Plentyparts

Gratis verzending vanaf € 50.00
www.plentyparts.nl

Elektronica

Plentyparts

Ontvang nu korting bij Plentyparts met folder aanbiedingen

 » 
 » 
 » 

Plentyparts folders

advertentie

Plentyparts folder week 47

Geldig van 18-11-2019 t/m 30-11-2019

Folder bekijken

advertentie

Meer elektronica folders

Expert folder week 47

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-11-2019 t/m 24-11-2019

Folder bekijken

Informatique folder

Geldig van 11-11-2019 t/m 04-12-2019

Folder bekijken

Alternate Speelgoedfolder

Geldig van 16-09-2019 t/m 31-12-2019

Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Verlopen Plentyparts folders

Populaire folders

Verlopen Plentyparts aanbiedingen

Over Plentyparts

Al meer dan 40 jaar is Plentyparts dé plek voor het meest complete assortiment in onderdelen. Bij Plentyparts vind je alle onderdelen van apparaten in en om het huis en onderweg. Van automatten tot cartridges. Plentyparts is de specialist in oplossingen en biedt eerste hulp bij onderdelen.

De medewerkers van Plentyparts zijn opgeleid tot echte probleemoplossers. Zij zijn pas tevreden wanneer een klant met het juiste product of advies de winkel verlaat. Een oplossingsgerichte service staat Plentyparts centraal. Ook het assortiment is compleet afgestemd op de consument. Zo bepaalt de klant mede het assortiment van de winkel. Hierdoor is het assortiment altijd actueel en compleet.

De ruime collectie aan onderdelen bestaat uit topkwaliteit producten altijd tegen de scherpste prijs. Naast A-merken biedt PlentyParts ook een eigen huismerk. Een hoogwaardig alternatief tegen een betaalbare prijs.

Voor al je problemen rondom en in het huis kun je bij Plentyparts terecht. Is de stofzuiger kapot? Heb je een lekke band? Werkt de printer niet naar behoren? De vakkundige specialisten van Plentyparts voorzien je altijd van een advies op maat en de juiste onderdelen voor jouw probleem.

Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel? Bekijk het ruime assortiment in de online webwinkel van Pleyparts. Bestel je voor 16.00 dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen vanaf 50 euro betaal je bovendien geen verzendkosten. Of bezoek een Plentyparts service winkel in Almelo, Apeldoorn, Assen, Barneveld, Borne, Ede, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hoogeveen, Nijverdal, Oldenzaal, Rijssen, Veenendaal of Vroomshoop.

Plentyparts is hét Onderdelenhuis.