Gall & Gall

Gratis verzending vanaf € 50.00
www.gall.nl

Slijterij

Gall & Gall folder

Ontvang nu korting bij Gall & Gall met folder aanbiedingen

Gall & Gall folders

advertentie

Gall & Gall Magazine

Geldig van 01-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer slijterij folders

Mitra Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Dirck III Folder

Geldig van 08-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Mitra Winter Magazine

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 21-12-2020 t/m 21-01-2021

> Folder bekijken

Dirck III Folder Week 02

Nog 1 dag geldig
Geldig van 13-01-2021 t/m 19-01-2021

> Folder bekijken

Meer slijterij winkels

Verlopen Gall & Gall folders

Populaire folders

Gall & Gall folders

TitelStartdatumEinddatum
Gall & Gall Magazine01-01-202131-01-2021
Gall & Gall Nieuwjaarssale Folder04-01-202117-01-2021
Gall & Gall Folder Week 0104-01-202117-01-2021
Gall & Gall Folder14-12-202003-01-2021
Gall & Gall Folder Week 5327-12-202003-01-2021

Openingstijden van Gall & Gall winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Gall Gall folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Gall Gall folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Gall Gall folder van deze week geldig?

De nieuwe Gall Gall folder van deze week is geldig van 01-01-2021 t/m 31-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Gall Gall folder?

Blader nu snel door de Gall Gall folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Gall & Gall korting

Gall & Gall Folder

Middels de folder van de Gall & Gall blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste collecties en uiteraard van alle aanbiedingen en acties. De Gall & Gall heeft twee folders: één voor iedereen, en één speciaal voor kaarthouders (daarover lees je hieronder meer). Op de website van de drankhandel vind je een handig overzicht, waarin je kunt selecteren op je wensen, van welke dranken op dit moment in de aanbieding zijn. Ze houden rekening met het seizoen, zo vind je in het voorjaar veel frisse, fruitige witte aanbiedingen in de folder. Maar in de winter juist zwaardere rode wijnen. Er zit altijd wel iets voor je tussen.

Nieuwsbrief

Wanneer je je aanmeldt voor de ‘altijd up to date’ service, ontvang je iedere week een e-mail met de beste acties, tips, het laatste nieuws en uiteraard inspiratie wanneer het gaat om de beste of juist vernieuwende alcoholhoudende dranken. Bij de Gall & Gall werken mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt, en zij weten dus precies hoe ze jou het beste kunnen verblijden. Het is overigens niet moeilijk om je ook weer af te melden voor de nieuwsbrief, indien je hier geen behoefte meer aan hebt. Dit doe je door op de afmeldlink onderaan elke ontvangen e-mail te klikken.

Kaarthouders

Je kunt ervoor kiezen om een klantenkaart bij de Gall & Gall te krijgen. Dit komt met verschillende voordelen. Zo heb je altijd tien procent korting op alle wijnen, mousserende wijnen en whisky. Je krijgt een gratis abonnement op het magazine Proef! Maar ook stelt de Gall & Gall kortingen samen voor mooie wijnboxen die elke keer weer van een ander thema voorzien zijn. Ook worden proeverijen georganiseerd waarvoor je een persoonlijke uitnodiging ontvangt en krijg je jaarlijks een gratis wijnalmanak die je informeert over de wijnen die dat jaar in de prijzen zijn gevallen. Enkel voordelen dus.

Account aanmaken

Je kunt ervoor kiezen om een account aan te maken op de website van de Gall & Gall. Je gegevens worden dan gebruikt om je favorieten te beheren, en je krijgt ook de mogelijkheid om producten te reviewen en beoordelen. Wanneer je graag online een bestelling wil plaatsen is het ook nodig om een account op de website aan te maken. Dit is handig, omdat je zo altijd inzicht hebt in je bestelgeschiedenis. Je kunt trouwens ook je klantenkaart aan je account koppelen.

Betaalmethode

Afhankelijk van of je online een bestelling plaatst, of producten in de winkel koopt, kun je op verschillende manieren betalen. Online kan dit middels IDEAL, maar ook met de Gall & Gall cadeaukaart. Achteraf betalen kan met Klarna, maar hiervoor betaal je wel twee euro extra. Ook is het mogelijk om met een VISA of MasterCard te betalen. In de winkel betaal je contant, met pin, contactloos of ook met een creditcard zoals VISA of de MasterCard.

Cadeaukaart

Je kunt een cadeaukaart zowel in de winkel als online kopen, wanneer je ervoor kiest om de kaart online te kopen ontvang je deze als PDF in een e-mail. Je kunt de kaart dan ook meteen in alle fysieke winkels gebruiken, maar uiteraard ook in de webshop. Wanneer je benieuwd bent naar je saldo kun je deze bekijken via de website van de Gall & Gall, maar wanneer je in een filiaal staat kan één van de medewerkers het saldo ook voor je controleren. Een groot voordeel aan de cadeaukaarten is dat ze onbeperkt geldig zijn, en dat je het tegoed niet in één keer uit hoeft te geven.

Garantie

Als je een bestelling hebt geplaatst in de webshop van de Gall & Gall, kun je deze nog ontbinden tot en met 14 werkdagen nadat de bestelling is bezorgd of afgehaald. Hiervoor kun je met de klantenservice contact opnemen, zodat je precies weet hoe je het product kunt retourneren. Retourneren is kosteloos, maar de producten mogen niet geopend of beschadigd zijn. Het is ook belangrijk dat je het verzendbewijs goed bewaart en het ingevulde formulier voor retourbevestiging aan je retourpakket toevoegt. Uiteraard is het ook mogelijk om de producten in één van de filialen te retourneren.

Social Media

Uiteraard is de Gall & Gall ook goed vertegenwoordigd op verscheidende social media kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Instagram, facebook en twitter. De Gall & Gall heeft overkoepelende kanalen, maar ook franchise Gall & Gall’s willen nog wel eens online actief zijn onder hun eigen filiaal. Benieuwd of een Gall & Gall uit jouw buurt op Instagram of facebook zit? Zoek dat dan op via Google. Om op de hoogte te blijven van de laatste acties en mee te doen aan winacties, is het overigens voldoende om de winkel op hun algemene pagina te volgen of liken.

Over Gall & Gall

Al sinds 1884 bestaat de Gall & Gall al en was opgericht door een weduwe en haar achternaam was Gall. Toen zij kwam te overlijden, hebben haar twee zoons de zaak overgenomen en de naam verandert naar Gall & Gall.

Hoewel ze specialist zijn in hun vakgebied, vinden ze het ook meer een hobby dan een beroep. Ze worden namelijk erg enthousiast over de verhalen achter elke fles: over de kleine stokerij van die ene fles Whiskey of de rijke familiegeschiedenis van een wijngaard. In meer dan 600 winkels en op hun duidelijke webshop, laten ze je dit graag merken.

Hun webshop heeft niet alleen een catalogus voor alle dranken die je er kunt bestellen. Je hebt er ook de mogelijkheid om te ontdekken naar nieuwe flessen wijn, je in te lezen over verschillende merken of het ontdekken van nieuwe cocktail recepten. Wist je ook dat je op hun website een smaakprofiel test kunt houden?

Met het resultaat daarvan weet je precies welke wijnen valt bij jouw idee van een lekkere fles. Je weet dan precies wat je moet halen bij een diner of welke fles je moet bestellen in een duur restaurant. Lekker handig en bovendien scheelt dat je een hoop uitproberen, want het leven is te kort en van flessen teveel.