MCD Supermarkt

www.mcd-supermarkt.nl

Supermarkt

MCD Supermarkt folders

Ontvang nu korting bij MCD Supermarkt met folder aanbiedingen

advertentie

MCD Supermarkt Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

MCD Supermarkt Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

MCD Supermarkt Folder

Geldig van 08-05-2022 t/m 19-06-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen MCD Supermarkt folders

Populaire folders

MCD Supermarkt folders

TitelStartdatumEinddatum
MCD Supermarkt Folder08-05-202219-06-2022
MCD Supermarkt Folder23-05-202228-05-2022
MCD Supermarkt Folder23-05-202228-05-2022
MCD Supermarkt Folder16-05-202221-05-2022
MCD Supermarkt Folder16-05-202221-05-2022

Openingstijden van MCD Supermarkt winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Mcd Supermarkt folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve Mcd Supermarkt folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Mcd Supermarkt folder van deze week geldig?

De nieuwe Mcd Supermarkt folder van deze week is geldig van 23-05-2022 t/m 28-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Mcd Supermarkt folder?

Blader nu snel door de Mcd Supermarkt folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor MCD Supermarkt korting

MCD Supermarkt folder

De supermarktketen MCD Supermarkt is opgericht in 1966 en werd opgericht door Marius en Cornelius en noemden de winkel Marius en Cornelius Discount. Dit werd afgekort tot MC Discount en tegenwoordig zijn er 29 aangesloten bij de supermarktketen. Het bedrijf heeft zowel eigen winkels als franchise ondernemingen en telt zo’n 2.500 medewerkers. Wat ooit begon als een winkel in een aardappelschuur is uitgegroeid tot een supermarktketen verspreid over het zuidwesten van Nederland. Na de eerste winkel in Oosterhout kwamen er al gauw meer winkels bij in Roosendaal en Hilvarenbeek. In de jaren 70 verkochten Marius en Cornelius de winkel aan de familie Boon van de Boon’s Markt winkels en dit concern breidde het aantal MC Discount filialen verder uit.

Uitbreiding

10 jaar later besloot de familie boon dat het van de supermarkten een kwalitatief goede supermarkt wilde maken. Het assortiment werd uitgebreid en er kwamen professionele versafdelingen in de winkels. Hierdoor veranderde de naam in MCD Supermarkt en werd er gaande de jaren meer aangepast aan de formule wat een groot succes werd. De kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan en daarom ging de MCD Supermarkt de samenwerking aan met de beste bakkers, vleeswaren- en kaas specialisten. Dit alles om jou als klant enkel de beste kwaliteit producten aan te kunnen bieden en dat maakt de supermarktketen ook tot zo’n groot succes.

Kwaliteit

Deze kwaliteitsproducten worden bij de MCD Supermarkt tegen zeer scherpe prijzen aangeboden en dat komt mede doordat het distributiecentrum in Dordrecht alles zelf vervoerd naar de winkels. Er is een uitgebreid eigen vrachtwagenpark waardoor dit veel kosten op het gebied van transport scheelt. Dit is waar jij als klant dan weer het voordeel van hebt. Daarnaast zijn ze ook aangesloten bij de Superunie en kunnen daardoor dankzij deze grote inkooporganisatie scherp inkopen. Door hiermee samen te werken kan MCD Supermarkt je de beste kwaliteit artikelen leveren en qua prijzen toch goed concurreren met de andere supermarkten.

Vers

De MCD Supermarkten zijn altijd overzichtelijk en netjes ingedeeld. Alles is goed per afdeling verdeeld waardoor je simpel kunt vinden wat je zoekt. Op de versafdelingen zorgen de medewerkers er elke dag voor dat de producten vers zijn. Doordat er samengewerkt wordt met enkel de beste leveranciers en er goede afspraken met de leveranciers zijn, kan dit door MCD Supermarkt worden gerealiseerd. De organisatie werkt enkel met vakmensen die kwaliteit en zorg voor zowel mens, dier als milieu net zo belangrijk vinden als MCD Supermarkten zelf. Dankzij de samenwerkingen kunnen ze de vers producten gunstig inkopen en daar heb jij als klant dan weer het voordeel van.

Website

Alvorens je naar de winkel gaat, kun je even de webpagina van MCD Supermarkt bezoeken. Hier vind je de adres- en contactgegevens van de verschillende filialen en ook de openingstijden. Daarnaast kun je een groot gedeelte van het assortiment ook hier vinden. Zo kun je voordat je naar de winkel gaat je alvast even inlezen en makkelijker een boodschappenlijstje maken. Via de website is het ook mogelijk om verschillende soorten gebak en taarten te bestellen. Door naar de gebak pagina te gaan zie je wat MCD Supermarkt allemaal te bieden heeft. Je kunt bestellen door een keuze te maken en vervolgens een winkel en afhaaldatum te selecteren. In de winkel kun je dan je bestelling afhalen en betalen. Je kunt natuurlijk ook telefonisch je bestelling doorgeven.

Recepten

Op de website plaatst MCD Supermarkt ook heel leuke recepten als je even niet meer weet wat je moet koken. Je hebt toegang tot verschillende soorten recepten en er is ook een handige zoekfunctie. De gerechten die op de webpagina staan zijn eenvoudig te maken en toch heel lekker. Bij elk recept hoelang je ermee bezig bent. Ook staat er een handige ingrediëntenlijst die je kunt aanpassen aan het aantal personen. Er staat een uitleg bij hoe je het maakt en daarnaast ook een foto van hoe je het bord eventueel op kunt maken. Ook de voedingswaarden staan erbij vermeld en je kunt een review achterlaten wanneer je het gerecht gemaakt hebt.

Nieuwsbrief en folder

Om je up-to-date te houden over alles wat met MCD Supermarkt te maken heeft, maakt de supermarktketen een wekelijkse nieuwsbrief. Hier vind je het laatste nieuws, aanbiedingen, acties, recepten en handige tips. Ze zijn ook te vinden op Facebook en Instagram en hier vind je ook het laatste nieuws, leuke gerechten en nieuwe producten. Onder het kopje acties op de website vind je de lopende aanbiedingen en deze staan ook in de folder van MCD Supermarkt vermeld. Deze folder kun je bijvoorbeeld op Aanbiedingenfolders.nl bekijken.

Over MCD Supermarkt

Voor het doen van je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de Albert Heijn, bij de Jumbo en bij andere supermarktketens. Een van die ketens is bijvoorbeeld MCD Supermarkt. Deze supermarktketen is al in 1966 opgericht en maakt momenteel onderdeel uit van Boon Beheer.

Het bedrijf heeft momenteel 29 winkels in Nederland. Deze winkels zijn deels het eigendom van franchisenemers, terwijl andere winkels ook eigendom zijn van MCD. De winkels bevinden zich met name in de regio Zuidwest Nederland. In de regio werd het bedrijf ook ooit opgericht; destijds als distributeur van verschillende producten. Na enkele jaren werd het bedrijf overgenomen door Boon; de eigenaar van verschillende Boon Supermarkten in het land.

Bij MCD Supermarkt kan je terecht voor allerlei soorten producten. Hierbij hanteert het bedrijf enkele pijlers. Zo levert men vaak veel voordeel, biedt het bedrijf continue de beste verse producten aan en biedt het ook verantwoorde en gezonde alternatieven. Via de website van MCD Supermarkt is het mogelijk om aanbiedingen te bekijken. Daarnaast kan je ook handige recepten bekijken, kan je leuke blogs lezen en kan je verschillende soorten gebak vinden. Je kunt op de website ook verschillende producten bestellen. Bij het bestellen vink je vervolgens één van de winkels van MCD aan. Bij die winkel kan je vervolgens jouw bestelling ophalen.

Via de website van MCD Supermarkt is het eveneens mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Hiervoor kan je een online contactformulier invullen. Het is echter ook mogelijk om naar het hoofdkantoor te bellen: 088-5550700. Uiteraard kan je ook in alle MCD winkels terecht voor het stellen van je vragen. De klantenservice van MCD is overigens op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur bereikbaar en vervolgens weer tussen 13.00 en 16.00 uur.