Dunkin’ Donuts

www.dunkindonuts.nl

Restaurants

Dunkin’ Donuts folders

Ontvang nu korting bij Dunkin’ Donuts met folder aanbiedingen

Dunkin’ Donuts folders

advertentie
advertentie

Meer restaurants folders

Kwalitaria Folder

Geldig van 27-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Cocktail Menu

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Burger King Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 07-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Menu

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Sumo Zomer Deal

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 26-06-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Big Snack Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Subway Folder

Geldig van 01-07-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Starbucks Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen Dunkin’ Donuts folders

Populaire folders

Dunkin’ Donuts folders

TitelStartdatumEinddatum
Dunkin’ Donuts Folder26-02-202121-03-2021
Dunkin’ Donuts Menu20-01-202114-02-2021

Openingstijden van Dunkin’ Donuts winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Dunkin Donuts folder?

Helaas is er nu geen geldige Dunkin Donuts folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Dunkin Donuts folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Dunkin Donuts folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Dunkin Donuts folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Dunkin Donuts folder?

Blader nu snel door de Dunkin Donuts folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Dunkin’ Donuts korting

Dunkin’ Donuts aanbiedingen

Dunkin’ Donuts is ooit in Amerika begonnen als Open Kettle in 1948 en is een restaurant dat koffie en donuts verkoopt. William Rosenburg begon het restaurant nadat hem duidelijk werd dat donuts en koffie het meest gegeten en gedronken werden in fabrieken en op bouwplaatsen. Vanaf 1955 werd het een franchise onderneming en het bedrijf heeft tot nu toe bijna 12.000 locaties in 36 landen. De eerste Dunkin’ Donuts restaurants waren van 1997 tot 2000 al in Nederland te vinden en ook had het bedrijf een fabriek hier. Toen er weinig animo vanuit investeerders was, sloot Dunkin’ haar deuren in 2000. Nu is in 2017 alweer opnieuw de eerste vestiging in Amsterdam geopend en is het plan nog veel meer restaurants te openen.

Donuts

Waar het natuurlijk bij Dunkin’ Donuts om draait zijn, zoals de naam het al zegt, donuts. De Dunkin’ Donuts heeft zo ontzettend veel verschillende soorten en smaken. Zo kun je gewoon een classic donut krijgen die gewoon gesuikerd is, maar je kunt ook voor een kleurrijke donut gaan met een lekkere icing. Ze hebben zo’n ruim assortiment dat je zeker vaker terug zult komen om ze allemaal te kunnen proberen.

Donuts en meer

Naast Donuts hebben ze ook nog andere lekkernijen te bieden. Zo hebben ze munchkins. Dit zijn een soort van soesjes met heerlijke vulling en ook een lekkere icing eroverheen. Je kunt ook kiezen voor een overheerlijke muffin, of ga je toch voor een van de lekkere home made cookies? Mocht je nu veel meer zin hebben in ijs, dan ook ben je bij Dunkin’ Donuts aan het juiste adres. Ze verkopen het officiële Baskin-Robbins ijs en deze is verkrijgbaar in verschillende maten en hebben 31 verschillende smaken te bieden. Zo zal er altijd wel een smaak tussen zitten die jij lekker vindt.

Opeten, meenemen en ook laten bezorgen

Je kunt bij de Dunkin’ Donuts gezellig even gaan zitten en onder het genot van een kop koffie je donut opeten. De restaurants zijn gezellig ingericht en waan je je even in een Amerikaanse donut shop. Daarnaast kun je de donuts ook meenemen naar huis. Je kunt kiezen om een losse donut te kopen, maar je kunt ook een box meenemen van 6, 9, 12, 15 of 24 donuts. Zo kun je een eigen selectie maken van de lekkerste donuts voor jezelf of om te delen natuurlijk. Sinds kort heb je bij Dunkin’ Donuts ook de mogelijkheid om donuts bij je thuis af te laten leveren.

Website

De website van Dunkin’ Donuts is heel overzichtelijk en je kunt er al het lekkers dat Dunkin’ te bieden heeft direct bekijken. Ook kun je online bestellen via de website. Dit gaat heel simpel en snel. Ook als bedrijf kun je bij Dunkin’ terecht. Via de website kun je snel een offerte aanvragen en ook direct even de menukaart daarbij bekijken. Het afrekenen gaat via iDeal en zo betaal je veilig en makkelijk voor jouw overheerlijke donuts. Ook kun je op de website snel zien welke Dunkin’ het dichtst bij jou in de buurt is. Ook kun je direct de openingstijden van de locatie zien.

Instagram en Facebook

Dunkin’ Donuts is ook actief op social media. Ze hebben zowel een Instagram als een Facebook account. Ze posten altijd de nieuwste soorten op hun pagina’s en vaak hebben ze ook seizoensgebonden donuts waarvan ze foto’s online zetten. Met de pasen hebben ze speciale paas donuts en voor Halloween zijn ze griezelig en toch heel lekker. Wil je jouw geliefde met valentijnsdag extra verrassen? Dan heeft Dunkin’ daar ook speciale donuts voor. Daarnaast zet het donut restaurant vaak acties online die op dat moment lopen en openingen van nieuwe restaurants. Kortom, like en volg ze zodat je altijd op de hoogte bent!

App

Als je je registreert en inlogt op de app, kun je heel makkelijk punten sparen. Elke euro is 10 punten waard en bij 200 punten krijg je een gratis small drink. In de app kun je het hele assortiment van Dunkin’ bekijken en ook makkelijk via de app bestellen. Je geeft aan welk bezorgbedrijf jou de donuts kan komen brengen en vervolgens maak je je keuze. Als je bestelling compleet is, reken je af via iDeal. Vervolgens wordt de bestelling klaargemaakt en netjes bij je thuis afgeleverd. Naast punten sparen kun je ook via de app handige vouchers inzetten voor korting. Deze zijn meestal gebaseerd op basis van je aankopen. In de app kun je net als op de website zien welke Dunkin’ Donuts het dichtst bij is.

Over Dunkin’ Donuts

De afgelopen jaren zijn we in Europa overspoeld met Amerikaanse ketens. Ook Dunkin’ Donuts is daar een typerend voorbeeld van. Dit bedrijf is van origine Amerikaans, maar heeft in een relatief kort tijdsbestek ook voet aan aarde in Europa gekregen. Ook in Nederland is Dunkin’ Donuts in de afgelopen jaren steeds populairder geworden.

Ondertussen vind je in Amsterdam meerdere vestigingen van Dunkin’ Donuts terug. Ook in Almere, Utrecht, Hilversum, Amstelveen, Leiden, Zoetermeer, Den Haag, Spijkenisse, Eindhoven, Roermond en Tilburg heeft Dunkin’ Donuts één of meerdere vestigingen. Deze hoeveelheid vestigingen laat duidelijk zien dat deze keten behoorlijk populair is.

Het is niet zo dat je bij Dunkin’ Donuts alleen maar donuts kunt bestellen. Nee, deze keten richt zich op een breed assortiment. Zo kan je ook heerlijke koffie en soft drinks bij Dunkin’ Donuts kopen. Uiteraard zijn de donuts wel het meest befaamd. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om deze donuts via uberEATS te bestellen. De heerlijke donuts worden dan bij je thuisbezorgd. Kan het nog leuker/makkelijker?

Het is via meerdere kanalen mogelijk om in contact te komen met de klantenservice van Dunkin’ Donuts. Je kunt hier via de website een contactformulier voor invullen, maar je kunt ook gebruik maken van social media. Dunkin’ Donuts is op onder meer Twitter, Facebook en Instagram aanwezig. Ook is het mogelijk om via de telefoon (088-3778880) en mail ([email protected]) in contact te komen.

Zoals gezegd heeft Dunkin’ Donuts in de afgelopen jaren een stormachtige groei meegemaakt. Al in 1950 werd het bedrijf opgericht in Amerika, maar momenteel zijn ze over de gehele wereld actief. Wat dat betreft pas dit bedrijf perfect in het rijtje van Amerikaanse ketens die wereldwijd opereren.

×