Groothandel

Makro

Ontvang nu korting bij Makro met folder aanbiedingen

 » 
 » 
 » 

Makro folders

Makro folder week 24

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 14-06-2019 t/m 16-06-2019

Folder bekijken

Makro folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 05-06-2019 t/m 18-06-2019

Folder bekijken

Makro folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 05-06-2019 t/m 18-06-2019

Folder bekijken

Makro folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 05-06-2019 t/m 18-06-2019

Folder bekijken

Makro Horeca Folder

Geldig van 01-06-2019 t/m 30-06-2019

Folder bekijken

Meer groothandel folders

HANOS Binnen Folder

Geldig van 08-10-2018 t/m 15-10-2019

Folder bekijken

Sligro Bier & Cider

Geldig van 06-06-2019 t/m 24-06-2019

Folder bekijken

Hocras Streetfood Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 05-06-2019 t/m 23-06-2019

Folder bekijken

Openingstijden van Makro winkels bij jou in de buurt

Verlopen Makro aanbiedingen

Tips voor Makro korting

Makro Pas

Hoewel de Makro al een goedkoop assortiment heeft bij bulk aankopen, aanbiedingen en mogelijkheden om aankopen van de belasting af te trekken is het niet voor iedereen weggelegd. Je dient namelijk een Makro pas te hebben, waarvoor je verplicht je bent om geregistreerd te zijn bij de Kamer van Koophandel.

Makro Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wil blijven van alle hoogtepunten, voordelen en acties van de Makro dan kun je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan met veel regelmatig de laatste aanbiedingen die gelden in alle filialen en op hun webshop. Je kunt bovendien ook kijken op de webshop of het filiaal bij jou in de buurt het specifieke product nog op voorraad heeft. Dat is wel zo handig.

Tanken bij Makro

Bij enkele filialen in Nederland, namelijk in Amsterdam, Best, Breda, Delft, Duiven, Groningen en Nuth kun je voordelig tanken via Makro. Hier heb je overigens ook geen Makro pas voor nodig. Makro is de goedkoopste in de regio wat betreft tanken en dat komt door de stijgende prijs van benzine best goed uit. Als je hier voldoende in de buurt woont, kun je bij een volle tank al enkele euro’s besparen.

Makro eigen merk

Makro heeft sinds een korte tijd een huismerk, afgeleid van de voormalige Fine Food, Fine Life, en Select merken. Hierbij hebben eigen food experts streng gekeken naar de kwaliteit zonder dat je daar teveel voor zou moeten betalen. Onthoud natuurlijk wel dat de voordeel van Makro in bulk aankopen ligt. In een conventionele supermarkt schaf je natuurlijk dingen aan voor een huishouden en bij de Makro vooral voor horeca ondernemingen. Verwacht daarom bijvoorbeeld een kilo kaas in plaats van een voorgesneden kleinverpakking. Echter zal de prijs per 100 gram ontzettend meevallen en dat is waar je het eigenlijk voor doet. Hier vallen ook non-food producten onder, zoals pannen of ander keukengerei.

Volumekorting

Bij Makro is het standaard goedkoper, omdat je per eenheid minder betaalt dan bij een supermarkt voor particulieren. Daar bovenop komt standaard de Makro Volumekorting, wat betekent dat je bij alle 6 artikelen (of 6 kg) een korting krijgt van 5% op de betreffende 6 artikelen. Dus voor 6 pakken koffie, krijg je dus een aftrek van 5% op de totaalprijs van 6 pakken koffie. Dat klinkt niet erg veel, maar als je groot inslaat kan je dus al gauw een paar tientjes besparen.

Over Makro

Groothandel Makro behoeft eigenlijk geen introductie meer: de keten heeft een enorm assortiment aan kruidenierswaren, drogisterijartikelen, meubels, elektronica, bouwmaterialen, meubels, en wat eigenlijk niet? Het bedrijf prijst zich aan als het ultieme adres voor de inkopen voor ondernemers, en werkt via de welbekende Makro-pas. Deze vraag je aan met een KvK-nummer en een geldig e-mail adres en telefoonnummer. Er zijn verschillende varianten van de pas te verkrijgen: zo is er onder meer de Horecapas en de Goldcard (hiervoor dien je wel een flink bedrag te besteden). Door de strategisch gelegen vestigingen (vaak op een industrieterrein) en inkopen in bulk weet Makro de kosten laag te houden, wat zich weer vertaalt in ruime kortingen voor de klant! Ook vind je bij Makro vele producten die niet verkrijgbaar zijn in de gewone supermarkt: wat dacht je bijvoorbeeld van een emmer van 5 liter mayonaise of een 10-pack shampoo? Makro opereert vooral via de fysieke winkels, maar wanneer je een product nodig hebt wat bijvoorbeeld lastig te vervoeren is, is het ook mogelijk deze bezorgd te krijgen. Neem hiervoor contact op met de vestiging: het gaat hier om een levering op maat. Wanneer je de winkel bezoekt, zit hier vaak ook een Makro-tankstation in de buurt: zo kun je met korting je tank volgooien. Vergeet ook niet om de bon van de aankopen in de winkel te bewaren: in de meeste gevallen kun je hier als ondernemer je voordeel mee doen bij je belastingaangifte!