Warmteservice

www.warmteservice.nl

Wonen

Warmteservice folders

Ontvang nu korting bij Warmteservice met folder aanbiedingen

advertentie

Warmteservice Folder

Geldig van 01-07-2022 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Blokker Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 01-08-2022 t/m 14-08-2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 01-08-2022 t/m 14-08-2022

> Folder bekijken

Blokker Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 08-08-2022 t/m 21-08-2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 08-08-2022 t/m 21-08-2022

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 08-08-2022 t/m 14-08-2022

> Folder bekijken

Xenos Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 08-08-2022 t/m 21-08-2022

> Folder bekijken

Woonboulevard Poortvliet XXL Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 05-08-2022 t/m 18-08-2022

> Folder bekijken

IN.HOUSE Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 11-08-2022 t/m 17-08-2022

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Warmteservice folders

Populaire folders

Warmteservice folders

TitelStartdatumEinddatum
Warmteservice Folder01-07-202230-09-2022
Warmteservice Folder01-06-202231-07-2022
Warmteservice Folder01-04-202201-07-2022
Warmteservice Folder01-04-202230-06-2022
Warmteservice Folder01-01-202231-03-2022

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Warmteservice folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Warmteservice folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Warmteservice folder van deze week geldig?

De nieuwe Warmteservice folder van deze week is geldig van 01-07-2022 t/m 30-09-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Warmteservice folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Warmteservice folder zijn Hansgrohe Croma Select E Inbouw ShowerSet, Flowair Luchtgordijn Elektrisch Zwart Of Flowair Luchtgordijn Watergevoed Zwart en Intergas Kombikompakt HRE 28-24 CW4.

Tips voor Warmteservice korting

Folder Warmteservice

Warmteservice is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van artikelen op het gebied van onder andere installatie, verwarming, elektra en sanitair. In de filialen van het bedrijf, die door heel Nederland te vinden zijn, kun je terecht voor het kopen van artikelen zoals kranen, sanitair, gereedschap, elektra, cv-ketels, dakbedekking, boilers en meer. Het personeel in de winkels staat klaar voor jou als klant om je te helpen bij het maken van keuzes, voor het geven van de juiste adviezen over artikelen, om hulp te geven door middel van uitleg over het gebruik van artikelen en voor het bestellen van producten.

Geschiedenis

De geschiedenis van Warmteservice kan met recht bijzonder genoemd worden. Eigenlijk is het bedrijf opgericht uit frustratie. In 1964 werd door Theo de Bruin een eenmanszaak opgericht voor de installatie van gashaarden. Voor het werk dat hij uitvoerde had hij regelmatig materialen en onderdelen nodig die bij een groothandel gekocht moesten worden. Omdat hij vaak lang moest wachten op de artikelen die hij nodig had, besloot hij zelf een magazijn op te zetten. Zijn concurrenten waren hiervan op de hoogte en kwamen al snel langs om ook producten te kopen. Door het grote succes besloot hij zijn baan als installateur op te zeggen en verder te gaan met het bedrijf. Sinds 1986 is het een echt familiebedrijf omdat toen de zoon van Theo de Bruin toetrad tot de directie.

Producten

Als leverancier van onderdelen, gereedschappen en materialen staat Warmteservice dagelijks klaar voor zijn klanten. Het bedrijf heeft een zeer ruim assortiment met de meest uiteenlopende artikelen die bedoeld zijn voor installatiewerkzaamheden, sanitaire voorzieningen, verwarming en voor reparaties aan dergelijke zaken. Via de website en in de winkels kun je kiezen uit een breed aanbod dat verdeeld is in meerdere productgroepen zoals warmtepompen, boiler, kookkranen, zonneboilersystemen, geiser, bad, douche, wastafels & fonteinen, badmeubels & spiegels, toilet, kranen, complete badkamers, sanitair kranen, toilet accessoires, radiatoren & convectoren, vloerverwarming, thermostaat, aansluitmaterialen, onderdelen, luchtverwarming, rookgas afvoermateriaal, dakbedekking, isolatie, ventilatie, airconditioning, brandbeveiliging, warmte terugwinunit, fittingen, leidingsystemen, bevestigingsmateriaal, waterafvoermateriaal, luchtafvoermateriaal, waterontkalker, gereedschap, verwarming, sanitair en installatie, Cv-ketel, sfeerhaard & gaskachel, pellet verwarming, alarmsystemen en zonnepanelen.

Kennis

De kracht van Warmteservice is onder andere terug te vinden in de kennis die het personeel heeft over de artikelen die er verkocht worden. Om personeelsleden zo goed mogelijk te kunnen laten werken, worden er regelmatig trainingen georganiseerd door het bedrijf. Deze trainingen vinden plaats op het hoofdkantoor in Amsterdam, de plaats waar ook de eerste winkel van Warmteservice zijn deuren opende. De trainingen zijn bedoeld om kennis over te dragen met betrekking tot nieuwe producten, nieuwe technieken, artikelen en het gebruik van de producten die er verkocht worden.

Service

Dienstverlening staat hoog op de agenda bij het bedrijf. Dat komt mede door de reden waarom Warmteservice in eerste instantie was opgericht. Omdat de oprichter niet langer te maken wilde hebben met lange wachttijden, begon hij zelf immers en groothandel. Klanten worden mede om deze reden altijd zo snel mogelijk geholpen en op de best mogelijke wijze. De werknemers van Warmteservice zijn geschoold en hebben kennis van alle artikelen en materialen die er in de winkels verkocht worden. Zo kunnen klanten snel en op de juiste wijze geholpen worden bij hun aankopen en met het krijgen van antwoorden op de vragen die zij hebben.

Winkels

De filialen van Warmteservice zijn door heel Nederland te vinden. In totaal zijn er meer dan 65 vestigingen van het bedrijf waar je als klant terecht kunt. Elk filiaal is voorzien van een ruim opgezet magazijn waar alle artikelen die in het assortiment opgenomen zijn opgeslagen liggen. Als klant kan er bij de balie een bestelling worden doorgegeven aan een werknemer die vervolgens de bestelling bij elkaar zoekt. Het is ook mogelijk om via de website van het bedrijf een bestelling te plaatsen of om deze telefonisch door te geven. Door de kennis van de producten en het gebruik ervan, kunnen de werknemers jou als klant altijd goed te woord staan en alle vragen beantwoorden die je hebt.

Nieuwsbrief en folder

Warmteservice biedt zowel online als in de winkels van de organisatie een breed assortiment aan artikelen aan voor installatiewerkzaamheden, reparaties, airconditioning, gereedschappen en nog veel meer. Het is dan ook logisch dat dit assortiment regelmatig wordt aangevuld met nieuwe artikelen. Daarnaast zijn er ook regelmatig aanbiedingen waarbij bepaalde producten of merken extra worden aangeprezen. Om hiervan op de hoogte te blijven, kun je een kijkje nemen op Aanbiedingenfolders.nl. Op deze website staan altijd de meest recente folders van Warmteservice.

Over Warmteservice

Warmteservice is een verkoper van CV ketels, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en radiatoren. Alle bekende merken maken onderdeel uit van het assortiment van Warmteservice. Bijkomend voordeel is dat dit bedrijf de producten tegen vaste lage prijzen aanbiedt.

In 1964 was Theo de Bruin Sr. actief als installateur van gashaarden. Naar eigen inzicht vond hij dat hij telkens te lang moest wachten bij de groothandels. Hierop besloot hij om zijn eigen magazijn in te gaan richten. In dit magazijn, in de kelder van zijn schoonmoeder, verkocht de Bruin Sr. onder andere fittingen, gaskranen en koperen buizen. Al snel liep het storm en wist Theo de Bruin Sr. zijn bedrijf uit te breiden tot het huidige Warmteservice.

De producten van Warmteservice zijn te koop in de uitgebreide webshop. Indien je voor 23:00 uur op werkdagen een bestelling plaatst, is de kans groot dat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Afhankelijk van het soort bestelling betaal je een (klein) bedrag aan verzendkosten. In sommige gevallen is er geen sprake van verzendkosten.

Een ieder heeft bij Warmteservice het recht om ontvangen producten binnen 30 dagen te retourneren. Hiervoor kan je terecht bij één van de winkels, maar je kunt ook het meegestuurde retourformulier invullen en de retourinstructies op te volgen.

In heel Nederland zijn de vestigingen van Warmteservice te vinden. In onder andere Emmen, Lelystad, Heerenveen, Doetinchem, Arnhem, Groningen, Venlo, Den Bosch, Haarlem, Enschede, Amersfoort, Vlissingen en Dordrecht zijn de vestigingen van Warmteservice te vinden. Voor een compleet overzicht kan je de store locator op de website raadplegen.

Warmteservice hecht veel waarde aan een perfecte service. Mede daarom is het op veel manieren mogelijk om in contact te komen met de klantenservice: via Facebook, via twitter, via [email protected], via 088 5600 560, via een live chat of via Whatsapp (06 3034 2880).