Wonen

Marskramer folders

Ontvang nu korting bij Marskramer met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Jysk Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Blokker Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Boer Staphorst Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 10-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Beter Bed Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Xenos Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Profijt Meubel Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Xenos Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Budget Home Store Folder

Geldig van 20-05-2022 t/m 02-06-2022

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Marskramer folders

Populaire folders

Marskramer folders

TitelStartdatumEinddatum
Marskramer Folder23-04-202209-05-2022
Marskramer Folder23-04-202209-05-2022
Marskramer Folder02-04-202218-04-2022
Marskramer Folder19-03-202204-04-2022
Marskramer Folder26-02-202214-03-2022

Openingstijden van Marskramer winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Marskramer folder?

Helaas is er nu geen geldige Marskramer folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Marskramer folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Marskramer folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Marskramer folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Marskramer folder?

Blader nu snel door de Marskramer folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Marskramer korting

Marskramer folder

Als je producten nodig hebt voor het huishouden kun je daarvoor goed terecht bij een winkel zoals Marskramer. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke producten maar je kunt er ook terecht voor diverse elektrische apparaten, serviesgoed, bestek enzovoort. Op de site van Marskramer kun je lezen wat voor producten ze in het assortiment hebben maar als je daadwerkelijk iets wilt kopen dien je er wel voor naar een van de vestigingen te gaan.

Digitale en papieren folder van Marskramer

Als je graag gebruik wilt maken van kortingsacties dan kun je daarvoor het beste de folder van Marskramer raadplegen. Deze folder wordt regelmatig uitgebracht en op de website kun je lezen of er op een bepaald moment een folder met aanbiedingen loopt. Zo niet, dan staat er vermeld wanneer de nieuwe folder zal verschijnen. De folder van Marskramer kun je lezen op papier maar deze staat ook op de website van de winkel zelf en op sites met meerdere reclamefolders. De digitale en papieren folder zijn identiek zodat je altijd hetzelfde leest.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Marskramer houdt ook regelmatig acties. Hierover kun je lezen op de website en informatie krijgen in een van de winkels. Als je altijd als eerste op de hoogte wilt zijn van alle aanbiedingen en niks wilt missen kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je niks en krijg je eenvoudig via de mail alles te weten wat er speelt bij Marskramer. Aanmelden doe je door je mailadres door te geven via de site.

Kijk waar de vestigingen van Marskramer zijn

Om te weten welk filiaal van Marskramer het dichtst bij jou in de buurt is kun je op de website je woonplaats of postcode invoeren en de straal waarbinnen naar winkels gezocht wordt. Zo krijg jij alleen de vestigingen in beeld die daaraan voldoen. Je kunt ook het kaartje raadplegen of de lijst met filialen. Als je op een bepaald filiaal klikt krijg je te zien waar dit precies gevestigd is en wat de openingstijden zijn. Daarnaast kun je ook zien of ze speelgoed in het assortiment hebben want dit is niet bij iedere vestiging van Marskramer het geval.

Cadeaukaart van Marskramer

Wil je een cadeau voor iemand kopen maar weet je niet goed wat aan te schaffen? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaukaart van Marskramer. Hierop kun je een saldo naar keuze laten zetten waarvoor de ontvanger zelf iets leuks kan uitzoeken. Het saldo is onbeperkt geldig en kan in iedere Marskramer winkel besteed worden. Het saldo hoeft niet in één keer opgemaakt te worden maar dat mag ook in delen. Als je een kaart hebt en wilt weten hoeveel geld er nog opstaat kun je dit checken op de website van Marskramer maar in de winkel kunnen ze dit eveneens voor je zien.

Inspiratie en tips

Op de website van Marskramer kun je ook terecht voor inspiratie en tips. Hierbij kun je denken aan tal van leuke recepten om te maken voor speciale gelegenheden, alleen maar ook met je kinderen samen. Daarnaast vind je er ideeën voor leuke cadeautjes te maken voor de feestdagen en tips voor het poetsen en het gebruik van diverse huishoudelijke producten. Zo doe je leuke ideeën op die goed van pas kunnen komen.

Lekker rondkijken in de winkel

Veel mensen hebben tegenwoordig het gemak van online producten bestellen en thuis laten bezorgen of zelf afhalen ontdekt. Ben jij echter het type dat liever eerst iets wilt zien voordat je het aanschaft of er meer informatie over wilt hebben en iets wilt vasthouden zodat je weet hoe het voelt? Dan kun je altijd goed terecht bij een van de winkels van Marskramer. Je snuffelt er rond om te kijken wat voor nuttige en ook leuke artikelen ze in het assortiment hebben om te ontdekken of je wat kunt vinden. Daarnaast kun je er altijd om de nodige informatie vragen zodat je weet wat je koopt.

Wat te doen bij klachten

In de winkels zelf kun je dan ook terecht als je iets wilt ruilen of terugbrengen mocht het onverhoopt niet zijn wat je ervan verwacht had of als je het wellicht dubbel gekregen hebt. Als je liever eerst wilt weten wat de voorwaarden daarvoor zijn kun je deze altijd nalezen op de website of contact opnemen met de klantenservice van Marskramer. Vind je geen oplossing voor je probleem in de winkel dan stuur je een mailtje en wordt er getracht het zo snel mogelijk op te lossen.

Marskramer aanbiedingen

Heb je huishoudartikelen of speelgoedartikelen nodig? Dan kun je altijd terecht bij Marskramer. In deze winkel vind je de handigste artikelen, voor een scherpe prijs. Marskramer is onderdeel van Blokker Holding B.V. Dat het onderdeel is van de grote Blokker Holding B.V., zie je zeker terug in de winkels. De winkelketen staat bekend om zijn netjes en overzichtelijk ingerichte schappen en deze worden zeer frequent aangevuld. Daarbij zijn de medewerkers van Marskramer altijd behulpzaam en vriendelijk en zien zij het als hun hoofddoel om jou een plezierige ervaring te bieden binnen de winkel. De medewerkers hebben een brede kennis over de aangeboden producten en kunnen je uitstekend helpen bij het kiezen van het juiste product.

Geschiedenis

Marskramer vindt zijn oorsprong in de Randstad, om precies te zijn in Rotterdam. Hier begon het bedrijf in de jaren ’40. Destijds was het voornamelijk een winkel die potten, schotels en pannen verkocht. Vanaf daar is de zaak enorm gegroeid, omdat er veel vraag bestond naar dergelijke producten voor een redelijke prijs. Al snel breidde ook het assortiment van Marskramer enorm uit: in de loop van de tijd kwamen hier bijvoorbeeld schoonmaakproducten, huishoudelijke apparaten, elektronica, speelgoed, woonaccessoires en nog veel meer producten bij.

Waardebon

Op de website van Marskramer vind je niet alleen informatie over het bedrijf zelf en informatie over het assortiment, maar ook allerlei handige huishoudtips. Zo zijn er bijvoorbeeld tips over het effectief verwijderen van lastige vlekken, het aansnijden van taarten, het schoonmaken van verschillende huishoudelijke apparaten, het opruimen van lastig op te ruimen spullen en ga zo maar door. Hierdoor wordt je dag net een stukje makkelijker! Heb je zelf nog een goede tip? Wanneer je deze deelt met Marskramer via de website of in de winkel, maak je kans op een Marskramer-waardebon van €25,-. Elke maand is er weer een nieuwe gelukkige die de cadeaukaart wint.

Nieuwsbrief

Nog een manier om op de hoogte te blijven van de laatste acties is door je aan te melden voor de Marskramer nieuwsbrief. Dit doe je snel en gemakkelijk online! Wanneer je toch nog meer aanbiedingen wilt bekijken dan de aanbiedingen die vermeld staan in de reclamefolder van de Marskramer, dan is het raadzaam om de website van de Marskramer te bezoeken.

Over Marskramer

Marskramer is al sinds de jaren ’50 actief in Nederland: de eerste winkel bevond zich in Rotterdam en richtte zich vooral op de verkoop van goedkope, maar kwalitatief goede, huishoudartikelen zoals potten en pannen.

Anno 2019 heeft de keten zo’n 250 winkels door heel het land, waarvan een groot deel gerund wordt door Franchisehouders. Het assortiment is door de jaren heen flink uitgebreid: van tuinartikelen tot persoonlijke verzorging, bij Marskramer vind je van alles! De folder met hierin leuke aanbiedingen is een begrip in vele huishoudens in Nederland.

Op zoek naar een leuk cadeau? Voor kinderen heeft Marskramer de verjaardagsbox! 14 dagen voor het verjaardagsfeestje kan de box in de winkel gevuld worden met de gewenste cadeaus, zodat vrienden en familie deze vervolgens makkelijk uit kunnen zoeken. Ook ontvangt je zoon of dochter een setje met 10 gratis uitnodigingskaarten voor het feestje!

Ook erg slim is het eigen merk van Marskramer: kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs! Op de website is het assortiment te bekijken: momenteel heeft Marskramer geen online bestelmogelijkheid. Wel vind je op de site leuke huishoudtips en inspiratie voor decoratie en recepten. Streeploos ramen wassen of een leuk kerststukje knutselen?

Op de website van Marskramer lees je hoe dit een succes wordt! Hiernaast is het uiteraard ook mogelijk om een cadeaukaart aan te schaffen: de kaarten zijn onbeperkt geldig en te besteden bij iedere Marskramer winkel. Je kunt je saldo ook online via de website checken. Tot slot zijn vele locaties tegenwoordig ook op zondag geopend!