Datum Voordeelshop

datumvoordeelshop.nl

Warenhuis

Datum Voordeelshop folders

Ontvang nu korting bij Datum Voordeelshop met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer warenhuis folders

De Bijenkorf Folder

Geldig van 17-02-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Action Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Wibra Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 11-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

FonQ Voorjaar Folder

Geldig van 01-02-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Wibra Folder

Geldig van 29-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Wibra Folder

Geldig van 10-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

De Bijenkorf Folder

Geldig van 18-04-2022 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

Flying Tiger Folder

Geldig van 19-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer warenhuis winkels

Verlopen Datum Voordeelshop folders

Populaire folders

Datum Voordeelshop folders

TitelStartdatumEinddatum
Datum Voordeelshop Folder08-11-202122-11-2021
Datum Voordeelshop Folder11-10-202125-10-2021
Datum Voordeelshop Folder26-02-202114-03-2021
Datum Voordeelshop Folder18-01-202101-02-2021
Datum Voordeelshop Folder Week 0317-01-202124-01-2021

Openingstijden van Datum Voordeelshop winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Datum Voordeelshop folder?

Helaas is er nu geen geldige Datum Voordeelshop folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Datum Voordeelshop folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Datum Voordeelshop folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Datum Voordeelshop folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Datum Voordeelshop folder?

Blader nu snel door de Datum Voordeelshop folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Datum Voordeelshop korting

Datum Voordeelshop folder

Bert Hesselink begon in 2007 met het verkopen van zelfzorg medicijnen in het Twentse Denekamp. Het bedrijf breidde uit en is uitgegroeid tot het 28 vestigingen tellende Medikamente Die Grenze. Doordat het aanbod in food te groot werd voor alleen Die Grenze, opende Hesselink de Datum Voordeelshop winkel. De onderneming vestigt zich in panden die goedkoop te huren zijn en ook goedkoop in te richten zijn. Hierdoor kunnen de kosten zoveel mogelijk gedrukt worden en is het mogelijk om extreem lage prijzen te bieden aan klanten. In deze winkel liggen veel etenswaren en is het beschikbaar voor iedereen die niet zoveel geld uit wil geven of niet zo veel geld uit te geven heeft.

Jonge winkel

De Datum Voordeelshop is een relatief jonge winkel die in 2019 de eerste deuren opende in Almelo. Er is inmiddels een tweede vestiging in Enschede bijgekomen. Het concept is simpel. Datum Voordeelshop biedt producten die aan de tenminste houdbaar tot datum zitten of er overheen zijn voor zeer lage prijzen. De houdbaarheidsdatum moet verplicht op producten zitten, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat het product dan een dag, een paar dagen, weken of maanden na de datum niet meer goed is. Hier maakt Datum Voordeelshop gebruik van. De winkels zijn bijna niet te missen met de roze voorgevel en roze vlaggen aan de weg en nodigen je als klant ook echt uit om binnen te komen kijken. Vaak staan buiten al een aantal rekken met aanbiedingen.

A-merken voor bodemprijzen

De producten die Datum Voordeelshop verkoopt zijn A-merken. Hierbij moet je denken aan producten van Milka, Oreo en Pringles bijvoorbeeld. Het is niet alleen etenswaar wat de winkel verkoopt. Het uitgebreide assortiment bevat bijvoorbeeld ook tandpasta en shampoo. Het is het zeker waard een kijkje te nemen in de shop. Je kunt door hier te winkelen a-merken krijgen, voor een zeer voordelige prijs. Het leven is al duur genoeg, dus waarom niet je voordeel hieruit halen en wat leuke producten in huis halen. Het is gewoon toegestaan om producten te verkopen die over datum zijn, mits de winkel het aan jou als klant gewoon meldt.

Simpele gebruiksvriendelijke website

Doordat Datum Voordeelshop de tenminste houdbaar tot datums iets minder serieus neemt, gaat het bedrijf heel veel voedselverspilling tegen en zorgt het ervoor dat jij wat meer geld in je portemonnee houdt. Alles wat je wilt weten over de Datum Voordeelshop is te vinden op de website. Je kunt de adresgegevens van de vestigingen vinden en ook een telefoonnummer om contact op te nemen met de winkels. Ook kun je alle lopende acties opzoeken via de webpagina. Elke keer wordt de nieuwste folder weer online geplaatst. Al is alles in de winkel al echt goedkoop, hebben ze daarnaast ook nog leuke extra acties om het nog voordeliger voor jou als klant te maken.

Verrassing wat de winkel heeft

De advertenties zijn meestal niet seizoensgebonden. Dit is omdat de winkel dat wat er over is en dicht aan de datum zit opkoopt. Zo kun je er bijvoorbeeld kerst chocolade in januari vinden en pepernoten in april. De Datum Voordeelshop koopt alles op wat er op het pad komt. Dit kan dus ook bijvoorbeeld vers fruit zijn of diepvriesproducten. Het is elke keer weer een verrassing wat er in de winkel komt te liggen. Het is daarom alleen al een plezier om er gewoon rond te lopen en je te verwonderen over wat er allemaal te koop aangeboden wordt. Hoogstwaarschijnlijk zul je de winkel niet zonder lege handen verlaten. Er ligt altijd wel iets in het schap voor zo’n mooie voordelige prijs dat je het gewoon niet kunt laten liggen. Dat is precies wat de winkel zo’n groot succes maakt.

Facebook en website voor acties

Datum Voordeelshop is ook actief op Facebook. Hier proberen ze nog meer klanten te bereiken en posten ze alle aanbiedingen ook op hun pagina. Ze zetten dan meestal een bepaalde aanbieding in het zonnetje om zoveel mogelijk mensen de aanbieding te kunnen verkopen. Als je de pagina liked ben je altijd heel snel op de hoogte van alles wat er bij de winkel in de aanbieding is. Ze hebben geen nieuwsbrief dus Facebook en de webpagina zelf zijn de beste manieren om alle nieuws met betrekking tot Datum Voordeelshop te lezen. De aanbiedingen zijn zeer divers. Zo hebben ze bijvoorbeeld alcoholvrije radler het ene moment in de aanbieding en kun je er het andere moment heel goedkoop snoep kopen van verschillende a-merken. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden in de winkel.

Over Datum Voordeelshop

Bij de Datum Voordeelshop vindt je zoals je misschien al een beetje kunt verwachten, koopjes en aanbiedingen die bijna de houdbaarheidsdatum naderen. Vandaar dat het hier mogelijk is om erg voordeelig leuke koopjes te scoren.

Van eten & drinken tot haarkleuring en hoofdkussens. Bij Datum Voordeelshop kun je terecht voor de leukste aanbiedingen. Vaak is er ook een folder met de laatste aanbiedingen. Die vind je uiteraard op deze pagina van aanbiedingenfolders.nl. In Nederland heeft Datum Voordeelshop tot nu toe maar 1 filiaal, namelijk in Almelo.

De winkel is een idee van de eigenaar van Die Grenze om onder andere voedselverspilling tegen te gaan door producten die bijna zijn verlopen goedkoper te verkopen. Er worden veel A merken verkocht tegen zeer lage prijzen. Deze formule is dus voor iedereen wel interessant want je vindt er altijd wel producten die je nodig hebt. Het assortiment is groot, uitgebreid en afwisselend.