Wonen

Brabantia folder

Ontvang nu korting bij Brabantia met folder aanbiedingen

Brabantia folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Sale Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 03-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

Blokker Folder Week 33

Geldig van 10-08-2020 t/m 23-08-2020

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 32

Nog 1 dag geldig
Geldig van 03-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

IKEA Folder Week 33

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 09-08-2020 t/m 15-08-2020

> Folder bekijken

Xenos Folder

Geldig van 09-08-2020 t/m 23-08-2020

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 32

Nog 1 dag geldig
Geldig van 03-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Brabantia folder?

Helaas is er nu geen geldige Brabantia folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Brabantia folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Brabantia folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Brabantia folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Brabantia folder?

Blader nu snel door de Brabantia folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Brabantia

In het jaar 1919 werd in het dorpje Aalst het bedrijf Brabantia opgericht. In de beginjaren produceerde dit merk huishoudelijke producten van onder andere kunststof en metaal. Door de jaren heen groeide Brabantia uit tot een multinational; dit heeft wel tot de nodige veranderingen geleden. Zo vindt tegenwoordig in Nederland geen productie plaats, maar bevindt het hoofdkantoor zich nog wel in Valkenswaard (Noord-Brabant).

In het huidige assortiment van Brabantia kom je allerlei huishoudelijke producten tegen. Om dit uitgebreide assortiment overzichtelijk te houden, heeft men gekozen voor vijf verschillende categorieën: Afval verzamelen, Wassen & strijken, Keuken & koken, Badkamer & Toilet en Outlet. In de categorie Keuken & Koken kom je onwijs veel producten tegen: Aanrechtaccessoires, Broodtrommels, Keukengerei, Keukenrolhouders, Meten & Timen, Voedsel bewaren en Verwarmers. In principe kan je bij Brabantia alles vinden om in het jouw huis zo aangenaam mogelijk te maken. In de afgelopen jaren heeft Brabantia enkele innovatieve producten weten te ontwerpen, waarbij de Touch Bin één van de meest populaire varianten is. Deze slimme prullenbak is onwijs handig.

Via de webshop kan je de producten razendsnel en veilig bestellen. Je hebt de keus uit verschillende betalingsmogelijkheden en kunt genieten van gratis verzending. De enige vereiste bij de gratis verzending is dat je voor minstens 50 euro een order plaats. Als je voor minder dan 50 euro een order plaatst, betaal je € 3,95 aan verzendkosten. Als je niet tevreden over de ontvangen artikelen bent, kan je deze gratis retourneren. De retourinstructies worden door Brabantia meegestuurd bij de levering van de producten.

Middels een online contactformulier kan je in contact komen met de klantenservice van Brabantia. Je kunt ook op Twitter of Facebook een berichtje naar de klantenservice sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om even een belletje te plegen; de klantenservice is bereikbaar op 040 228 2222.