Mode

Alix folder

Ontvang nu korting bij Alix met folder aanbiedingen

Alix folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

VanHaren Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 44

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-10-2020 t/m 31-10-2020

> Folder bekijken

Mango Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-10-2020 t/m 02-11-2020

> Folder bekijken

Shoetime Folder Week 43

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

TerStal Folder Week 45

Geldig van 27-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Alix folder?

Helaas is er nu geen geldige Alix folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Alix folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Alix folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Alix folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Alix folder?

Blader nu snel door de Alix folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Alix

‘Een nieuw fashion label voor dames met een veelzijdige en jonge persoonlijkheid’. Met die woorden word je welkom geheten op de website van het fashionmerk Alix. Bij dit fashionmerk kunnen de veelzijdige en jonge dames naar hartenlust shoppen; het merk biedt een uitgebreid assortiment van trendy kledingstukken en accessoires aan.

Het bedrijf verkoopt de kleding via de online webshops, maar ook via allerlei retailers in Nederland. Op de website van Alix kan je een complete lijst vinden met daarin alle retailers opgesomd. Deze retailers bevinden zich overigens niet alleen in Nederland, maar ook in België heeft het bedrijf een behoorlijke naam op weten te bouwen. Je hebt al met al voldoende mogelijkheden om de kleding van Alix te shoppen bij één van de retailers.

Het is daarnaast dus ook mogelijk om de kleding aan te schaffen in de online webshop. In deze webshop kan je de volgende productcategorieën vinden: Tops, Dresses, Bottoms, Jackets en Accessoires. Per categorie vind je een uitgebreid en gevarieerd aanbod van hoogwaardige kleding. Zoals gezegd richt het bedrijf zich dus volledig op de veelzijdige en jonge vrouwen.

Heb je prachtige kleding gevonden in de online webshop van Alix? Dan kan je genieten van gratis verzending. De artikelen worden gratis binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om deze kleding weer te retourneren, indien gewenst. De exacte retourinstructies en -voorwaarden zijn op de website van het fashionmerk te vinden.

Op de website kan je ook allerlei inspiratie op doen. In het lookbook kan je bijvoorbeeld inspiratie op doen voor het combineren van verschillende kledingstukken van het merk. Deze kledingstukken kan je vervolgens direct via de webshop van het bedrijf bestellen.

Heb je vragen? Of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een kledingstuk? Daarvoor kan je bellen naar 073 30 34 150, een online contactformulier invullen of mailen naar info@alixthelabel.com.