Restaurants

Subway folders

Ontvang nu korting bij Subway met folder aanbiedingen

Subway folders

advertentie

Subway Folder

Geldig van 01-07-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer restaurants folders

Kwalitaria Folder

Geldig van 27-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Cocktail Menu

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Burger King Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 07-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Menu

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Sumo Zomer Deal

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 26-06-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Big Snack Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Starbucks Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

La Place Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 14-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen Subway folders

Populaire folders

Subway folders

TitelStartdatumEinddatum
Subway Folder01-07-202131-12-2021
Subway Folder22-01-202130-06-2021
Subway Folder27-05-202107-06-2021
Subway Folder17-01-202131-01-2021
Aanbiedingen09-01-202018-02-2020

Openingstijden van Subway winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Subway folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Subway folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Subway folder van deze week geldig?

De nieuwe Subway folder van deze week is geldig van 01-07-2021 t/m 31-12-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Subway folder?

Blader nu snel door de Subway folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Subway korting

Subway acties

Subway is een fastfoodketen die vanuit Amerika naar Nederland gekomen is. Fred DeLuca zette de broodjeszaak op om zijn studie geneeskunde te kunnen betalen. Het bedrijf werkt met franchisenemers en heeft bijna 30.000 vestigingen in 84 landen. In Nederland zijn er meer dan 207 Subway restaurant, waarvan de eerste in Eindhoven in 2000 werd geopend. Hoewel Subway gezien wordt als fastfoodrestaurant is het een restaurant wat voornamelijk broodjes verkoopt. Het verschil met normale broodjeszaken is dat je als klant de hele sandwich zelf samen kan stellen.

Stel je eigen sandwich samen

Bij Subway kies je bij binnenkomst eerst het type brood dat je wilt en de maat. Je kunt kiezen voor een footlong, 30 cm, of een sandwich van 15 cm. Dan kies je het soort vlees dat je wilt en ook kun je kiezen uit de verschillende soorten kazen zoals bijvoorbeeld Cheddar kaas of Emmentaler. Daarna mag je kiezen of je broodje even in de oven moet of niet en als het broodje er dan uitkomt, wordt het tijd voor de toppings. Je kunt dan kiezen uit meerdere knapperige groenten zoals paprika, komkommer of sla. Je mag er ook meerdere kiezen. Als je je broodje samengesteld hebt, kan je om het helemaal af te maken er nog een lekkere saus overheen laten doen.

Opeten, meenemen en bezorgen

Je kunt er voor kiezen om even gezellig in het Subway restaurant te zitten met een drankje en je vers bereidde broodje. Ook kun je het broodje in laten pakken en meenemen om thuis of op je werk op te eten. Daarnaast heeft een aantal Subway vestigingen ook een Drive-Thru en kun je de lekkere Subway broodjes ook via bezorg apps thuis laten bezorgen.

Overzichtelijke app

De Subway heeft ook een handige en overzichtelijke app waar je alle broodjes die ze hebben alvast kunt bekijken, scheelt weer tijd in het restaurant. Je kunt de app heel makkelijk downloaden via de Google Play Store of Apple App Store. Even registreren en je kunt aan de slag met de app. Via de app kun je ook de dichtstbijzijnde restaurants opzoeken en zo de routeplanner er naar toe aanzetten.

Subcard

Aan de app zit ook je eigen persoonlijke Subcard. Door de kaart te laten scannen bij het afrekenen verdien je punten en deze kun je weer inruilen voor gratis subs, salades of drankjes. Met de kaart profiteer je ook van exclusieve aanbiedingen. Ook kun je jouw eigen kaart koppelen aan een Subsquad. Je koppelt de kaart met vrienden tot een maximum van 8. Zodra 1 van jullie bij de Subway is geweest en de kaart gescand is, kunnen je vrienden binnen 4 uur profiteren van 50 extra bonuspunten bovenop de gewone punten bij hun aankoop.

Sub of the Day

Om het actie aanbod wat gevarieerd te houden heeft Subway elke dag een speciaal broodje van de dag, ofwel de Sub of the Day. Je krijgt dan een 15 cm Sandwich voor een mooie prijs en elke dag van de week heeft een andere Sub. Je kunt op de website van Subway en in de app zien welk broodje bij welke dag hoort. Ook heeft de Subway Really Big Deals, dit zijn kleine bijgerechten voor een klein prijsje. Ideaal voor naast je sandwich en zowel in het restaurant op te eten als mee te nemen natuurlijk.

Gezond en lekker

Het ruime aanbod aan broodjes in allerlei soorten en maten, maakt dat er bij Subway voor iedereen wat wils is. Doordat er met ovens gewerkt wordt, is het een zeer gezonde vorm van fastfood. Door de verschillende opties, kun je zelf bepalen hoe gezond je wilt eten en op de website en via de app kun je alle voedselinformatie vinden. Zo weet je altijd duidelijk wat je eet en kun je de Subway broodjes zo samenstellen dat deze in jouw voedingsschema past. Gezond eten hoeft namelijk niet altijd maar te betekenen dat je niet lekker mag eten.

Milieuvriendelijk

Ondanks dat Subway iedereen in de wereld wil kunnen laten genieten van hun ruime keuze aan broodjes, willen ze ook proberen het milieu daarbij zo min mogelijk belasten en daarmee het goede voorbeeld te geven voor de samenleving. Ze proberen hun restaurants en bedrijfsvoering zo milieuvriendelijk mogelijk te houden en ook maatschappelijk verantwoord. Ze hebben bijvoorbeeld energiezuinige processen en producten, proberen het waterverbruik zo laag mogelijk te houden en gaan voor de hoogste voedsel- en waterkwaliteit. Dit doen ze om de afvalstroom te kunnen verkleinen. Ook de gestroomlijnde duurzame inkoop keten zorgt ervoor dat ze zorg dragen voor het milieu, door hoge normen te stellen aan voedselkwaliteit en voedselveiligheid.

Over Subway

De Subway staat ook bekend als een Amerikaanse fastfoodketen. Echter; de Subway staat met name bekend vanwege de sandwiches. Deze sandwiches zijn op niet veel andere plekken verkrijgbaar en zijn bovenal heerlijk. Door de jaren heen zijn er ongelooflijk veel variaties op deze sandwiches gekomen.

Net zoals de andere Amerikaanse fastfoodketens, KFC en McDonald’s bijvoorbeeld, werkt Subway op basis van het franchise principe. Indien gewenst kan je eigenaar worden van een Subway vestiging. Daarbij moet je uiteraard wel aan alle voorwaarden voldoen.

De Subway vestigingen zijn in Nederland door het gehele land te vinden. Op de website van Subway kan je gebruik maken van de Find A store module. Met deze tool kan je de vestiging vinden die het dichtst bij je in de buurt zit. Op die manier hoef je niet al te lang te wachten op het nuttigen van één van de heerlijke sandwiches.

Binnen het assortiment van Subway zijn alle producten in categorieën onderverdeeld: Sub of the Day, Alle subs, Signature Wraps, Ontbijt, Salade, Kids pak en Dranken & Extra’s. Bij het bestellen van bijvoorbeeld een sandwich kan je zelf ingrediënten toevoegen en het formaat van de sandwich bepalen. Vervolgens maakt de medewerker van de Subway jouw sandwich volledig naar wens klaar.

Wil je om wat voor reden dan ook contact opnemen met Subway? Men is actief op Facebook en op YouTube. Daarnaast kan je ook via een online contactformulier een vraag stellen of feedback geven op een bepaald Subway restaurant. Wil je heel graag een franchisenemer worden? Dan kan je ook via de website van de Subway in contact komen met het hoofdkantoor!

×