Björn Borg

www.bjornborg.com

Mode

Björn Borg folders

Ontvang nu korting bij Björn Borg met folder aanbiedingen

Björn Borg folders

advertentie

Björn Borg Folder

Geldig van 10-06-2021 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 05-06-2021 t/m 18-06-2021

> Folder bekijken

Scapino Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 07-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

Jola Mode Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 07-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

Van Uffelen Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 08-06-2021 t/m 18-06-2021

> Folder bekijken

Ziengs Folder

Geldig van 13-06-2021 t/m 26-06-2021

> Folder bekijken

TMS Folder

Geldig van 15-06-2021 t/m 25-06-2021

> Folder bekijken

Omoda Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 08-06-2021 t/m 18-06-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-06-2021 t/m 19-06-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Björn Borg folders

Populaire folders

Björn Borg folders

TitelStartdatumEinddatum
Björn Borg Folder10-06-202130-06-2021
Björn Borg Folder12-05-202131-05-2021
Björn Borg Catalogus04-04-202130-04-2021
Björn Borg Catalogus04-04-202130-04-2021
Björn Borg Folder25-02-202114-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bjorn Borg folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Bjorn Borg folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bjorn Borg folder van deze week geldig?

De nieuwe Bjorn Borg folder van deze week is geldig van 10-06-2021 t/m 30-06-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bjorn Borg folder?

Blader nu snel door de Bjorn Borg folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Björn Borg korting

Björn Borg

Björn Borg is een internationaal merk dat bekend staat om het roemrijke nalatenschap van een van de top atleten ter wereld en om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Vandaag is het merk voorgesteld in meer dan 30 markten en is het ons streven en doel om als een nog groter sportmodebedrijf aangemerkt te worden binnen deze branche.

Onze producten

Onze producten zijn altijd uitzonderlijk en er wordt rekening gehouden met de duurzaamheid die je als klant verwacht. We zien erop toe dat we voortdurend op de hoogte zijn van alle merkwaardige materialen en een goed verloop van het fabricatieproces waarborgen. Om ervoor zorg te dragen dat de producten langdurig meegaan, treft ons duurzaamheidssysteem scherpe kalibercontroles uit, waarbij er wordt geëxamineerd op de peiling, krimp en het kleurverloop.

De oorsprong van Björn Borg Fashion

Na een dynamische loopbaan als tennisser begon Björn Borg met het ondernemen van zijn eigen kledinglijn. In 1987 begon hij zijn eerste stappen en na enkele goede overwegingen gelukte het hem de Björn Borg Underwear op de markt te brengen. Dit was een ware ontwikkeling op onderbroek gebied. In die tijd was het beeld van een onderbroek niets anders dan een kledingstuk dat de schaamdelen beschermde. Iedereen droeg toen nog de Y gevormde broeken. Omdat hij met de gedachte rondliep dat hij het anders kon, is Björn Borg in samenwerking met een modeontwerper op zoek gegaan naar de perfecte boxer. Bestaande uit 17 delen met platte naden werd de extreme en perfecte fit ontworpen. Een gedurfd en getalenteerd onderbroeken concept. Het is de meest iconische onderbroek model. In het begin moesten de meesten waaronder de warenhuizen zelf hieraan wennen, maar uiteindelijk werd dit concept toch nog een succes. Nu is het assortiment uitgebreid en bevat het onder andere ook vrijetijdskleding, lingerie, tassen, schoenen, zonnebrillen en andersoortige accessoires.

Racket assortiment

Racket is een onderdeel van de collectie dat zich onderscheidt van de rest vanwege de elegante sportgeschiedenis waaraan vele bijzondere verhalen gekoppeld worden. Tegelijkertijd maakt dit deel van de collectie het mogelijk dat jij je op een persoonlijke manier kan kleden.

De markt verbreden door export

Met ‘de perfecte fit’ werd een wereld van meerdere markten geopend. Na succesvol lokaal ondernemen was het tijd om buiten de grenzen te gaan ondernemen. Denemarken, Noorwegen, Australië, Nederland en België waren hiervoor de meest geschiktste plekken. Deze investering heeft tot nu toe zijn nut bewezen.

Bestellen bij Björn Borg

Bestellen bij Björn Borg is gemakkelijk met onze webwinkel. Na plaatsing van de order ontvang je binnen een paar minuten een orderbevestiging met alle nodige bijzonderheden voor een goede aankoop. Als bevestiging ontvang je een e-mail met de melding dat de bestelling verwerkt is en verder in proces gaat.

Meer voordeel met ons cadeaukaart

Voor jou kan een cadeaukaart uitzonderlijk goed werken en handig zijn. Bij het afrekenen van een geldige cadeaukaartcode kun je de instructies op de website volgen en verder de aankoop afronden met de voordelen van deze Björn Borg kaart. Leuke voordelen zie je ook op Aanbiedingenfolders.nl.

Gemakkelijk betalen met de vele mogelijkheden

Voor wat meer gemak en de ervaring van snel en eenvoudig kopen, bieden we een aantal van de meest populaire betaalmethoden bij het winkelen op onze site aan. Ook hierover is er ruime informatie te vinden in de webwinkel.

Klantenservice, ook na de koop

We realiseren ons dat niet elke aankoop even feilloos hoeft te verlopen en dat het best kan dat jouw bestelling niet is wat je zou hebben gekocht als je de fysieke winkel bezocht. Daarom voorziet de website zoveel als mogelijk in detailinformatie om een goede koop te garanderen. Mocht het dan nog zo zijn dat je graag het product retour zendt of inruilt, dan kan dat door de stappen binnen ons retourbeleid op te volgen. We bieden dan kosteloos retourzendingen aan als jouw product binnen 90 dagen na ontvangst geretourneerd wordt.

Waar vind je antwoorden op nog enkele belangrijke vragen?

De website is zodanig ingericht dat je na enkele kliks ruime informatie te zien krijgt. Ook de ‘Frequently Asked Questions (FAQ’s) zijn een goede bron van informatie voor specifieke vragen waarmee je zou kunnen zitten. Deze kun je rustig nalezen en erdoor heen scrollen, op zoek naar jouw persoonlijke vraag die in de meeste gevallen er wel tussen zit.

Hulp vanuit onze klantenservice

Mocht het toch zo zijn dat jouw vraag niet tussen de FAQ’s zit, dan kun je altijd contact maken met onze klantenservice op de aangegeven contactgegevens. Ook de ‘help’ button kan flinke uitkomsten bieden en het proces van een leuke aankoop bij Björn Borg garanderen.

Over Björn Borg

Denk je bij het horen van de naam Björn Borg direct aan de welbekende oud toptennisser of aan het welbekende kledingmerk? Nou, het kledingmerk is opgericht door de heer Björn Borg. Na zijn actieve carrière als topsporter was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging en hij besloot om zijn eigen kledingmerk op te richten.

Die keuze heeft bijzonder goed uitgepakt, aangezien Björn Borg een wereldwijd begrip geworden is. Veel mensen lopen met veel plezier in de kleding van dit merk rond, waarbij de focus onder meer ligt op sportiviteit, een perfecte pasvorm en een hoogwaardige kwaliteit.

Voor het aanschaffen van de kleding van dit kledingmerk kan je in ons land terecht bij meerdere officiële Björn Borg Stores. Deze winkels zijn onder meer in Utrecht en Eindhoven te vinden. Op de website van dit kledingmerk vind je meer informatie over deze officiële winkels.

Wil je liever online shoppen? Ook dat is mogelijk bij dit Zweedse kledingmerk. In de webshop kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Heren, Dames, Kinderen, Duurzaamheid en Stories. Onder de categorie Heren vind je onder meer de volgende soorten producten: Ondergoed, Sportkleding en Schoenen & Accessoires. Het product van dit Zweedse kledingmerk kan dus zeker als uitgebreid bestempeld worden.

Wil je graag via de webshop de gewenste producten bestellen? Dan is het verstandig om goed naar de verzendkosten te kijken, voordat je de producten af gaat rekenen. Indien je voor meer dan 80 euro een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Onder de 80 euro zijn de verzendkosten afhankelijk van de exacte orderwaarde. Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je maar liefst 90 dagen de tijd om deze te retourneren. Via de website van DHL kan je een retourlabel aanvragen; volg de overige retourinstructies via de webshop van Björn Borg op.

Voor vragen kan je via de website een online contactformulier invullen. Ook is het mogelijk om bij één van de officiële Björn Borg winkels in ons land jouw vragen te stellen!

×