Supermarkt

Marqt folder

Ontvang nu korting bij Marqt met folder aanbiedingen

Marqt folders

advertentie
advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

PLUS Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Dirk Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Lidl Shop Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder Week 03

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Coop Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Marqt folders

Populaire folders

Marqt folders

TitelStartdatumEinddatum
Marqt Folder01-12-202031-12-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Marqt folder?

Helaas is er nu geen geldige Marqt folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Marqt folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Marqt folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Marqt folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Marqt folder?

Blader nu snel door de Marqt folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Marqt korting

Folder Marqt

Als je van gezond eten houdt en het graag goed wilt doen voor producent en aan het milieu denkt, dan kies je het beste voor biologisch voedsel. Dit kun je bij verschillende aanbieders krijgen, waaronder Marqt. Bij deze supermarkt kun je terecht voor allerlei gezonde en biologisch verantwoorde producten tegen betaalbare prijzen. Zo is dat niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu en steun je de producenten en kwekers omdat voor het voedsel en de grondstoffen een eerlijke prijs wordt betaald.

Meld je aan voor de folder van Marqt in je mailbox

Als je graag gebruik wilt maken van aanbiedingen bij Marqt dan kun je het beste even kijken of er een folder is uitgegeven. Indien deze er is, kun je de folder altijd online bekijken op een website waarop folders van meer aanbieders staan. Er staat dan ook meteen op hoe lang een bepaalde folder geldig is zodat je weet wanneer je van de actie gebruik kunt maken. Wil je niet steeds zelf kijken of er een nieuwe folder beschikbaar is? Meld je dan aan via de site van de folders. Je geeft hiervoor je mailadres door en telkens als er een nieuwe folder van Marqt verschijnt, krijg je deze automatisch in je mailbox.

Producten zijn te koop in de winkels van Marqt

Marqt verkoopt tal van duurzame producten in de winkel. Online bestellen is niet mogelijk maar je kunt wel voor het complete assortiment in een van de winkelfilialen terecht. Momenteel zijn er veertien vestigingen in het land, waarvan er negen in Amsterdam zitten. Als je even op de website kijkt onder het kopje Alle Winkels, dan kun je zien waar de winkels precies gevestigd zijn. De adresgegevens en openingstijden van elk filiaal staan erbij zodat je weet waar en wanneer je er terecht kunt en niet voor een gesloten deur komt te staan.

Geen enkel nieuwtje van Marqt meer missen doe je zo

Wil je Marqt graag volgen en geen enkel nieuwtje meer missen, bijvoorbeeld over acties, speciale aanbiedingen of informatie over (nieuwe) producten? Dan kun je Marqt volgen op social media. De kleine supermarktketen is actief op Twitter, Facebook en Instagram, zodat je altijd wel een manier vindt die jij wilt gebruiken. Op social media lees je naast het laatste nieuws berichten met daarin de ervaringen van andere mensen. Die kunnen bijvoorbeeld over de supermarkt zelf en producten die ze verkopen gaan, maar je kunt er ook terecht als je zelf een vraag of opmerking hebt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Marqt

Met je vragen kun je uiteraard ook terecht in een van de filialen van Marqt. Deze kun je kwijt via de mail maar live vragen mag altijd en wordt gewaardeerd. Als je nog meer wilt weten en je het jezelf makkelijker wilt maken kun je je tevens inschrijven voor de nieuwsbrief van Marqt. Zo blijf je goed op de hoogte van alles wat ze verkopen en wat er speelt en hoef je daar zelf weinig moeite voor te doen. Eenmalig je emailadres doorgeven is al voldoende. Daarna krijg je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox als deze uitkomt.

Doe leuke ideeën op in de blogs

Wil je ideeën opdoen omtrent duurzaam en gezond eten of meer lezen over bijvoorbeeld de oorsprong van gezonde producten of iets anders dat met biologisch eten te maken heeft? Kijk dan eens op de site van Marqt bij Verhalen. Onder dit kopje vind je tal van blogs die over van alles en nog wat kunnen gaan. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen vijf verschillende onderwerpen, te weten: Onze partners, Recepten, De voedselketen, In de winkel en Producten. Hierbinnen kun je echt van alles lezen.

Wat is er zoal te lezen in de blogs?

Wil je bijvoorbeeld een lekker gerecht maken met biologische producten? Kijk dan zeker eens op de site tussen de recepten die worden aangeboden. Zo kun jij deze ook snel maken (er staat bij wat je nodig hebt) en de nodige inspiratie opdoen als je een bepaald product in huis haalt om er wat lekkers mee te maken. Je kunt er van alles lezen over de oorsprong en kenmerken van bepaalde producten, maar ook informatie krijgen over de partners waar Marqt mee samenwerkt. Dit is een handige manier om lekkere en gezonde producten aan te schaffen en er een gezonde maaltijd mee op tafel te zetten waarvan iedereen zal genieten. Zo denk je aan je eigen gezondheid, met respect voor het milieu en de producenten.

Over Marqt

In 2008 werd in Nederland de supermarktketen Marqt opgericht. Deze keten werd opgericht door Quirijn Bolle en Meike Beeren en legde de focus volledig op duurzame producten. Aangezien dit in 2008 nog niet zo’n hot item was, was Marqt haar tijd zeker voor. In de eerste jaren wist het bedrijf dan ook flink te groeien. Een rechtszaak in 2019 zorgt ervoor dat de supermarktketen moet fuseren met Ekoplaza. Deze rechtszaak was het gevolg van een meningsverschil tussen beide oprichters, waardoor in een eerder stadium Beeren al uit bestuur stapte. In de eerste jaren bleek de keten bovendien onwijs verliesgevend te zijn, waardoor de fusie met Ekoplaza onoverkoombaar was. Na deze fusie werden de grootste filialen van Marqt gesloten en gingen de kleinere filialen door als een kleine eet- en drinkwinkel.

De winkels van Marqt zijn momenteel nog te vinden in Amsterdam (10 stuks), Den Haag, Haarlem, Heemstede en Rotterdam. In deze winkels vind je een uitgebreid aanbod van duurzame voedingsproducten. Met deze voedingsproducten ben je verzekerd van een duurzame en gezonde leefstijl. Op de website van Marqt zijn bovendien allerlei lekkere en duurzame recepten te vinden. Het klaarmaken van duurzame gerechten is nog nooit zó makkelijk geweest. Als je van de duurzame voedingsproducten wilt genieten, moet je dus wel naar één vna de filialen toe. Het is helaas niet mogelijk om de voedingsproducten via een digitaal kanaal te bestellen. Wel is het mogelijk om via een nieuwsbrief, via Twitter, via Facebook en via Instagram op de hoogte te blijven van het assortiment en aanbiedingen.

De klantenservice van Marqt is via een online contactformulier te bereiken. Vul je gegevens en vraag in en verstuur het contactformulier direct naar de klantenservice. Binnen enkele werkdagen neemt de klantenservice contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om in één van de filialen van Marqt je vragen te stellen.