Norma Duitsland

www.norma-online.de

Duitse Supermarkt

Norma Duitsland folders

Norma Duitsland folders

Bekijk de nieuwe Norma Duitsland folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Norma Duitsland Folder

Nog 5 dagen geldig

Geldig van 27-11-2022 t/m 02-12-2022

> Folder bekijken

Norma Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 28-11-2022 t/m 03-12-2022

> Folder bekijken

Norma Duitsland Folder

Geldig van 11-12-2022 t/m 11-01-2023

> Folder bekijken

Norma Duitsland Magazine

Geldig van 01-11-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Duitse Supermarkt folders

Kaufland Duitsland Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 24-11-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

Lidl Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 28-11-2022 t/m 03-12-2022

> Folder bekijken

Aldi Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 28-11-2022 t/m 03-12-2022

> Folder bekijken

Edeka Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 28-11-2022 t/m 03-12-2022

> Folder bekijken

Lidl Duitsland Folder

Nog 7 dagen geldig

Geldig van 28-11-2022 t/m 04-12-2022

> Folder bekijken

Kaufland Duitsland Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 24-11-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

Rossmann Duitsland Folder

Nog 5 dagen geldig

Geldig van 21-11-2022 t/m 02-12-2022

> Folder bekijken

Real Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 28-11-2022 t/m 03-12-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Duitse Supermarkt winkels

Verlopen Norma Duitsland folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Norma folder?

Blader nu snel door de Norma folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Norma folder?

Ja, er zijn op dit moment 4 actieve Norma folders.

Tot wanneer is de nieuwe Norma folder van deze week geldig?

De nieuwe Norma folder van deze week is geldig van 27-11-2022 t/m 02-12-2022.

Tips voor Norma Duitsland korting

Norma Duitsland

Norma Duitsland is al meer dan 50 jaar een van de bekendste Duitse discounter op het gebied van food- en non-food. In 1921 is het bedrijf opgericht als een dochteronderneming van Georg Roth in Fürth. En in 1964 werd de eerste Norma vestiging geopend in Neurenberg. Daarna ging het snel. Er kwamen steeds meer vestigingen bij en ook het assortiment van Norma Duitsland groeide flink. In 1950 had Norma Duitsland al ruim 550 vestigingen in Duitsland. In 1989 zijn ze over de grens gegaan en is de eerste vestiging van Norma in Frankrijk geopend. In 1992 volgde een vestiging in Tsjechië en in 2005 in Oostenrijk. Ze hebben nu ruim 1450 vestigingen in vier landen.

Norma Duitsland staat voor meer producten, meer kwaliteit, meer dienst

Norma Duitsland biedt haar klanten meer voor hun geld. Dat maakt ze waarschijnlijk ook zo’n populaire discounter. Het concept van Norma Duitsland is doordacht, de uitstraling is uniform en de organisatiestructuur is helder. Ze letten altijd op dat ze al hun kwaliteitseisen waar kunnen maken en waar maken. Wekelijks vind je bij Norma Duitsland heel veel scherpe aanbiedingen. Zowel op het gebied van food- en non-food kunt je bij deze discounter terecht. Er komen steeds nieuwe producten bij en het assortiment van Norma Duitsland breidt zich steeds verder uit.

Norma 24: de online webshop

Naast de fysieke winkels heeft Norma Duitsland ook een webshop. Hier kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week profiteren van de beste aanbiedingen. Het gaat hierbij vooral om de non-foodproducten. Denk aan artikelen voor je huishouden of keuken, sport, vrije tijd en hobby, multimedia en technologie, meubels en stoffering. Je vindt in de online webshop de beste prijzen voor deze artikelen. Houd ook altijd Aanbiedingenfolders.nl goed in de gaten. Hier vind je ook alle goede aanbiedingen van Norma Duitsland.

Norma Duitsland is regionaal, ecologisch en duurzaam

De discountketen Norma Duitsland is een regionale keten. Ze willen ecologisch en duurzaam zijn en dat proberen ze in hun bedrijfsvoering door te voeren. Ze hebben inmiddels ruim 1.450 vestigen in verschillende Europese landen. Ze leven de Europese wetten en regels na en proberen daarbij zo ecologisch en duurzaam mogelijk te handelen.

Andere takken van sport van Norma Duitsland

Naast het aanbieden van allerlei producten die je nodig hebt om je huishouden te runnen, biedt Norma Duitsland ook hele andere producten aan. Je kunt bij Norma Duitsland terecht voor het boeken van een reis, maar je kunt ook een abonnement afsluiten voor je mobiele telefoon en ze hebben een eigen wijnwinkel. De reizen die Norma Duitsland aanbiedt beperken zich niet tot Duitsland alleen. Je kunt via deze discountketen vliegreizen, stedentrips en andere reizen boeken naar Egypte, Oostenrijk, Spanje en nog veel meer landen. Uiteraard altijd tegen de scherpste tarieven. Via Norma Duitsland kunt je telefoonabonnementen afsluiten, je kunt telefoons kopen en je kunt sim-kaarten kopen. Kortom, alles wat met mobiele telefoons te maken heeft, kun je krijgen bij Norma Duitsland. En dat altijd tegen lage prijzen. In de wijnwinkel van Norma Duitsland kun je een aantal bekroonde wijnen krijgen. En dat natuurlijk tegen de beste prijzen. Rode, witte of een lekkere rosé wijn, je kunt ze allemaal kopen in de Norma wijnwinkel. De prijzen zijn laag en de kwaliteit is uitstekend.

Norma Duitsland Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van alle top aanbiedingen en acties van Norma Duitsland, dan kun je je op hun nieuwsbrief abonneren. Je krijgt dan wekelijks alle aanbiedingen in je mailbox. Je kunt je voor alle nieuwsbrieven aanmelden, maar je kunt ook alleen de nieuwsbrief van jouw interesse aanvinken. Je mist geen enkele aanbieding meer.

Logistiek bij Norma Duitsland

Bij zo’n grote discounter is de logistiek natuurlijk erg belangrijk. De Norma vestigingen worden bevoorraad door 16 vestigingen waar de voorraad is opgeslagen. Dat betekent dat alle 1.450 filialen door slechts 16 distributiecentra bevoorraad worden. Door een goede logistieke planning en een up-to-date wagenpark is dat allemaal mogelijk. Dagelijks worden de vestigingen voorzien van verse producten. Uiteraard past Norma een hoge kwaliteitscontrole toe op alle processen en producten.

De Norma app

Je kunt een Norma app downloaden. Je bent dan altijd op de hoogte van de aanbiedingen die in jouw filiaal op dat moment actueel zijn. Je kunt in de app alvast je boodschappenlijst samenstellen, zodat je heel snel en makkelijk al je boodschappen in één keer kunt kopen. De Norma-app kun je ook downloaden als je in Nederland woont. Dan blijf je direct op de hoogte van alle aanbiedingen van de Norma app.

Over Norma Duitsland

Als je in Duitsland op vakantie bent, verbaas je je mogelijk over de hoeveelheid discountketens. Het is net alsof de discountketen in Duitsland uitgevonden zijn. Nou, daar komt het in de basis wel op neer. Bekende discountketens zoals Netto Marken-Discount, Aldi, Lidl en Norma vinden stuk voor stuk hun oorsprong in het land van onze oosterburen.

Dat geldt dus ook voor de discountketen Norma Duitsland. Deze discountketen werd eigenlijk al in 1921 opgericht. Op dat moment begon een slimme ondernemer in Duitsland met een discountketen; in eerste instantie koos hij daarbij voor de naam Georg Roth. Toen uiteindelijk in 1964 de eerste winkels in Zuid-Duitsland geopend werden, veranderde de naam van deze discountketen naar Norma. Vanaf dat moment is deze keten ook bekend onder die naam.

Feit is dat Norma Duitsland door de jaren heen flink gegroeid is. In totaal telt deze discountketen meer dan 1400 filialen. Niet al deze filialen bevinden zich in Duitsland, aangezien het bedrijf ook actief is in Frankrijk, Tsjechië en Oostenrijk. In deze landen hanteert Norma Duitsland wel overal hetzelfde motto: hoge kwaliteit aan lage prijzen én veel méér voor uw geld.

In het assortiment van Norma is een belangrijke rol weggelegd voor levensmiddelen. Je kunt via Norma echter ook reizen boeken, een simkaart kopen en huishoudelijke artikelen kopen. Ongeacht welke producten je bij Norma gaat kopen, weet je zeker dat je een eerlijke prijs gaat betalen.

Wil je graag de artikelen bij Norma Duitsland kopen? Dan kun je op de website van Norma Duitsland gebruik maken van de Filialfinder. Dit is een tool waarmee je direct de dichtstbijzijnde vestigingen kunt vinden; het is hierbij wel zaak dat je een plaats in Duitsland invult.

Mocht je vragen hebben, kun je daarvoor contact opnemen met de klantenservice van Norma Duitsland. Hiervoor kun je het beste een online contactformulier (in het Duits) via de website invullen.