Wonen

Marskramer folder

Ontvang nu korting bij Marskramer met folder aanbiedingen

Marskramer folders

advertentie

Marskramer Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 05-12-2020

> Folder bekijken

Marskramer Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 06-11-2020 t/m 05-12-2020

> Folder bekijken

Marskramer Speelgoed Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 23-10-2020 t/m 05-12-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Blokker Black Friday Deals Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 30-11-2020

> Folder bekijken

Kwantum Black Friday Folder

Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Leen Bakker Black Friday Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 22-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Blokker Folder Week 48

Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 47

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Marskramer folders

Populaire folders

Marskramer folders

TitelStartdatumEinddatum
Marskramer Folder16-11-202005-12-2020
Marskramer Speelgoed Folder23-10-202005-12-2020
Marskramer Folder06-11-202005-12-2020
Marskramer Folder30-10-202011-11-2020
Marskramer Folder15-10-202028-10-2020

Openingstijden van Marskramer winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Marskramer folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve Marskramer folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Marskramer folder van deze week geldig?

De nieuwe Marskramer folder van deze week is geldig van 16-11-2020 t/m 05-12-2020.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Marskramer folder?

Blader nu snel door de Marskramer folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Marskramer korting

Marskramer folder

Als je producten nodig hebt voor het huishouden kun je daarvoor goed terecht bij een winkel zoals Marskramer. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke producten maar je kunt er ook terecht voor diverse elektrische apparaten, serviesgoed, bestek enzovoort. Op de site van Marskramer kun je lezen wat voor producten ze in het assortiment hebben maar als je daadwerkelijk iets wilt kopen dien je er wel voor naar een van de vestigingen te gaan.

Digitale en papieren folder van Marskramer

Als je graag gebruik wilt maken van kortingsacties dan kun je daarvoor het beste de folder van Marskramer raadplegen. Deze folder wordt regelmatig uitgebracht en op de website kun je lezen of er op een bepaald moment een folder met aanbiedingen loopt. Zo niet, dan staat er vermeld wanneer de nieuwe folder zal verschijnen. De folder van Marskramer kun je lezen op papier maar deze staat ook op de website van de winkel zelf en op sites met meerdere reclamefolders. De digitale en papieren folder zijn identiek zodat je altijd hetzelfde leest.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Marskramer houdt ook regelmatig acties. Hierover kun je lezen op de website en informatie krijgen in een van de winkels. Als je altijd als eerste op de hoogte wilt zijn van alle aanbiedingen en niks wilt missen kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je niks en krijg je eenvoudig via de mail alles te weten wat er speelt bij Marskramer. Aanmelden doe je door je mailadres door te geven via de site.

Kijk waar de vestigingen van Marskramer zijn

Om te weten welk filiaal van Marskramer het dichtst bij jou in de buurt is kun je op de website je woonplaats of postcode invoeren en de straal waarbinnen naar winkels gezocht wordt. Zo krijg jij alleen de vestigingen in beeld die daaraan voldoen. Je kunt ook het kaartje raadplegen of de lijst met filialen. Als je op een bepaald filiaal klikt krijg je te zien waar dit precies gevestigd is en wat de openingstijden zijn. Daarnaast kun je ook zien of ze speelgoed in het assortiment hebben want dit is niet bij iedere vestiging van Marskramer het geval.

Cadeaukaart van Marskramer

Wil je een cadeau voor iemand kopen maar weet je niet goed wat aan te schaffen? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaukaart van Marskramer. Hierop kun je een saldo naar keuze laten zetten waarvoor de ontvanger zelf iets leuks kan uitzoeken. Het saldo is onbeperkt geldig en kan in iedere Marskramer winkel besteed worden. Het saldo hoeft niet in één keer opgemaakt te worden maar dat mag ook in delen. Als je een kaart hebt en wilt weten hoeveel geld er nog opstaat kun je dit checken op de website van Marskramer maar in de winkel kunnen ze dit eveneens voor je zien.

Inspiratie en tips

Op de website van Marskramer kun je ook terecht voor inspiratie en tips. Hierbij kun je denken aan tal van leuke recepten om te maken voor speciale gelegenheden, alleen maar ook met je kinderen samen. Daarnaast vind je er ideeën voor leuke cadeautjes te maken voor de feestdagen en tips voor het poetsen en het gebruik van diverse huishoudelijke producten. Zo doe je leuke ideeën op die goed van pas kunnen komen.

Lekker rondkijken in de winkel

Veel mensen hebben tegenwoordig het gemak van online producten bestellen en thuis laten bezorgen of zelf afhalen ontdekt. Ben jij echter het type dat liever eerst iets wilt zien voordat je het aanschaft of er meer informatie over wilt hebben en iets wilt vasthouden zodat je weet hoe het voelt? Dan kun je altijd goed terecht bij een van de winkels van Marskramer. Je snuffelt er rond om te kijken wat voor nuttige en ook leuke artikelen ze in het assortiment hebben om te ontdekken of je wat kunt vinden. Daarnaast kun je er altijd om de nodige informatie vragen zodat je weet wat je koopt.

Wat te doen bij klachten

In de winkels zelf kun je dan ook terecht als je iets wilt ruilen of terugbrengen mocht het onverhoopt niet zijn wat je ervan verwacht had of als je het wellicht dubbel gekregen hebt. Als je liever eerst wilt weten wat de voorwaarden daarvoor zijn kun je deze altijd nalezen op de website of contact opnemen met de klantenservice van Marskramer. Vind je geen oplossing voor je probleem in de winkel dan stuur je een mailtje en wordt er getracht het zo snel mogelijk op te lossen.

Over Marskramer

Marskramer is al sinds de jaren ’50 actief in Nederland: de eerste winkel bevond zich in Rotterdam en richtte zich vooral op de verkoop van goedkope, maar kwalitatief goede, huishoudartikelen zoals potten en pannen.

Anno 2019 heeft de keten zo’n 250 winkels door heel het land, waarvan een groot deel gerund wordt door Franchisehouders. Het assortiment is door de jaren heen flink uitgebreid: van tuinartikelen tot persoonlijke verzorging, bij Marskramer vind je van alles! De folder met hierin leuke aanbiedingen is een begrip in vele huishoudens in Nederland.

Op zoek naar een leuk cadeau? Voor kinderen heeft Marskramer de verjaardagsbox! 14 dagen voor het verjaardagsfeestje kan de box in de winkel gevuld worden met de gewenste cadeaus, zodat vrienden en familie deze vervolgens makkelijk uit kunnen zoeken. Ook ontvangt je zoon of dochter een setje met 10 gratis uitnodigingskaarten voor het feestje!

Ook erg slim is het eigen merk van Marskramer: kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs! Op de website is het assortiment te bekijken: momenteel heeft Marskramer geen online bestelmogelijkheid. Wel vind je op de site leuke huishoudtips en inspiratie voor decoratie en recepten. Streeploos ramen wassen of een leuk kerststukje knutselen?

Op de website van Marskramer lees je hoe dit een succes wordt! Hiernaast is het uiteraard ook mogelijk om een cadeaukaart aan te schaffen: de kaarten zijn onbeperkt geldig en te besteden bij iedere Marskramer winkel. Je kunt je saldo ook online via de website checken. Tot slot zijn vele locaties tegenwoordig ook op zondag geopend!