Jan Linders

www.janlinders.nl

Supermarkt

Jan Linders folders

Ontvang nu korting bij Jan Linders met folder aanbiedingen

advertentie

Jan Linders Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Jan Linders Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Jan Linders folders

Populaire folders

Jan Linders folders

TitelStartdatumEinddatum
Jan Linders Folder23-05-202229-05-2022
Jan Linders Folder23-05-202229-05-2022
Jan Linders Folder16-05-202222-05-2022
Jan Linders Folder11-05-202215-05-2022
Jan Linders Folder09-05-202215-05-2022

Openingstijden van Jan Linders winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Jan Linders folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Jan Linders folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Jan Linders folder van deze week geldig?

De nieuwe Jan Linders folder van deze week is geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Jan Linders folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Jan Linders folder zijn Maaltijdsalades, Pitloze Witte Druiven en Conference Peren.

Tips voor Jan Linders korting

Jan Linders folder

Boodschappen doen is een bezigheid die voor veel mensen wekelijks terugkeert en soms nog vaker. Om een beetje op de kleintjes te letten kun je je boodschappen bij verschillende winkels halen maar het is ook altijd handig om goed op de aanbiedingen te letten die in een bepaalde week geldig zijn. Hiervoor kun je in de folder kijken die een supermarkt zoals Jan Linders uitbrengt.

Folder op de website en op papier

De reclamefolder van Jan Linders verschijnt één keer per week en is geldig vanaf maandag tot en met de zondag daarop volgend. De folder wordt op papier verspreid maar je kunt er ook online op de website van Jan Linders doorheen bladeren mocht je deze niet ontvangen. Beide folders zijn identiek. Behalve op de website van de supermarkt zelf vind je de folder wekelijks terug op onze websites en apps waarin meer folders staan. De aanbiedingen betreffen voor het merendeel levensmiddelen maar de supermarkt biedt ook regelmatig andere producten aan die tijdelijk in het assortiment zitten.

Andere acties van Jan Linders

Naast de folder aanbiedingen kun je bij Jan Linders meedoen aan diverse spaaracties. Op die manier krijg je korting op bepaalde artikelen of andere leuke zaken. Alles over lopende acties kun je vinden op de website van Jan Linders, zoals de actievoorwaarden, voor welke producten je kunt sparen enzovoort. Spaaracties gelden voor boodschappen die je in de winkel haalt maar ook voor online aankopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Om altijd goed op de hoogte te blijven van acties en als eerste de aanbiedingen te kunnen lezen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van de supermarkt. Dit doe je eenvoudig door je mailadres via de site door te geven. Op die manier mis je geen enkele aanbieding of actie meer en kun je al een paar dagen van tevoren kijken wat er in de aanbieding komt zodat je kunt profiteren van korting door gebruik te maken van de lopende acties.

Liefhebbers voordeelprogramma

Jan Linders werkt met een speciaal systeem voor klanten die Liefhebbers willen worden. Liefhebbers is een voordeelprogramma dat Jan Linders gebruikt. Als je er lid van wordt krijg je extra spaarpunten bij je boodschappen waarmee je sparen kunt voor korting op leuke cadeaus. Daarnaast kom je in aanmerking voor speciale extra aanbiedingen die alleen gelden voor Liefhebbers. En als je jarig bent krijg je een leuk cadeautje van de supermarkt. Om je aan te melden voor het voordeelprogramma maak je een account aan via de website. Je kunt ook een Liefhebberspas halen bij een van de filialen van Jan Linders en deze vervolgens online activeren zodat je van alle voordelen gebruik kunt maken.

Online gebak bestellen

Bij veel supermarkten is het tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld dat je er boodschappen online kunt bestellen en deze laat thuisbezorgen. Dit is bij een aantal winkels van Jan Linders (in Gennep en Cuijk) mogelijk. Via de website van de supermarkt is het altijd mogelijk vlaai & gebak te bestellen. Deze bestellingen kun je vervolgens afhalen in de winkel zelf.

Keuken met vers bereid voedsel

Veel filialen van Jan Linders hebben een speciale keuken waar je terecht kunt voor belegde broodjes, pizza’s en ovenmaaltijden die vers bereid worden. Deze kun je bestellen via het bestelformulier dat je in de winkel inlevert. Wat er allemaal op het menu staat kun je op voorhand al checken als je op de website de menukaart downloadt.

Ook voor inspiratie

Wil je niet alleen naar de supermarkt om boodschappen te doen? Heb je wel eens wat inspiratie nodig als je even niet goed weet wat te koken of in huis te halen? Dan kun je op de website ook terecht voor recepten en tips. Bij een recept staat precies vermeld wat je er voor nodig hebt zodat je alles eenvoudig in huis kunt halen en niets te kort komt om het gerecht te kunnen maken.

Filialen van Jan Linders

Wil je graag eens boodschappen gaan doen in een van de winkels van Jan Linders dan kun je op de website bekijken waar de fysieke filialen zich bevinden. Hiervoor klik je op Supermarkten en krijg je een alfabetisch overzicht waarbinnen je kunt zoeken op plaatsnaam. Je kunt ook zelf een plaatsnaam invoeren zodat de filialen die het dichtstbij jouw woonplaats zijn tevoorschijn komen. Klik je op een filiaal in een bepaalde plaats dan krijg je te zien waar dit precies gevestigd is en wat de openingstijden zijn. Daarnaast staat er vermeld waarvoor je bij een bepaald filiaal allemaal terecht kunt. De winkels zijn allemaal gevestigd in het zuiden des lands.

Over Jan Linders

Woon je in het zuidoosten van Nederland, dan ben je bekend met Jan Linders. De gelijknamige oprichter ging vanaf 1954 van deur tot deur voor het verkopen van melk, tot hij in 1963 besloot de gok te wagen en een winkel te openen. Dit bleek een succes, en anno 2019 zijn er zo’n 60 winkels in bedrijf.

In 2017 werd Jan Linders verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland, en ook op het gebied van bier is de keten regelmatig in de prijzen gevallen. Wat Jan Linders onderscheidt van andere supermarkten is toch wel de betrokkenheid bij goede doelen en de binding met de regio: scholen en clubs hebben de mogelijkheid goedkoper inkopen te doen, en menig sportclub wordt door Jan Linders gesponsord.

Ook steunt iedere supermarkt via het Jan Linders Fonds een lokaal goed doel. Uiteraard is er ook aan spaaracties geen gebrek: denk bijvoorbeeld aan korting op de entree voor Toverland, of speelgoed voor de kinderen. Momenteel is het mogelijk om te sparen voor keukengerei van Jamie Oliver.

Op de website lees je vele tips en trics om je nieuwe keukengerei zo goed mogelijk van pas te laten komen. Ook op het gebied van service kom je als klant niets te kort bij Jan Linders: je bestelt zelfs gemakkelijk je boodschappen online, waarna je zelf je afhaalmoment kiest: je booschappen staan dan voor je klaar!

Ook een gratis babypakket en een vlaai- en gebakservice zijn onderdeel van de service van Jan Linders. De openingstijden verschillen per winkel: let er op dat niet alle locaties op zondag geopend zijn.