Supermarkt

Nettorama folders

Ontvang nu korting bij Nettorama met folder aanbiedingen

advertentie

Nettorama Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Nettorama Folder

Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Dirk Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

PLUS Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 15-05-2022 t/m 21-05-2022

> Folder bekijken

Coop Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 15-05-2022 t/m 21-05-2022

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Nettorama folders

Populaire folders

Nettorama folders

TitelStartdatumEinddatum
Nettorama Folder23-05-202229-05-2022
Nettorama Folder16-05-202222-05-2022
Nettorama Folder09-05-202215-05-2022
Nettorama Folder02-05-202208-05-2022
Nettorama Folder25-04-202201-05-2022

Openingstijden van Nettorama winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Nettorama folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Nettorama folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Nettorama folder van deze week geldig?

De nieuwe Nettorama folder van deze week is geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Nettorama folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Nettorama folder zijn Enkco Borrel- Of Satéballen, Mars-, Twix- Of Snickers Ice Cream en Kips Theeworst Of Slagersleverworst.

Tips voor Nettorama korting

Nettorama folder

Supermarkt Nettorama heeft een uitgebreid assortiment voor de dagelijkse boodschappen en je kunt er producten kopen tegen voordelige prijzen. Ze verkopen naast de eigen merken ook tal van A-merken. Wil je graag profiteren van leuke aanbiedingen? Dan is het slim iedere week de nieuwste folder van de supermarkt te bekijken. Deze folder wordt huis aan huis verspreid (mits je geen sticker hebt die aangeeft dat je geen reclame wilt ontvangen) en kun je ook online raadplegen op de website van Nettorama of op een speciale site voor folders.

Papieren folder en digitaal exemplaar

De papieren folder van Nettorama is natuurlijk gewoon handig om doorheen te bladeren. Ben je niet zo voor papier in verband met het milieu dan kijk je gewoon op de website. Je kunt de Nettorama folder op twee manieren raadplegen als je op de website van de winkel bent. Zo kun je kiezen voor de versie waar je online doorheen bladert, zo is het feitelijk net hetzelfde als wanneer je een papieren folder bekijkt. De folder is ook te downloaden als PDF waarna je deze kunt lezen op je scherm.

A-merken tegen lagere prijzen

De folder van Nettorama vind je op de website van de supermarkt onder het kopje Actiekrant. Klik je daarop dan word je vanzelf doorgestuurd naar de digitale folder. Nettorama staat bekend als de merkendiscounter hetgeen zoveel betekent als dat je er terecht kunt voor A-merk producten en daar gemiddeld zo’n 10% minder voor betaalt dan voor dezelfde producten bij een andere supermarkt. Naast de korting die je dan toch al krijgt op bepaalde producten hebben ze iedere week speciale aanbiedingen die je in de folder vinden kunt.

Geldigheidsduur van de folder

De folder van Nettorama komt iedere week opnieuw uit en heeft dus ook een geldigheidsduur van een week. Met de feestdagen kan dit mogelijk afwijken maar dat staat dan duidelijk aangegeven op de folder zelf. Naast de aanbiedingen die een week lang geldig zijn staan er in de folder ook speciale Lekker Lang Laag artikelen. Hiervoor geldt de speciale prijs voor langere tijd, zoals bijvoorbeeld wel een maand.

Alleen boodschappen doen in een fysieke winkel

In tegenstelling tot de meeste supermarkten kun je bij Nettorama niet online je boodschappen bestellen. Hiervoor dien je toch echt even zelf naar de winkel te gaan maar dan kun je natuurlijk wel zelf uitzoeken wat je hebben wilt en wat je aanstaat. De winkelketen heeft diverse filialen door het hele land. Waar deze gevestigd zijn vind je op de website van Nettorama. Klik je op Vestigingen dan krijg je een kaartje te zien van Nederland waar de winkels zich bevinden. Als je ervoor kiest een bepaald filiaal te zoeken in de lijst op de site krijg je te zien wat de exacte adresgegevens zijn maar ook wanneer deze winkel geopend is. Boodschappen thuis laten bezorgen is geen service die Nettorama aanbiedt aan de klant.

Laagste Prijsgarantie

Nettorama hanteert het principe van de Laagste Prijsgarantie. Heb je er een bepaald product gekocht en zie je dat elders voor een lagere prijs? Dan past Nettorama binnen 24 uur de prijs van het product aan. Maar wat nog leuker is voor jou als klant: je krijgt je geld terug dat je voor het product betaald hebt en mag het nog houden ook. Er zijn wel bepaalde voorwaarden aan het principe gekoppeld. Welke dit zijn lees je op de website van Nettorama.

Geen producten die aan of over de datum zijn

Bij Nettorama vind je alleen producten die niet aan de datum zijn. Deze worden namelijk al een dag voordat de uiterste houdbaarheidsdatum bereikt is uit de schappen gehaald. Vind je onverhoopt toch een dergelijk product dan krijg je het gratis mee naar huis. Bepaalde producten vallen niet binnen deze regel. Als je iets gekocht hebt dat niet goed is of dat toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had mag je dit retourneren aan Nettorama. Je krijgt dan een vervangend product mee of je geld terug.

Werken bij Nettorama

Kom je graag bij Nettorama om boodschappen te doen en lijkt het je wel wat om zelf ook bij deze winkel te werken? Dan kun je via de website solliciteren. Hiervoor klik je eerst op Vacatures. Daarna kun je een vestiging aangeven waar je graag wilt werken. Vervolgens krijg je alle vacatures te zien die daar op dat moment beschikbaar zijn. Kies de vacature waarop jij wilt solliciteren en vul het sollicitatieformulier online in. Daarna alleen nog even verzenden en dan maar duimen dat ze interesse hebben in jou als nieuwe medewerker.

Over Nettorama

De Nettorama is een supermarktketen in Nederland. Waarschijnlijk niet bekend bij iedereen want het bedrijf opereert voornamelijk in het zuiden en het midden van het land. Met iets meer dan 30 filialen heeft Nettorama toch een behoorlijk aantal supermarkten. Er zijn vaak en veel aanbiedingen van a merken te vinden.

Dit is dan ook het belangrijkste punt waarop Nettorama zich onderscheid van de andere concurrenten. De consumentenbond heeft Nettorama ook al diverse malen als goedkoopste supermarkt aangewezen. Door op aanbiedingenfolders.nl de laatste actiekrant van Nettorama te lezen ben je altijd op de hoogte van de laatste acties.