OAD

OAD folders

OAD Folder

OAD Folder

Geldig van 23-07 t/m 31-12

Profiteer nog 28 dagen van deze OAD Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste OAD aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
OAD Folder

OAD Folder

Geldig van 06-08 t/m 30-03

Profiteer nog 118 dagen van deze OAD Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste OAD aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor OAD korting

Het reisbedrijf met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

OAD is een reisorganisatie die er altijd naar streeft om de klant een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te garanderen. De reizen bij OAD worden dusdanig opgesteld dat je kunt genieten van de reis en nog jaren erna kunt nagenieten van de leuke momenten. OAD staat bekend om goed georganiseerde reizen. OAD werkt heel nauw samen met andere bekende reisorganisatie zoals de SGR en ANVR en de Stichting Garantiefonds reisgelden. Hierdoor garanderen we de klant altijd van een goed verzekerde, veilige en betrouwbare reiservaring. Bij OAD krijg je altijd waar voor je geld.

Groepsreizen van 10

Voor groepsreizen wordt er een minimum van 10 personen per groep gehanteerd. Om de band persoonlijk te maken met de klant is het voor ons bij OAD van belang dat we luisteren naar de klant. Hierdoor kunnen we goed inspelen op wat de klant nodig heeft en verwacht van onze reizen. OAD is de specialist als het op het organiseren van groepsreizen aankomt. Wij van OAD regelen alles vanaf het vervoer tot verblijf voor jou. Het enige dat onze klanten moeten doen is genieten.

Creativiteit en flexibiliteit van OAD

Voor wat betreft het organiseren van reizen heeft OAD ruime ervaring. Je kunt op elk moment een offerte opvragen en van begin tot eind sta je in contact met een van onze klantvriendelijke medewerkers. Deze medewerker pakt je zo goed als bij de hand en begeleid je door het proces. In het uitgezette proces bieden we een gebalanceerde prijs-kwaliteitsverhoging, creativiteit, flexibiliteit en een dienstverlening op maat. Waar nodig wordt je het een en ander geadviseerd en hoeft het reizen voor jou geen onbekend terrein te blijven.

Begeleiding voor nieuwe reizigers

Nieuwe reizigers worden niet onnodig verrast met ongezellige verrassingen. Reizen moet avontuurlijk zijn en wij zorgen ervoor dat het leuke erin blijft. Zelfs op basis van slechts de bestemming kunnen wij de beste aanbevelingen doen en uitzonderlijke evenementen en 'must see' locaties aanbevelen. Musea ‘s en exotische plekken die hele spannende verhalen kunnen vertellen zijn altijd onderdeel van het programma. Romantische restaurants en vijfsterrenhotels maken een dagje op reis compleet, wanneer je lekker achterover naar de sterren kunt kijken onder het genot van een heerlijke wijn van een lokale aanbieder.

Busreizen, cruises, fietsvakantie

Behalve busreizen, organiseren wij van OAD ook cruises en fietsvakanties. Je kunt met de auto, het vliegtuig, de bus of met de trein de plek van jouw vakantiebestemming bereiken. Maar je kunt er ook voor kiezen om in een zeer ruim en comfortabele cruiseschip jouw vakantie houden. Binnen de regio reizen is ook aantrekkelijk. Hierbij bieden we de fietsvakanties aan voor ouderen die zich nog fit genoeg voelen om een stukje te gaan fietsen.

OAD folders op Aanbiedingenfolders.nl

Bekijk onze folders op Aanbiedingenfolders.nl. Hierop kun je onze aanbiedingen bezichtigen en zien welke de items zijn die op dat moment bijzondere aandacht verdienen. In de folders zie je vaak ook leuke combinaties waar onze klanten frequent naar vragen. Het gecombineerd aanbod verdient daarom echt wel een plek in de folders. Maar meer nog verdien jij het om hiervan gebruik te maken.

Op tijd weten met onze nieuwsbrief

Om altijd op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij OAD, kun jij je laten registreren voor onze spannende nieuwsbrief. Hiermee blijf je op de hoogte van alle acties en nieuwste reizen in ons aanbod. Het registreren doe je door jouw e-mailadres op onze webpage te registreren. Hierna krijgt je onmiddellijk alles over OAD in de inbox en blijf je ongetwijfeld up to date.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden geven een deel van de uitgangspunten van de dienstverlening prijs. Deze laten ook onze betrouwbaarheid zien en leggen de nadruk op klantenservice en veiligheid. In de voorwaarden tref je alle regels die betrekking hebben op de diensten die wij verlenen. Van boekingen tot de plaats van bestemming en de terugkeer thuis. Belangrijk in dit beleid zijn toch wel de veiligheidsvoorschriften die wij publiekelijk bekend maken. Hierbij gaan we uit van verwachtingen aan beide zijden en zorgen we minimaal ervoor dat je een veilige reis hebt. Meer informatie over dit beleid lees je op de website.

Klantenservice van OAD

Mochten er na de zoekacties op onze website nog vragen zijn, of heb je als klant of toekomstige klant nog op- en aanmerkingen om de dienstverlening te laten vlotten, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. We zijn telefonisch te bereiken op de werkdagen of je kunt ook een bericht via de mail naar ons sturen. Uiteraard kun je persoonlijk langslopen bij ons op kantoor.

Over OAD

Als we het over een reisoperator met een rijke historie hebben, hebben we het absoluut over Oad. Deze touroperator heeft door de jaren heen onwijs veel door moeten maken, onder meer een faillissement in het jaar 2013. Gelukkig is deze typische Nederlandse reisoperator er weer bovenop gekomen. Deze reisoperator zag overigens al in 1924 het levenslicht. De heer G. Ter Haar startte destijds met het aanbieden van busvervoer tussen de plaatsen Twente en Salland.

Al snel had hij door dat hier een flinke markt voor was, waarna hij zijn bedrijf beetje bij beetje uit begon te breiden. Het bedrijf wist meer en meer luxe touringcars in hun wagenpark op te nemen, waarna het uiteindelijk aan het begin van deze eeuw in zwaar weer kwam. Gelukkig heeft een doorstart ervoor gezorgd dat we nog steeds kunnen genieten van de diensten van Oad.

Op de website van Oad vind je meer informatie over al deze diensten. Je kunt daarvoor in de menubalk kiezen tussen de volgende categorieën: Soort vakantie, Bestemmingen, Actie/Voordeel en Thema reizen. Zo biedt het bedrijf busreizen aan, maar ook rondreizen, muziekreizen, riviercruises, wintersportreizen, wandelreizen, fietsvakanties en speciale groepsreizen op andere continenten.

Het is via de website van Oad ook direct mogelijk om jouw gewenste reis te boeken. Als je daartoe besluit, is het advies om goed naar de voorwaarden te kijken. Let bijvoorbeeld of op je nog voortijds kunt annuleren. Je kunt hiervoor ook de sectie met veelgestelde vragen op de website raadplegen; daar vind je ook direct meer informatie over allerlei verschillende onderwerpen.

Heb je vragen? Het Oad Contact Center staat op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur voor je klaar en op zaterdag van 10.00 tot 14.00. Je kunt daarvoor bellen naar 0547 72 98 04 of een online contactformulier invullen!