Restaurants

Oishi Fusion folders

Ontvang nu korting bij Oishi Fusion met folder aanbiedingen

Oishi Fusion folders

advertentie
advertentie

Meer restaurants folders

Bakker Bart Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Burger King Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 11-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

MultiVlaai Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 11-05-2021 t/m 17-05-2021

> Folder bekijken

Kwalitaria Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 13-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

New York Pizza Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Kaatje Jans Folder

Geldig van 13-05-2021 t/m 26-05-2021

> Folder bekijken

HelloFresh Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 16-05-2021 t/m 22-05-2021

> Folder bekijken

Chocolate Company Folder

Geldig van 14-05-2021 t/m 24-05-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Oishi Fusion folder?

Helaas is er nu geen geldige Oishi Fusion folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Oishi Fusion folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Oishi Fusion folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Oishi Fusion folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Oishi Fusion folder?

Blader nu snel door de Oishi Fusion folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Oishi Fusion korting

Folder Oishi Fusion

Een keertje uit eten gaan of wat lekkers afhalen voor thuis is altijd fijn om te doen. Heb je een voorkeur voor Japans eten? Kijk dan ook eens wat je zoal bij Oishi Fusion op je bord kunt verwachten. Bij dit Japanse grill- en sushirestaurant vind je een uitgebreide menukaart waaruit je kunt kiezen dus er is voor elk wel wat wils te vinden. Voor een hapje daar te eten of voor af te halen zijn er twee verschillende menukaarten waaruit je kunt kiezen. Veel is hetzelfde maar niet alles dus kijk er altijd even goed naar.

Waarvoor kun je terecht bij Oishi Fusion?

Oishi Fusion werkt met het All you can eat principe als je daar gaat eten. Dit betekent dat je een vast bedrag betaalt voor je maaltijd maar dan wel alles kunt kiezen wat je wilt en zoveel mag eten als je lust. Zeker voor de wat grotere eter is dat een prettig iets om te doen. Op de website van Oishi Fusion (gevestigd in Sliedrecht) vind je de menukaart, de prijslijsten, krijg je een impressie van het restaurant en zie je de mogelijkheden voor afhalen.

De menukaart van Oishi Fusion om af te halen

Op de site kun je de volledige menukaart bekijken. Altijd handig om te doen voordat je naar het restaurant gaat om er een hapje te eten of wanneer je wilt bestellen om af te halen. Zo heb je niet alleen een uitgebreid aanbod aan Japanse lekkernijen maar kun je ook precies zien wat het allemaal is. Op de menukaart om af te halen staan veel gerechten waaruit je kiezen kunt. Zo zijn er allerlei sushi hapjes, bijgerechten en complete schotels te bestellen. Denk ook eens aan een menubox waarin allerlei verschillende gerechtjes zitten. Zo heb je meer variatie, kun je van alles proberen en zeker als je het voor meer mensen bestelt is het leuk om dit te doen.

Als je bij Oishi Fusion gaat eten

Wil je graag een keertje in het restaurant van Oishi Fusion gaan eten? Kijk dan wanneer dit geopend is. Het is altijd aan te raden eerst te reserveren zodat je zeker bent dat je een goed plekje hebt. Ga je met meer mensen, neem dan ook ruim de tijd voor het All you can eat diner. Op de site vind je al de spelregels voor deze manier van dineren dus dan weet je meteen waar je aan toe bent. Kom je met gasten die een bepaald dieet volgen en niet alles mogen hebben? Geef dit dan van tevoren even aan zodat er rekening mee gehouden kan worden. Alle gerechten hebben een Japanse naam op de menukaart maar er staat ook bij wat het precies is zodat je weet wat je eet.

Alle informatie die je maar wilt weten staat op de site

Daarnaast vind je de contactgegevens van het Japanse restaurant en kun je zien waar dit gevestigd is en wat de openingstijden zijn. Zo weet je waar je dient te zijn en wanneer je er terecht kunt. Mits geopend kun je een reservering maken via de website. Afhaalgerechten bestellen doe je telefonisch. Het nummer dat je daarvoor kunt gebruiken vind je bij de bestellijst op de site van Oishi Fusion. Je kunt alle gerechten die op de menukaart staan voor afhalen los bestellen dus kijk goed wat je graag wilt hebben.

Zo mis je geen enkel nieuwtje van Oishi Fusion meer

Als je geen enkel nieuwtje, activiteit of actie van Oishi Fusion wilt missen dan kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief van het restaurant. Hiervoor geef je je emailadres door via de website en ontvang je automatisch de digitale nieuwsbrief in je mailbox. Daarnaast kun je Oishi Fusion volgen via social media want het restaurant is actief op Facebook en Instagram. Hier kun je je vragen aan Oishi Fusion stellen en de ervaringen van gasten die je reeds voorgingen lezen. Zo weet je meteen wat zij van het restaurant of het afhalen vinden en hoe het eten bevalt. Hier kun jij mooi je voordeel mee doen en voor jezelf bepalen of het restaurant je wat lijkt en je er wel een keertje naartoe wilt of voor afhaaleten kiest.

Laat weten wat jij ervan vond

Ben je er al eens geweest? Laat dan zelf ook een recensie voor andere mensen achter zodat zij weten wat jij ervan vond. Het restaurant kan daar ook baat bij hebben want mochten er dingen zijn die voor verbetering vatbaar zijn, dan is dat goed voor Oishi Fusion om te weten en kunnen zij daar wat aan doen.

Over Oishi Fusion

Ben je liefhebber van Oosters eten? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar de Japanse keuken? Dan kan je in Sliedrecht van een heerlijk restaurant gaan genieten; Oishi Fusion is namelijk een hoogwaardig Japans grill- en sushi restaurant. In dit restaurant kan je in een leuke ambiance genieten van al het lekkers dat afkomstig is uit de Japanse keuken. Doordat dit restaurant een uitgebreide menukaart hanteert, kan je altijd wel gerechten vinden die naar jouw wens zijn.

Oishi Fusion maakt gebruik van de zogeheten all you can eat formule. Dit betekent dat je zoveel mag eten als je zelf maar wilt. Als je op de website van Oishi Fusion de menukaart gaat bekijken, zie je in ieder geval direct dat je uit onwijs veel lekkere gerechten kunt kiezen. Deze gerechten bestel je middels een handig systeem, waarna de medewerkers van het restaurant de gerechten bij je tafel komen bezorgen.

Heb je niet zo’n zin om te eten ín het restaurant in Sliedrecht? Dan kan je er ook voor kiezen om het eten te bestellen en vervolgens bij het restaurant af te halen. Je kunt het heerlijke eten vervolgens thuis lekker nuttigen. Het afhalen van de producten is mogelijk van dinsdag tot en met zondag van 12.30 tot 21.30 uur. Op maandag is het gehele restaurant gesloten en is het dus ook niet mogelijk om een bestelling te plaatsen en het eten af te halen.

Mocht je graag een bestelling willen plaatsen, kan je daarvoor bellen naar 0184 208805. Wil je graag meer informatie over het restaurant? Daarvoor kan je het beste de website van dit restaurant in Sliedrecht raadplegen. Aan de onderkant van de website zie je onder meer de adresgegevens, de openingstijden en contactgegevens staan. Via Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van dit leuke Japanse restaurant in Sliedrecht!