Datum Voordeelshop

datumvoordeelshop.nl

Warenhuis

Datum Voordeelshop folders

Bekijk de nieuwe Datum Voordeelshop folder van deze week.

Meer warenhuis folders

Action Folder

Geldig van 31-05 t/m 06-06

Profiteer nog 1 dag van deze Action Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Action aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Action Folder

Geldig van 07-06 t/m 13-06

Profiteer nog 8 dagen van deze Action Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Action aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Big Bazar Folder

Geldig van 05-06 t/m 18-06

Profiteer nog 13 dagen van deze Big Bazar Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Big Bazar aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

ITEK Folder

Geldig van 29-05 t/m 30-06

Profiteer nog 25 dagen van deze ITEK Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste iTEK aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

FonQ Folder

Geldig van 03-03 t/m 13-06

Profiteer nog 8 dagen van deze FonQ Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste fonQ aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Vrijbuiter Folder

Geldig van 28-05 t/m 20-06

Profiteer nog 15 dagen van deze Vrijbuiter Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste vrijbuiter aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer warenhuis winkels

Populaire folders

Openingstijden van Datum Voordeelshop winkels bij jou in de buurt

26 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over Datum Voordeelshop

 1. In 2019 wist Datumvoordeelshop hun eerste vestiging te openen
 2. Op het moment van schrijven heeft Datumvoordeelshop twee vestigingen; in Haaksbergen en in Almelo
 3. Het concept bij Datumvoordeelshop is simpel: alle producten die bijna over de houdbaarheidsdatum zijn, aanbieden tegen absolute bodemprijzen
 4. Het leuke bij Datumvoordeelshop is dat men ook producten van de grootste A-merken aanbiedt
 5. Het aanbod van Datumvoordeelshop is ongekend uitgebreid te noemen; van tandpasta tot aan chips
 6. Eigenlijk alle producten die een THT datum hebben, kunnen door Datumvoordeelshop aangeboden worden
 7. Via Facebook blijf je op de hoogte van Datumvoordeelshop en de leukste aanbiedingen
 8. Het doel van Datumvoordeelshop is om voedselverspilling en milieuvervuiling tegen te gaan
 9. Het hoofdkantoor van Datumvoordeelshop is te vinden in Oldenzaal
 10. Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur kun je contact opnemen met de klantenservice van Datumvoordeelshop
 11. De klantenservice van Datumvoordeelshop is bereikbaar op 0541 522969 en via [email protected]
 12. Op de website van Datumvoordeelshop vind je alle informatie over de vestigingen in Almelo en Haaksbergen
 13. Via de website van Datumvoordeelshop kun je de actuele folder bekijken met daarin de beste aanbiedingen
 14. Het assortiment bij Datumvoordeelshop is eigenlijk elke week compleet anders
 15. In de huisstijl, op de website en in de vestigingen speelt de kleur roze de hoofdrol
 16. Als je in contact met de klantenservice van Datumvoordeelshop wilt komen, kun je ook een online contactformulier invullen
 17. De Facebook pagina van Datumvoordeelshop wordt door meer dan 3500 mensen gevolgd
 18. Het doel van Datumvoordeelshop is om uiteindelijk ook in andere regio’s in ons land actief te zijn
 19. Op de website van Datumvoordeelshop vind je ook alle openstaande vacatures van dit groeiende bedrijf
 20. De vestiging van Datumvoordeelshop in Almelo is van maandag tot en met zaterdag geopend
 21. Van maandag tot en met zaterdag kun je ook naar hartenlust shoppen in de vestigingen van Datumvoordeelshop in Haaksbergen
 22. Sommige producten bij Datumvoordeelshop zijn daadwerkelijk over de THT datum, maar dat is volgens het bedrijf geen enkel probleem
 23. Het doel van Datumvoordeelshop is om jou van de best mogelijke aanbiedingen te voorzien; het leven is immers al duur genoeg
 24. Om een zo’n uitgebreid mogelijk aanbod aan te kunnen bieden, werkt Datumvoordeelshop samen met allerlei opkopers en handelspartijen
 25. De vestigingen van Datumvoordeelshop kenmerken zich met name door eenvoud; de winkels kennen niet al te veel poespas
 26. Datumvoordeelshop geeft aan dat het wettelijk toegestaan is om producten te verkopen die over de THT datum zijn

Veel gestelde vragen

Wat zijn de huidige aanbiedingen in de Datum Voordeelshop folder?

De actuele aanbiedingen in de Datum Voordeelshop folder wisselen wekelijks. Om de meest recente aanbiedingen te ontdekken, raadpleeg de nieuwe Datum Voordeelshop folder op deze pagina. Bezoek onze website AanbiedingenFolders.nl regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste folders en acties.

Waar vind ik de nieuwe Datum Voordeelshop folder?

De meest recente Datum Voordeelshop folder is beschikbaar op deze pagina. Hier krijgt u toegang tot de nieuwe folder met daarin alle actuele aanbiedingen en promoties.

Hoe kan ik de nieuwste Datum Voordeelshop folder bekijken?

U kunt de laatste Datum Voordeelshop folder bekijken door regelmatig deze pagina te bezoeken. Hier vindt u de meest recente folder, waar u doorheen kunt bladeren om alle actuele aanbiedingen en promoties te ontdekken.

Kan ik de Datum Voordeelshop folder online bekijken?

Ja, u kunt de Datum Voordeelshop folder gemakkelijk online bekijken op onze website AanbiedingenFolders.nl. Hier kunt u snel en eenvoudig de nieuwste Datum Voordeelshop folder vinden en doorbladeren om op de hoogte te blijven van alle lopende aanbiedingen en promoties.

Hoe lang zijn de aanbiedingen in de Datum Voordeelshop folder geldig?

De aanbiedingen in de Datum Voordeelshop folder zijn doorgaans één week geldig. Let op dat sommige aanbiedingen slechts enkele dagen geldig zijn of gelden zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de folder om er zeker van te zijn dat u geen aanbieding misloopt.

Hoe vaak verschijnen er nieuwe Datum Voordeelshop folders en aanbiedingen?

Nieuwe Datum Voordeelshop folders en aanbiedingen verschijnen meestal wekelijks. Houd er rekening mee dat sommige speciale evenementen of feestdagen mogelijk aanvullende folders en aanbiedingen hebben. Zorg ervoor dat u regelmatig onze website bezoekt om op de hoogte te blijven van de laatste folders en aanbiedingen.

Hoe kan ik mij abonneren op de Datum Voordeelshop folder?

Om u te abonneren op de Datum Voordeelshop folder, gaat u naar de pagina van Datum Voordeelshop op aanbiedingenfolders.nl en klikt u op de knop 'Abonneren' of 'Meld je aan voor onze nieuwsbrief'. Vul uw e-mailadres in en volg de instructies in de bevestigingsmail om uw abonnement te voltooien. U ontvangt dan wekelijks de nieuwste Datum Voordeelshop folder en aanbiedingen direct in uw inbox.

Hoe kan ik mijn dichtstbijzijnde Datum Voordeelshop-filiaal vinden?

Om uw dichtstbijzijnde Datum Voordeelshop filiaal te vinden, gaat u naar de winkelzoeker op de Datum Voordeelshop pagina van aanbiedingenfolders.nl. Voer uw postcode of woonplaats in en klik op 'Zoeken'. De dichtstbijzijnde winkels en hun contactgegevens worden weergegeven op de kaart en in de lijst.

Waar vind ik de openingstijden van mijn lokale Datum Voordeelshop winkel?

De openingstijden van uw lokale Datum Voordeelshop winkel kunt u vinden op de Datum Voordeelshop pagina van aanbiedingenfolders.nl. Zoek uw dichtstbijzijnde filiaal met behulp van de winkelzoeker en klik op de naam van de winkel. De openingstijden, contactgegevens en andere relevante informatie worden op de detailpagina van de winkel weergegeven.

Kan ik de Datum Voordeelshop folder ook in de winkel vinden?

Ja, u kunt de Datum Voordeelshop folder meestal ook in de winkel vinden. Bij de ingang van de winkel of bij de klantenservicebalie liggen vaak papieren exemplaren van de nieuwste folder. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid van de papieren folder kan variëren per winkel. Voor het meest actuele en uitgebreide overzicht van aanbiedingen en folders, bezoekt u onze website aanbiedingenfolders.nl.

Kan ik de Datum Voordeelshop aanbiedingen online bestellen?

Ja, u kunt de Datum Voordeelshop aanbiedingen online bestellen. Ga naar de officiële Datum Voordeelshop website en selecteer de producten die u wilt kopen uit de aanbiedingenfolders. Plaats ze in uw winkelwagentje en voltooi het afrekenproces om van de kortingen te profiteren.

Zijn de aanbiedingen en folders in alle Datum Voordeelshop filialen geldig?

De aanbiedingen en folders zijn over het algemeen geldig in alle Datum Voordeelshop filialen. Echter, sommige aanbiedingen kunnen beperkt zijn tot specifieke locaties of online winkelen. Controleer de folder of de Datum Voordeelshop website voor de geldigheid en eventuele beperkingen van de aanbiedingen.

Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige Datum Voordeelshop aanbiedingen en acties?

U kunt zich inschrijven voor de Datum Voordeelshop nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige aanbiedingen en acties. Bezoek de Datum Voordeelshop website en meld u aan met uw e-mailadres. U ontvangt regelmatig updates met de nieuwste aanbiedingen, folders en andere promoties.

Hoe kan ik contact opnemen met de Datum Voordeelshop klantenservice voor vragen over aanbiedingen en folders?

Als u vragen heeft over aanbiedingen en folders, kunt u contact opnemen met de Datum Voordeelshop klantenservice. Ga naar de Datum Voordeelshop website en zoek naar de contactpagina, waar u de contactgegevens en openingstijden van de klantenservice kunt vinden. U kunt ook gebruik maken van de live chat-functie, indien beschikbaar.

Zijn er beperkingen op de hoeveelheid producten die ik kan kopen tijdens een aanbieding?

Sommige aanbiedingen kunnen beperkingen hebben op de hoeveelheid producten die u kunt kopen. Deze beperkingen worden meestal vermeld in de folder of op de Datum Voordeelshop website. Het is belangrijk om de voorwaarden van elke aanbieding te controleren om te weten of er beperkingen gelden.

Hoe kan ik aanbiedingen uit de Datum Voordeelshop folder gebruiken bij het online winkelen?

Om aanbiedingen uit de Datum Voordeelshop folder te gebruiken bij het online winkelen, bezoekt u de Datum Voordeelshop website en zoekt u de producten uit de folder die u wilt kopen. Voeg de producten toe aan uw winkelwagentje en de kortingen worden automatisch toegepast tijdens het afrekenproces. Zorg ervoor dat de aanbiedingen geldig zijn voor online winkelen en controleer de geldigheidsduur van de aanbieding.

Tips voor Datum Voordeelshop korting

Datum Voordeelshop folder

Bert Hesselink begon in 2007 met het verkopen van zelfzorg medicijnen in het Twentse Denekamp. Het bedrijf breidde uit en is uitgegroeid tot het 28 vestigingen tellende Medikamente Die Grenze. Doordat het aanbod in food te groot werd voor alleen Die Grenze, opende Hesselink de Datum Voordeelshop winkel. De onderneming vestigt zich in panden die goedkoop te huren zijn en ook goedkoop in te richten zijn. Hierdoor kunnen de kosten zoveel mogelijk gedrukt worden en is het mogelijk om extreem lage prijzen te bieden aan klanten. In deze winkel liggen veel etenswaren en is het beschikbaar voor iedereen die niet zoveel geld uit wil geven of niet zo veel geld uit te geven heeft.

Jonge winkel

De Datum Voordeelshop is een relatief jonge winkel die in 2019 de eerste deuren opende in Almelo. Er is inmiddels een tweede vestiging in Enschede bijgekomen. Het concept is simpel. Datum Voordeelshop biedt producten die aan de tenminste houdbaar tot datum zitten of er overheen zijn voor zeer lage prijzen. De houdbaarheidsdatum moet verplicht op producten zitten, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat het product dan een dag, een paar dagen, weken of maanden na de datum niet meer goed is. Hier maakt Datum Voordeelshop gebruik van. De winkels zijn bijna niet te missen met de roze voorgevel en roze vlaggen aan de weg en nodigen je als klant ook echt uit om binnen te komen kijken. Vaak staan buiten al een aantal rekken met aanbiedingen.

A-merken voor bodemprijzen

De producten die Datum Voordeelshop verkoopt zijn A-merken. Hierbij moet je denken aan producten van Milka, Oreo en Pringles bijvoorbeeld. Het is niet alleen etenswaar wat de winkel verkoopt. Het uitgebreide assortiment bevat bijvoorbeeld ook tandpasta en shampoo. Het is het zeker waard een kijkje te nemen in de shop. Je kunt door hier te winkelen a-merken krijgen, voor een zeer voordelige prijs. Het leven is al duur genoeg, dus waarom niet je voordeel hieruit halen en wat leuke producten in huis halen. Het is gewoon toegestaan om producten te verkopen die over datum zijn, mits de winkel het aan jou als klant gewoon meldt.

Simpele gebruiksvriendelijke website

Doordat Datum Voordeelshop de tenminste houdbaar tot datums iets minder serieus neemt, gaat het bedrijf heel veel voedselverspilling tegen en zorgt het ervoor dat jij wat meer geld in je portemonnee houdt. Alles wat je wilt weten over de Datum Voordeelshop is te vinden op de website. Je kunt de adresgegevens van de vestigingen vinden en ook een telefoonnummer om contact op te nemen met de winkels. Ook kun je alle lopende acties opzoeken via de webpagina. Elke keer wordt de nieuwste folder weer online geplaatst. Al is alles in de winkel al echt goedkoop, hebben ze daarnaast ook nog leuke extra acties om het nog voordeliger voor jou als klant te maken.

Verrassing wat de winkel heeft

De advertenties zijn meestal niet seizoensgebonden. Dit is omdat de winkel dat wat er over is en dicht aan de datum zit opkoopt. Zo kun je er bijvoorbeeld kerst chocolade in januari vinden en pepernoten in april. De Datum Voordeelshop koopt alles op wat er op het pad komt. Dit kan dus ook bijvoorbeeld vers fruit zijn of diepvriesproducten. Het is elke keer weer een verrassing wat er in de winkel komt te liggen. Het is daarom alleen al een plezier om er gewoon rond te lopen en je te verwonderen over wat er allemaal te koop aangeboden wordt. Hoogstwaarschijnlijk zul je de winkel niet zonder lege handen verlaten. Er ligt altijd wel iets in het schap voor zo’n mooie voordelige prijs dat je het gewoon niet kunt laten liggen. Dat is precies wat de winkel zo’n groot succes maakt.

Facebook en website voor acties

Datum Voordeelshop is ook actief op Facebook. Hier proberen ze nog meer klanten te bereiken en posten ze alle aanbiedingen ook op hun pagina. Ze zetten dan meestal een bepaalde aanbieding in het zonnetje om zoveel mogelijk mensen de aanbieding te kunnen verkopen. Als je de pagina liked ben je altijd heel snel op de hoogte van alles wat er bij de winkel in de aanbieding is. Ze hebben geen nieuwsbrief dus Facebook en de webpagina zelf zijn de beste manieren om alle nieuws met betrekking tot Datum Voordeelshop te lezen. De aanbiedingen zijn zeer divers. Zo hebben ze bijvoorbeeld alcoholvrije radler het ene moment in de aanbieding en kun je er het andere moment heel goedkoop snoep kopen van verschillende a-merken. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden in de winkel.

Over Datum Voordeelshop

Bij de Datum Voordeelshop vindt je zoals je misschien al een beetje kunt verwachten, koopjes en aanbiedingen die bijna de houdbaarheidsdatum naderen. Vandaar dat het hier mogelijk is om erg voordeelig leuke koopjes te scoren.

Van eten & drinken tot haarkleuring en hoofdkussens. Bij Datum Voordeelshop kun je terecht voor de leukste aanbiedingen. Vaak is er ook een folder met de laatste aanbiedingen. Die vind je uiteraard op deze pagina van aanbiedingenfolders.nl. In Nederland heeft Datum Voordeelshop tot nu toe maar 1 filiaal, namelijk in Almelo.

De winkel is een idee van de eigenaar van Die Grenze om onder andere voedselverspilling tegen te gaan door producten die bijna zijn verlopen goedkoper te verkopen. Er worden veel A merken verkocht tegen zeer lage prijzen. Deze formule is dus voor iedereen wel interessant want je vindt er altijd wel producten die je nodig hebt. Het assortiment is groot, uitgebreid en afwisselend.