Supermarkt

Marqt folder

Ontvang nu korting bij Marqt met folder aanbiedingen

Marqt folders

advertentie
advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder Week 40

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 28-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

ALDI Folder Week 40

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 28-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Lidl Shop Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Lidl Duitsland Folder Week 40

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 28-09-2020 t/m 03-10-2020

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder Week 40

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 28-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

PLUS Folder Week 40

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 27-09-2020 t/m 03-10-2020

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Marqt folder?

Helaas is er nu geen geldige Marqt folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Marqt folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Marqt folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Marqt folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Marqt folder?

Blader nu snel door de Marqt folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Marqt

In 2008 werd in Nederland de supermarktketen Marqt opgericht. Deze keten werd opgericht door Quirijn Bolle en Meike Beeren en legde de focus volledig op duurzame producten. Aangezien dit in 2008 nog niet zo’n hot item was, was Marqt haar tijd zeker voor. In de eerste jaren wist het bedrijf dan ook flink te groeien. Een rechtszaak in 2019 zorgt ervoor dat de supermarktketen moet fuseren met Ekoplaza. Deze rechtszaak was het gevolg van een meningsverschil tussen beide oprichters, waardoor in een eerder stadium Beeren al uit bestuur stapte. In de eerste jaren bleek de keten bovendien onwijs verliesgevend te zijn, waardoor de fusie met Ekoplaza onoverkoombaar was. Na deze fusie werden de grootste filialen van Marqt gesloten en gingen de kleinere filialen door als een kleine eet- en drinkwinkel.

De winkels van Marqt zijn momenteel nog te vinden in Amsterdam (10 stuks), Den Haag, Haarlem, Heemstede en Rotterdam. In deze winkels vind je een uitgebreid aanbod van duurzame voedingsproducten. Met deze voedingsproducten ben je verzekerd van een duurzame en gezonde leefstijl. Op de website van Marqt zijn bovendien allerlei lekkere en duurzame recepten te vinden. Het klaarmaken van duurzame gerechten is nog nooit zó makkelijk geweest. Als je van de duurzame voedingsproducten wilt genieten, moet je dus wel naar één vna de filialen toe. Het is helaas niet mogelijk om de voedingsproducten via een digitaal kanaal te bestellen. Wel is het mogelijk om via een nieuwsbrief, via Twitter, via Facebook en via Instagram op de hoogte te blijven van het assortiment en aanbiedingen.

De klantenservice van Marqt is via een online contactformulier te bereiken. Vul je gegevens en vraag in en verstuur het contactformulier direct naar de klantenservice. Binnen enkele werkdagen neemt de klantenservice contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om in één van de filialen van Marqt je vragen te stellen.