Levix Computershop

www.levix.nl

Elektronica

Levix Computershop folders

Ontvang nu korting bij Levix Computershop met folder aanbiedingen

advertentie

Levix Computershop Folder

Geldig van 18-05-2022 t/m 12-06-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer elektronica folders

MediaMarkt Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 20-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

EP Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 22-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Expert Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

BCC Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

EP Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Electro World Folder

Geldig van 23-05-2022 t/m 05-06-2022

> Folder bekijken

Plentyparts Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Vobis Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Verlopen Levix Computershop folders

Populaire folders

Levix Computershop folders

TitelStartdatumEinddatum
Levix Computershop Folder18-05-202212-06-2022
Levix Computershop Folder26-11-202119-12-2021
Levix Computershop Black Friday Folder24-11-202119-12-2021
Levix Computershop Folder17-10-202114-11-2021
Levix Computershop Folder27-10-202114-11-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Levix Computershop folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Levix Computershop folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Levix Computershop folder van deze week geldig?

De nieuwe Levix Computershop folder van deze week is geldig van 18-05-2022 t/m 12-06-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Levix Computershop folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Levix Computershop folder zijn MSI Stoel Mag CH120 X, MSI Optix G24C4 Monitor en MSI Optix G27C4 Monitor.

Tips voor Levix Computershop korting

Folder Levix Computershop

Levix Computershop is iets langer dan 20 jaar geleden opgericht in Noord-Brabant. Zodoende zijn er nog steeds heel wat fysieke winkels in deze regio in onder andere Uden, Oss en ’s Hertogenbosch. Bij deze computerspeciaalzaak staat service centraal. Een goede service zorgt er namelijk voor dat in een tijd waarin er een enorm aanbod is aan elektronische apparaten en de technologie nog steeds met sprongen vooruit gaat, je als klant naar huis gaat met een device dat bij jou past. Levix Computershop heeft een groot en gevarieerd assortiment en bovendien is elke fysieke winkel voorzien van een eigen technische dienst. Zou er dus toch iets mis zijn met je gekochte product, kun je altijd even langs de zaak. Ook heeft Levix Computershop een online webwinkel waar het gehele assortiment te vinden is, meer zelfs nog dan in de fysieke winkels.

Het aanbod op de webshop

Het aanbod van Levix Computershop is niet alleen groot, maar ook heel divers. Alles wat ook maar een klein beetje met de computermarkt te maken zou kunnen hebben is hier te vinden. Van laptops tot monitoren, van printers tot kabels, van tablets tot software, en van bedieningsapparatuur tot harddisks, ze hebben het allemaal. De webshop is overzichtelijk weergegeven. Aan de linkerkant van het scherm zie je een verticale kolom waar je kunt filteren op categorie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar onderdelen of apparaten die horen bij het kopje Gaming of het kopje Radio en TV? Stel je overweegt om een e-reader te kopen. Je klikt in de kolom op de juiste categorie en vervolgens verschijnt een hele reeks producten die ermee te maken hebben. Het gaat dan dus niet alleen om e-readers, maar ook bijvoorbeeld om beschermhoesjes en covers. Als dit nog te overweldigend is, bestaat er opnieuw de optie om te filteren. Bovendien kun je ook een prijsklasse en voorkeur voor een merk aangeven. Zodoende krijg je alleen artikelen te zien die je ook daadwerkelijk overweegt te kopen.

Bestellingen en veelgestelde vragen

Je kunt bij Levix Computershop online op wel 7 verschillende manieren betalen. De meest populaire keuze is hier iDeal, omdat veel smartphones tegenwoordig een bank app hebben geïnstalleerd waardoor betalingen veilig en snel kunnen gebeuren. Toch worden creditcards en PayPal ook geaccepteerd. Een laatste praktische optie is Afterpay. Hiermee betaal je pas nadat je je bestelling al binnen hebt door middel van een digitale factuur die je per mail ontvangt. Natuurlijk is het ook mogelijk om artikelen te retourneren. De website van Levix Computergroep heeft een speciale retour pagina gecreëerd waardoor retourneren een eenvoudige handeling is. De prijzen op de webshop zijn allemaal inclusief BTW en de verzendkosten zijn bij bestellingen boven de 30 euro helemaal gratis. Super simpel toch?

Diensten

Levix Computershop biedt een heel aantal diensten aan. Service staat namelijk hoog in het vaandel. Ze hebben bijvoorbeeld een team dat gaat over dataverlies. Vaak kan een hoop data nog achterhaald worden door middel van een geavanceerde software die in het bezit is van alle winkels. Indien er hardwarematige schade is ontstaan, kunnen ze je bovendien verder helpen door je door te verwijzen naar hun Recovery partner. Naast deze service biedt Levix Computershop nog andere diensten aan, zoals diagnose, advies, schaderapporten en reparatie. Je kunt er bij hen altijd van op aan dat ze een reële mening geven. Als kers op de taart is er dan nog de Levix Thuis-Service. Bij dit neusje van de zalm komt een eigen monteur naar jouw thuis om een oplossing te vinden voor jouw probleem. De precieze werkzaamheden zijn terug te vinden op de website, maar denk niet alleen aan probleemdiagnose maar ook aan het opschonen van de software, het installeren van een printer of het stofvrij maken van een laptop.

Acties en nieuws

Op de website van Levix Computershop vind je alle recente blogberichten en aanbiedingen. Zo zijn er regelmatig acties waarbij je flink wat korting krijgt, zoals de Herfst Opruiming of de Black Friday Weken. Ook worden er van tijd tot tijd winacties georganiseerd. Vorig jaar kon je bijvoorbeeld kans maken op een gratis T-shirt en een thuisconcert van Ronnie Flex bij aankoop van een ASUS laptop. Vaak duren dit soort acties slechts 2 of 3 weken, dus je moet er wel snel bij zijn! Het is mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Zodoende ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste acties van Levix Computershop. Bovendien worden hier ook de laatste corona maatregelen gepresenteerd zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bovendien brengt Levix Computershop ook geregeld folders uit met hele interessante aanbiedingen. De meest actuele folders vind je op Aanbiedingenfolders.nl. Hier vind je ook meer informatie over de voorwaarden van de acties. Bekijk snel het aanbod!

Over Levix Computershop

Al in 1999 werd de onderneming Levix Computershop opgericht. Sinds de oprichting in dat jaar heeft de onderneming zich flink uit weten te breiden. Dat is niet alleen terug te zien in het assortiment, maar ook in de winkels die door de jaren heen geopend zijn. OP het moment van schrijven heeft Levix Computershop vier winkels in ons land; in Geffen, in Oss, in Uden en in Den Bosch. Het mag duidelijk zijn dat de focus van deze onderneming dus compleet op Noord-Brabant ligt; in Den Bosch heeft Levix Computershop overigens een zogeheten Experience Center. In die vestiging kan je de producten van deze onderneming uitproberen en testen.

Op de website van Levix Computershop vind je ook meer informatie terug over de producten die aangeboden worden. De producten zijn allemaal onderverdeeld in verschillende productcategorieën; Radio & TV & Satelliet, Gaming, Netwerk & Draadloos, Geluid & Multimedia, Harddisk & SSD, Laptops, Kabels, Monitoren, Printers & Scanners, PC Systemen, Computer onderdelen, Inkt & Toners, Tablets en Telecom zijn hier enkele voorbeelden van. Alles op het gebied van laptops, computers, tablets en smartphones is dus bij Levix Computershop verkrijgbaar.

Wil je een online bestelling bij Levix plaatsen? Dat is mogelijk; je kunt bij het bestellen kiezen tussen levering aan adres of de producten ophalen bij één van de winkels van deze onderneming. Je betaalt bij een order van minder dan 30 euro 4,95 euro aan verzendkosten. Bij orders van minimaal 30 euro hoef je helemaal géén verzendkosten te betalen. Mocht je niet tevreden met de artikelen zijn, is het mogelijk om deze binnen een termijn van 14 dagen te retourneren. Je dient deze retour via de mail bij de klantenservice van Levix Computershop aan te vragen.

Om deze retournering in gang te zetten, stuur je een mailtje naar [email protected] Voor al je overige vragen kan je een mail sturen naar [email protected], een online contactformulier invullen of naar één van de winkels bellen.