Bloem Gezondheidsproducten

www.bloem.vip

Drogist

Bloem Gezondheidsproducten folder

Ontvang nu korting bij Bloem Gezondheidsproducten met folder aanbiedingen

Bloem Gezondheidsproducten folders

advertentie
advertentie

Meer drogist folders

Kruidvat Black Friday Folder

Geldig van 24-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Etos Folder Week 47

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Etos Black Friday Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Trekpleister Folder Week 48

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 17-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Trekpleister Black Friday Mega Deals Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 24-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

DA Folder Week 47

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bloem Gezondheidsproducten folder?

Helaas is er nu geen geldige Bloem Gezondheidsproducten folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Bloem Gezondheidsproducten folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bloem Gezondheidsproducten folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Bloem Gezondheidsproducten folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bloem Gezondheidsproducten folder?

Blader nu snel door de Bloem Gezondheidsproducten folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Bloem Gezondheidsproducten

In 1912 startte Chris Bloem in Winschoten met zijn eigen winkel. Deze winkel kon gezien worden als een drogisterij, maar had ook een uitgebreid aanbod van specerijen. Het bedrijf was behoorlijk populair in de regio, maar dat veranderde compleet door de Tweede Wereldoorlog. De winkel werd bijna volledig vernield, waarna het bedrijf weer opnieuw op moest starten. Door enkele nieuwe, innovatieve gezondheidsproducten wist het bedrijf echte ral snel weer te groeien.

Binnen de bedrijfsvoering van Bloem Gezondheidsproducten staan drie onderwerpen centraal: Reinigen, Balans herstellen en Balans onderhouden. Met de producten van Bloem Gezondheidsproducten moet je de invloed op jouw lichaam kunnen vergroten.

In de webshop van Bloem Gezondheidsproducten is het mogelijk om het gehele assortiment in te zien. Het assortiment is onder verdeeld in de volgende productcategorieën: 50+, Borst en onderlichaam, Energie, Geestelijk, Gewicht beheersing, Haar & huid, Mind, Spieren & Botten en Weerstand. Per categorie vind je verschillende soorten kruidenproducten, gezondheidsproducten, drankjes en tabletten terug. Al deze producten dragen dus bij aan de filosofie van Bloem Gezondheidsproducten: reinigen, balans herstellen en balans onderhouden.

Het bestellen van de producten in de webshop is mogelijk nadat je een account aangemaakt hebt. Na het aanmaken van een account kan je direct de gewenste artikelen bestellen, waarbij je ook direct de betreffende verzendkosten terug kunt vinden. Voor de verzendkosten hanteert het bedrijf de reguliere kosten van PostNL. Voor het retourneren heb je 14 dagen de tijd; binnen deze bedenkperiode dien je jouw retournering kenbaar te maken aan Bloem Gezondheidsproducten.

Voor het mogelijk retourneren van de producten kan je het beste contact opnemen met de klantenservice van Bloem Gezondheidsproducten. Het hoofdkantoor in Amstelveen is bereikbaar op 020 891 5757 of via het e-mailadres info@bloeminfo.nl.