Sostrene Grene

sostrenegrene.com

Wonen

Søstrene Grene

Ontvang nu korting bij Søstrene Grene met folder aanbiedingen

Søstrene Grene folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Blokker Folder Week 14

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 30-03-2020 t/m 05-04-2020

> Folder bekijken

IKEA catalogus 2019 / 2020

Geldig van 27-08-2019 t/m 31-07-2020

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 05-03-2020 t/m 05-04-2020

> Folder bekijken

Tupperware Lente / Zomer 2020

Geldig van 02-03-2020 t/m 31-08-2020

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 13

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 23-03-2020 t/m 05-04-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Sostrene Grene folder?

Helaas is er nu geen geldige Sostrene Grene folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Sostrene Grene folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Sostrene Grene folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Sostrene Grene folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Sostrene Grene folder?

Blader nu snel door de Sostrene Grene folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Søstrene Grene

In 1973 werd in Aarhus, Denemarken, een winkelketen opgericht met de prachtige naam Søstrene Grene. De oprichters van de winkelketen waren Inger Grene en Knud Cresten Vapuell Olsen. Vandaag de dag staat de zoon van de oprichters, Mikkel Grene, aan het roer van de organisatie. In de winkels van Søstrene Grene kan je allerlei producten op het gebied van woonaccessoires vinden.

In 1973 werd de eerste vestiging van Søstrene Grene geopend, waarna in de jaren daarna nog vele vestigingen volgden. Dat was ook het geval in Nederland. Momenteel vind je de winkels van Søstrene Grene in meerdere Nederlandse steden terug: den Bosch, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. In deze winkels kan je de prachtige producten bekijken, terwijl je geniet van heerlijke Scandinavische muziek. Het merk hecht veel waarde aan de klantbeleving en alle winkels zijn daardoor op een bepaalde manier ingericht. De muziek op de achtergrond speelt daar een belangrijke rol bijj.

Op de website van Søstrene Grene kan je een klein gedeelte van het gehele assortiment vinden. Het is echter aan te raden om naar één van de winkels te gaan, zodat je het volledige assortiment kunt vinden. Het is ook niet mogelijk om de producten van Søstrene Grene online te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Overigens verandert het assortiment van Søstrene Grene van week tot week. In ieder geval vind je allerlei producten terug: accessoires voor in huis, keukengerei, cadeautjes, stationery producten, meubels en overige Scandinavische producten.

Wil je graag in contact komen met Søstrene Grene? Dan kan je sowieso terecht in één van de winkels van het merk. Het is echter ook mogelijk om contact op te nemen met het hoofdkantoor. Hiervoor kan je een online contactformulier invullen of via één van de social media kanalen contact opnemen.