Kids Brand Store

Kids Brand Store folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kids Brand Store

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Over Kids Brand Store

De grootste online kledingwinkel voor jongeren in geheel Scandinavië. Als je de webshop van Kids Brand Store opent, zijn dat de eerste woorden die je aantreft. Deze woorden geven eigenlijk direct aan dat dit echt een serieus bedrijf is. Een bedrijf dat actief is in Denemarken, Zweden, Finland, Duitsland, Noorwegen én Nederland. Sinds het jaar 2011 ligt de focus bij Kids Brand Store volledig op kinderen en jongeren. Speciaal voor alle kinderen en jongeren heeft men een uitgebreid aanbod verzameld, waarin producten van de beste merken te vinden zijn.

In de webshop van Kids Brand Store kun je gemakkelijk filteren op ‘Meisjes’ en ‘Jongens’. Nadat je dat gedaan hebt, heb je direct de keuze uit veel verschillende soorten producten. Eigenlijk alle soorten kledingitems en accessoires vind je in het aanbod van Kids Brand Store terug. Opvallend hierbij is dat je louter producten van de beste merken terug vindt. Onder meer Gant, Tommy Hilfiger en Nike zijn prima vertegenwoordigd in dit aanbod. Verder is het in de webshop ook mogelijk om te shoppen op aanbiedingen, op merken en op een bepaalde maat.

Als je voor meer dan 69 euro aan producten bestelt, hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij orders van minder dan 69 euro betaal je 4,90 euro aan verzendkosten. De bestelling wordt in ieder geval zo snel mogelijk door DHL bij je thuisbezorgd. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Indien je gebruik van het retourlabel van Kids Brand Store maakt, is het retourneren overigens volledig gratis!

Heb je vragen over jouw bestelling of bepaalde items? Via een live chat in de webshop van Kids Brand Store kun je jouw vraag stellen. Je kunt echter ook een mailtje sturen naar [email protected]. Via TikTok, Instagram, Facebook, YouTube en Snapchat blijf je overigens op de hoogte van deze populaire webshop!