Supermarkt

Penny folder

Ontvang nu korting bij Penny met folder aanbiedingen

Penny folders

advertentie
advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder Week 48

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

ALDI Folder Week 48

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

PLUS Folder Week 48

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 22-11-2020 t/m 28-11-2020

> Folder bekijken

Aldi Duitsland Folder Week 48

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 28-11-2020

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder Week 48

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 29-11-2020

> Folder bekijken

Dirk Folder Week 48

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 22-11-2020 t/m 28-11-2020

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Penny folder?

Helaas is er nu geen geldige Penny folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Penny folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Penny folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Penny folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Penny folder?

Blader nu snel door de Penny folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Penny

De onderneming Penny Market werd al in 1973 opgericht in Duitsland. De Leibrand Gruppe startte met deze internationale supermarktketen, waarna het bedrijf in 1989 overgenomen werd door de Rewe Group. Met name sinds die overname heeft het bedrijf een gigantische groei door weten te maken.

Die groei is overigens ook te danken aan de prijsstelling van Penny. Deze supermarktketen richt zich voornamelijk op het aanbieden van goedkope producten. Wat dat betreft is Penny zeker vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Lidl en de Aldi. Ook die supermarktketens richten zich op het aanbieden van voordelige producten.

Op de – Duitstalige – website van Penny vind je veel meer informatie over de producten, over de historie van het bedrijf en over de winkels. Deze winkels vind je eigenlijk door heel Duitsland terug, waarbij sommige winkels ook nét over de grens te vinden zijn. Voor inwoners van bijvoorbeeld Limburg, Gelderland en Overijssel is het daarom zeer interessant om eens naar Duitsland af te reizen voor het doen van boodschappen bij Penny.

Sinds enige tijd heeft Penny ook een online webshop. In deze webshop zijn de volgende productcategorieën te vinden: Koken & Bakken, Huishouden, Multimedia & Elektronica, Gezondheidszorg, Tuin & Gereedschap, Kinderwereld, Sport & Vrije tijd, Huisdieren, Wijnen & Sterke dranken en Liefde. Per categorie vind je een divers aanbod van – voordelig geprijsde – artikelen terug.

Het is vanuit Nederland óók mogelijk om deze artikelen te bestellen en thuis te laten bezorgen. Je dient hiervoor bij het afrekenen jouw adres in te voeren; let hierbij goed op de verzendkosten. Deze verzendkosten worden duidelijk weergegeven in het winkelmandje.

Het retourneren van de producten is mogelijk, maar kent wel de nodige haken en ogen. Mocht je de ontvangen producten willen retourneren, kan je het beste contact opnemen met de klantenservice van Penny. Voor deze klantenservice kan je een online contactformulier invullen, een mail sturen naar onlineshop@penny.de of bellen naar 0221 467 08 525. Hou er wel rekening mee dat deze klantenservice in het Duits communiceert.