Søstrene Grene

sostrenegrene.com

Wonen

Søstrene Grene folder

Ontvang nu korting bij Søstrene Grene met folder aanbiedingen

Søstrene Grene folders

advertentie

Søstrene Grene Folder

Geldig van 10-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Kwantum Folder Week 01

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Blokker Weekaanbiedingen Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 01

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 02

Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

TotaalBED Winter Sale Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 16-01-2021

> Folder bekijken

Superkeukens Folder Week 02

Nog 1 dag geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Søstrene Grene folders

Populaire folders

Søstrene Grene folders

TitelStartdatumEinddatum
Søstrene Grene Folder10-12-202031-01-2021
Søstrene Grene Folder10-12-202031-12-2020
Søstrene Grene Kerst Folder19-11-202021-12-2020
Søstrene Grene Folder01-05-202030-11-2020
Søstrene Grene Folder27-10-202016-11-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Sostrene Grene folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Sostrene Grene folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Sostrene Grene folder van deze week geldig?

De nieuwe Sostrene Grene folder van deze week is geldig van 10-12-2020 t/m 31-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Sostrene Grene folder?

Blader nu snel door de Sostrene Grene folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Søstrene Grene korting

Søstrene Grene folder

De Deense winkelketen Søstrene Grene is opgericht in 1973 door Inger Grene en Knud Cresten Vaupell Olsen. De naam van het bedrijf Søstrene Grene is naar het Nederlands vertaalt ‘De Zusters Grene’ en dat is de familienaam van Inger Grene die de winkel openden. De winkels van Søstrene Grene zijn zeer apart ingericht. Het is een soort labyrint waar je je door moet loodsen en er wordt ondertussen klassieke muziek gedraaid. Je kunt in de winkel onder andere designer spullen, accessoires voor in huis, keukengerei en cadeautjes kopen. Ook voor kantoorspullen, meubels en nog vele andere producten kun je er terecht.

12 winkels

De eerste winkel opende in 1973 haar deuren in het Deense Aarhus, waar vandaag de dag het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is. In 1989 begon het bedrijf uit te breiden en kwamen er ook winkels in Aalborg en Herning. In 2005 was IJsland aan de beurt, waarna ook Noorwegen en Zweden winkels van Søstrene Grene kreeg. Tegenwoordig is Søstrene Grene te vinden in 15 landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Japan, Engeland, Ierland, Noord-Ierland, Nederland, Spanje, Frankrijk, de Faeröer Eilanden, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België. In Nederland zijn er 12 winkels te vinden in alle grote steden verspreid door het land.

Breed assortiment

Voor Søstrene Grene is het belangrijk dat het hele proces van ontwerp tot uitvoering een goede invloed zal hebben op mens, dier en milieu. Ze hebben duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan en blijven nieuwe manieren ontwikkelen om hierin te verbeteren. De winkels van het bedrijf zijn zo ingericht dat deze zowel lichaam als geest inspireren tot nieuwe dingen en creaties. In de winkels van Søstrene Grene is ontzettend veel te vinden. Veel ervan is zelf ontworpen door het bedrijf en zijn gebaseerd op Scandinavische ideeën. Bij het ontwerpen en produceren van de producten houdt Søstrene Grene oog voor detail en werkt enkel met materialen en kleuren van de hoogste kwaliteit.

Scherpe prijzen

Aangezien het bedrijf zelf het meeste maakt en daarnaast tussenpersonen weglaat bij de inkoop, kunnen ze de producten voor een zeer mooie betaalbare prijs aanbieden. Elke week is er wel wat nieuws in de winkels te vinden en daardoor wordt elk bezoek aan de winkel weer anders en een unieke ervaring. De winkel hoopt je te inspireren met elk bezoek dat je aan Søstrene Grene brengt. Of je nu voor doe-het-zelf projecten of en nieuwe look voor je huis zoekt, de unieke winkel van Søstrene Grene geeft je weer de nodige inspiratie en producten zodat je kunt genieten van iets moois en nieuws.

Website

Op de website van Søstrene Grene kun je alle producten die in de winkels te vinden zijn alvast bekijken en de prijzen staan er ook bij. Zo weet je waar je aan toe bent voor je de winkel binnenloopt. Bij alle producten staat ook een leuke omschrijving met een verhaal van de Zusters Grene, Anna en Clara, en vertelt zo het verhaal en idee erachter. Je kunt voor inspiratie ook goed terecht op de website. Hier staan allerlei leuke projecten voor in huis en mooie interieurfoto's op. Zo kun je weer een frisse blik op je eigen huis krijgen en de trends die Søstrene Grene gebruikt toepassen op je eigen interieur.

Winkelzoeker

Om te weten welke winkel van Søstrene Grene bij jou dichtbij is, kun je ook even de webpagina bekijken. Door op vind een winkel te klikken, kun je op plaats zoeken of je locatie laten gebruiken. Zo komen de winkels tevoorschijn en door een winkel aan te klikken, krijg je de nodige informatie te zien. Zo staat hier het adres en kun je bekijken welke openingstijden jouw gekozen Søstrene Grene winkel hanteert. Door een bezoekje te brengen aan de winkel krijg je zoals gezegd een unieke ervaring. Als je in de winkel hulp nodig hebt, schroom dan niet om de medewerkers om hulp te vragen. Ze kunnen je precies vertellen waar de producten liggen of adviseren als je niet weet wat je nodig bent.

Nieuws en folder

Om alle nieuwigheden van Søstrene Grene te weten te komen, is een eenvoudige manier de website regelmatig bezoeken. Op de homepagina krijg je direct al het nieuws te zien en kun je deze gelijk op de webpagina bekijken. Daarnaast is Søstrene Grene ook actief op Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube en kun je ze op deze kanalen ook volgen. Hier plaatst het bedrijf ook de leukste en mooiste foto’s van doe-het-zelf projecten en nieuwe artikelen in de collecties. Als je een beetje korting wilt, kun je even de folder van Søstrene Grene bekijken. Deze staat onder andere op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Søstrene Grene

In 1973 werd in Aarhus, Denemarken, een winkelketen opgericht met de prachtige naam Søstrene Grene. De oprichters van de winkelketen waren Inger Grene en Knud Cresten Vapuell Olsen. Vandaag de dag staat de zoon van de oprichters, Mikkel Grene, aan het roer van de organisatie. In de winkels van Søstrene Grene kan je allerlei producten op het gebied van woonaccessoires vinden.

In 1973 werd de eerste vestiging van Søstrene Grene geopend, waarna in de jaren daarna nog vele vestigingen volgden. Dat was ook het geval in Nederland. Momenteel vind je de winkels van Søstrene Grene in meerdere Nederlandse steden terug: den Bosch, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. In deze winkels kan je de prachtige producten bekijken, terwijl je geniet van heerlijke Scandinavische muziek. Het merk hecht veel waarde aan de klantbeleving en alle winkels zijn daardoor op een bepaalde manier ingericht. De muziek op de achtergrond speelt daar een belangrijke rol bijj.

Op de website van Søstrene Grene kan je een klein gedeelte van het gehele assortiment vinden. Het is echter aan te raden om naar één van de winkels te gaan, zodat je het volledige assortiment kunt vinden. Het is ook niet mogelijk om de producten van Søstrene Grene online te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Overigens verandert het assortiment van Søstrene Grene van week tot week. In ieder geval vind je allerlei producten terug: accessoires voor in huis, keukengerei, cadeautjes, stationery producten, meubels en overige Scandinavische producten.

Wil je graag in contact komen met Søstrene Grene? Dan kan je sowieso terecht in één van de winkels van het merk. Het is echter ook mogelijk om contact op te nemen met het hoofdkantoor. Hiervoor kan je een online contactformulier invullen of via één van de social media kanalen contact opnemen.