Burger King

www.burgerking.nl

Restaurants

Burger King folders

Ontvang nu korting bij Burger King met folder aanbiedingen

Burger King folders

advertentie

Burger King Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 07-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer restaurants folders

Kwalitaria Folder

Geldig van 27-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Cocktail Menu

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Menu

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Sumo Zomer Deal

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 26-06-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Big Snack Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Subway Folder

Geldig van 01-07-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Starbucks Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

La Place Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 14-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen Burger King folders

Populaire folders

Burger King folders

TitelStartdatumEinddatum
Burger King Folder07-07-202131-07-2021
Burger King Folder02-02-202130-06-2021
Burger King Folder11-05-202116-05-2021
Burger King Folder30-12-202031-01-2021
Burger King Folder30-12-202026-01-2021

Openingstijden van Burger King winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Burger King folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Burger King folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Burger King folder van deze week geldig?

De nieuwe Burger King folder van deze week is geldig van 07-07-2021 t/m 31-07-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Burger King folder?

Blader nu snel door de Burger King folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Burger King korting

Fastfoodrestaurant

De Burger King is een internationaal fastfoodrestaurant die in 1954 in Miami is opgericht door twee studenten en nu nog steeds zit het hoofdkantoor in Miami. Er zijn in totaal rond de 15.700 vestigingen in 100 landen en daarvan zijn er maar zo’n 71 in handen van Burger King zelf. Het restaurant werkt met franchisenemers en de Burger King heeft in totaal zo’n 340.000 werknemers wereldwijd. Hier in Nederland werd de eerste Burger King in 1981 geopend in Rotterdam en vandaag de dag zijn er 71 vestigingen in heel Nederland te vinden.

Hamburgers in allerlei soorten en maten

De Burger King heeft een heel uitgebreid menu met voor iedereen wel wat wils. Als je echt gek bent op hamburgers dan heeft de Burger King wel 11 verschillende hamburgers in alle soorten en maten waar je uit kunt kiezen. Ze blijven hierin ook steeds hun gerechten vernieuwen. Je kunt bijvoorbeeld ook een freakingdel burger krijgen, waarmee ze een loopje nemen met een broodje frikandel. Waar je ook zin in hebt de Burger King heeft altijd iets wat je honger kan stillen. Daarnaast kun je ook een kipburger, een visburger en ook een vega burger krijgen.

Snacks en sides

Naast alle burgers heeft de Burger King ook veel verschillende snacks en bijgerechten op het menu staan. Zo kun je kiezen voor de cheesy bacon fries of toch voor de king fries of twister fries gaan als je daar meer zin in hebt. Daarnaast heeft de Burger King ook onion rings, chicken wings en chili cheese nuggets. Ga je toch liever op de gezondere toer dan kan je ook een lekkere salade bestellen met knapperige kip.

Desserts

Ook qua desserts is de keuze reuze bij Burger King. Ze hebben lekkere king fusion mixen van softijs met twix, M&M’s of Oreo. Als je toch liever een heerlijke sundae met een sausje wilt, kun je kiezen uit aardbei, caramel of chocolade. Mocht je toch liever een klassiek ijshoorntje willen, ben je ook bij de Burger King aan het juiste adres. Voor een lekker opfrissertje is zo’n knapperig hoorntje met zacht roomijs heerlijk. Daarnaast serveert de Burger King ook overheerlijke milkshakes met Oreo's of een lekkere iced koffie. Je kunt ook kiezen voor de klassieke milkshakes in verschillende smaken.

High quality

De Burger King hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Dit noemen ze de high quality crown standard commitment. De flame-grilled hamburgers worden op echt vuur bereid en ook zijn de burgers gemaakt van 100% rundvlees en worden er geen conserveermiddelen of andere middelen toegevoegd. Alle groenten worden vers gesneden elke dag opnieuw en elke bestelling wordt vers bereid, zodat je de meest verse en lekkere burger in handen krijgt.

Drive-Thru en bezorgen

Naast gewoon bestellen in het restaurant en het mee te nemen, of bestellen en opeten in het restaurant, heeft een groot aantal Burger Kings ook een Drive-Thru. Zo kun je gewoon in je auto zitten en via de Drive-Thru te bestellen om mee te nemen. Ook hebben ze sinds kort de mogelijkheid te bestellen en het eten thuis te laten bezorgen. Zo kun jij je tijd aan andere dingen besteden, terwijl je eten bereid en bezorgd wordt.

Burger King acties en app

De Burger King heeft altijd verschillende acties lopen om jou een beetje geld te laten besparen. Zo hebben ze altijd verschillende king deals vanaf €1,- en kun je via de app ook nog veel voordeel krijgen. Door de app te downloaden op je telefoon kun je al je favoriete producten en kortingscoupons opslaan. De coupons kun je bij de kassa laten scannen en deze zijn onbeperkt geldig. Je kunt hiermee mooi wat geld besparen en toch lekker eten. Je kunt ook notificaties in de app instellen. Zo mis je geen nieuwe acties of coupons. Via de app kun je ook makkelijk zien waar de vestigingen zijn en ook gelijk zien in welke restaurants je coupons of acties gelden.

Verantwoord genieten voor iedereen

Om ook voor de jongere gasten hoge kwaliteit voedsel te leveren is de Burger King lid van de EU Kids Pledge. Hiermee maken zij de belofte dat hun producten voldoen aan de voedingsrichtlijnen van de EU Kids Pledge. Dit houdt in dat de maaltijden onder de 560 Kcal zijn en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. De King Jr Meals zijn er in 3 verschillende menu’s en zo is er voor elk kind wel een passend menu. Voor Burger King is goede voeding voor kinderen belangrijk. Daarom hebben ze zich aangemeld bij het programma en dus hoeven jullie je daar niet druk om te maken als ouders.

Over Burger King

In de afgelopen jaren zijn veel bedrijven uit Amerika over komen waaien naar Nederland. Een typerend voorbeeld daarvan is Burger King. Deze fastfoodketen was jarenlang actief in Amerika, waarna het de overstapte maakte naar Europa. Ook in Nederland kom je tegenwoordig ontzettend veel filialen van de Burger King tegen.

Op de leuke website van de Burger King kan je veel informatie vinden. Zo kan je bekijken waar het dichtstbijzijnde filiaal zit en kan je allerlei informatie over het menu vinden. Wist je dat de Burger King ook een bezorgservice heeft? Via bkdelivery.nl kan je controleren of deze bezorgservice ook in jouw regio actief is. Hiermee wordt het nuttigen van de fastfood van de Burger King nóg leuker (en lekkerder).

Je weet ongetwijfeld wat voor producten je allemaal bij de Burger King kunt vinden. In de afgelopen jaren is er een kleine omslag zichtbaar in het assortiment. Men probeert het menu steeds iets gezonder te maken. Dat heeft uiteraard te maken met het feit dat steeds meer mensen gezonder proberen te eten. Voor heerlijke burgers, kip snacks, ijsjes en overig fastfood ben je bij Burger King hoe dan ook aan het juiste adres.

Wil je graag in contact komen met de Burger King? Via de website kan je direct doorgelinkt worden naar de Facebook pagina van de Burger King én naar de Instagram pagina + het YouTube kanaal. Via deze social media kanalen kan je in contact komen met de Burger King. Uiteraard kan je ook naar één van de filialen. Eigenlijk in alle regio’s van het land vind je wel filialen van de Burger King terug. Eet smakelijk!

×