La Cubanita

www.lacubanita.nl

Restaurants

La Cubanita folders

Ontvang nu korting bij La Cubanita met folder aanbiedingen

La Cubanita folders

advertentie

La Cubanita Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 01-08-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Folder

Geldig van 15-09-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Folder

Geldig van 15-09-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer restaurants folders

Kwalitaria Folder

Geldig van 27-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Sumo Menu

Geldig van 01-06-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Pizza Hut Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 31-07-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Sumo Menu

Geldig van 01-06-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

La Place Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 02-09-2021 t/m 27-09-2021

> Folder bekijken

MultiVlaai Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 08-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Big Snack Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 01-09-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Burger King Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 06-08-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen La Cubanita folders

Populaire folders

La Cubanita folders

TitelStartdatumEinddatum
La Cubanita Folder15-09-202130-11-2021
La Cubanita Folder15-09-202130-11-2021
La Cubanita Folder01-08-202130-09-2021
La Cubanita Actie08-09-202114-09-2021
La Cubanita Folder23-07-202131-07-2021

Openingstijden van La Cubanita winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve La Cubanita folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve La Cubanita folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe La Cubanita folder van deze week geldig?

De nieuwe La Cubanita folder van deze week is geldig van 01-08-2021 t/m 30-09-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de La Cubanita folder?

Blader nu snel door de La Cubanita folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor La Cubanita korting

La Cubanita aanbiedingen

La Cubanita is iets meer dan 20 jaar geleden opgericht door Roland Hogenelst. De Nederlander bedacht de franchiseformule en verwacht dat er uiteindelijk zo’n 65 vestigingen van het Cubaanse tapas restaurant in Nederland zullen zijn. Momenteel zijn er 54 locaties verdeeld over heel Nederland waar je onbeperkt van tapas kunt genieten. Elk restaurant volgt de vaste formule en overal zal je dus dezelfde gerechten op de kaart zien staan. De inkoop van alle ingrediënten wordt voor alle restaurants in 1 keer geregeld en draagt bij aan het behoud van de formule. Het doel is om iedereen van jong tot oud te laten genieten van lekker (Cubaans) eten voor een goede prijs.

Even weg

De restaurants zijn zo ingericht dat je je even in Cuba waant. Zodra je de drempel over stapt hoor je de zwoele salsa klanken en stap je even een andere wereld in. Het motto van het tapas restaurant is ook La vida es un carnaval en het personeel zal je een gezellige avond vol lekkere gerechten en lekkere drankjes bezorgen. La Cubanita wil elke gast een zo goed mogelijke beleving bieden en doet er alles aan om dit waar te maken. De keuken is een snel en werkt met de bediening samen als een geoliede machine, zo zul jij nooit te lang op je gerechten hoeven wachten.

Menu

Het menu van La Cubanita is zeer uitgebreid. Je kunt onbeperkt kleine tapas bestellen, waarvan 2 per ronde. Steeds als je de tapas op hebt, kun je weer opnieuw bestellen. Alle gerechten van de uitgebreide kaart zijn te bestellen. Zo hebben ze verschillende soorten voorgerechten en hoofdgerechten en deze worden in kleine porties geserveerd. Je kunt de gerechten meerdere keren bestellen en kunt kiezen uit tapas met vlees, vis, schaal- en schelpdieren. Ook heeft La Cubanita een ruim assortiment vegetarische tapas. Zo staat er altijd wel iets op de kaart wat jij lekker vindt.

Cocktails

Naast al deze heerlijke gerechten heeft La Cubanita ook veel verschillende heerlijke cocktails en deze kun je vinden op de cocktailkaart. Zo kun je kiezen voor een echte Cubaanse klassieker; de Mojito of voor een Sex on the Beach cocktail. Ze hebben een zeer ruim aanbod van sterke tot lekkere zoete cocktails dus voor elk wat wils en voor een mooie prijs! Als je toch liever geen alcohol wilt, maar wel zo’n cocktail wilt drinken dan kun je ze ook gewoon als virgin, en dus zonder alcohol, bestellen.

Website

Op de website van La Cubanita kun je zowel de menukaart als de cocktailkaart bekijken. Je kunt op deze manier voordat je er gaat eten alvast even spieken wat ze jou te bieden hebben. Daarnaast kun je op de website ook het dichtstbijzijnde restaurant opzoeken en ook vind je op de website de acties die op dat moment lopen. Ze hebben vaak acties samen met andere bedrijven zoals bijvoorbeeld een diner en film of een gratis wellness dagje. Wat de huidige acties zijn, is dus eenvoudig op de website op te zoeken. Als je graag op de hoogte wilt blijven van alles wat er bij La Cubanita gebeurt, dan kun je je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de website is het mogelijk via een contactformulier vragen te stellen en alle contactgegevens per vestiging staan er ook vermeld.

Allergenenwijzer

Wanneer je bepaalde allergieën hebt, moet je dit te allen tijde melden aan de bediening. Hoewel de keuken er alles aan doet om te zorgen dat er geen kruisbesmetting is, kunnen ze dit natuurlijk niet compleet uitsluiten. Om voor je bezoek alvast even te checken wat je wel bestellen kunt, heeft La Cubanita een handige allergenenwijzer op de webpagina staan. Hier kun je je allergieën aankruisen en dan staat er direct welke gerechten je wel kunt eten, welke sporen kunnen bevatten en welke gerechten je beter kunt laten staan. Zo kun je zelf al wat vooronderzoek doen en weet je zeker dat wat je eet dan ook veilig voor je is.

Social Media

La Cubanita is ook op Facebook en Instagram te vinden. Daar post het restaurant de nieuwste gerechten en ook als er nieuwe restaurants geopend worden komt dit op de social media van La Cubanita te staan. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van alles wat La Cubanita is. De laatste acties en specials staan ook online op beide kanalen. Zo weet je altijd of er nog een leuke arrangement is waar je gebruik van kunt maken. Je kunt ook via Facebook eenvoudig vragen stellen aan La Cubanita en daarop antwoorden ze altijd wel relatief snel.

Over La Cubanita

Voor een heerlijk avondje weg kan je uit meerdere dingen kiezen. Je kunt onder andere naar de bios, naar een feest of heerlijk uiteten. Als je heerlijk en gezellig uit eten wilt gaan, zijn de restaurants van La Cubanita absoluut een goed idee. Deze relatief nieuwe keten is momenteel actief in alle regio’s van het land.

Met meer dan 50 vestigingen heeft La Cubanita een aardig imperium op weten te bouwen. Ook nu nog worden er her en der nieuwe restaurants geopend. Deze restaurants werken allemaal op basis van het concept van La Cubanita. La Cubanita is namelijk een tapasrestaurant met een vaste formule. Wil je ook graag de eigenaar van een La Cubanita restaurant worden? Dat is mogelijk; de restaurants worden namelijk uitbesteedt aan franchisenemers.

Het menu van La Cubanita is tamelijk uniek te noemen. In dit restaurant vind je namelijk een menukaart terug met daarin ongelooflijk veel tapashapjes. Al deze hapjes zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. Onder meer Vlees tapas, Koude tapas en Vegetarische taps zijn op de menukaart terug te vinden. Je kunt hierbij onbeperkt eten. Hierbij worden wel enkele voorwaarden gesteld. Zo mag je per ronde maximaal 2 tapas gerechten per persoon bestellen. Eet je jouw bestelde tapas niet op? Dan brengt La Cubanita € 2,50 per gerecht in rekening. Dit wordt gedaan om verspilling van voedsel tegen te gaan.

Als je in contact met La Cubanita wenst te komen, kan je rechtstreeks met één van de vestigingen van La Cubanita contact opnemen. Al deze contactgegevens zijn op de website van deze keten te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om een online contactformulier op de website in te vullen. Om rechtstreeks contact met het hoofdkantoor op te nemen, kan je bellen (0182-600854) of mailen ([email protected]).

×