Restaurants

MultiVlaai folders

Ontvang nu korting bij MultiVlaai met folder aanbiedingen

advertentie

MultiVlaai Folder

Geldig van 01-07-2022 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer restaurants folders

Taco Mundo Folder

Geldig van 01-01-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Bagels & Beans Folder

Geldig van 13-01-2022 t/m 15-01-2023

> Folder bekijken

Vapiano Menu

Geldig van 01-04-2022 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

Kippie Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-06-2022 t/m 10-07-2022

> Folder bekijken

La Place Folder

Geldig van 25-06-2022 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

Subway Folder

Geldig van 14-07-2022 t/m 11-09-2022

> Folder bekijken

Kwalitaria Folder

Geldig van 22-06-2022 t/m 17-07-2022

> Folder bekijken

HelloFresh Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 24-05-2022 t/m 07-07-2022

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen MultiVlaai folders

Populaire folders

MultiVlaai folders

TitelStartdatumEinddatum
MultiVlaai Folder01-07-202231-07-2022
MultiVlaai Folder27-06-202203-07-2022
MultiVlaai Folder20-06-202226-06-2022
MultiVlaai Folder13-06-202219-06-2022
MultiVlaai Folder12-05-202212-06-2022

Openingstijden van MultiVlaai winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve MultiVlaai folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve MultiVlaai folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe MultiVlaai folder van deze week geldig?

De nieuwe MultiVlaai folder van deze week is geldig van 01-07-2022 t/m 31-07-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de MultiVlaai folder?

Blader nu snel door de MultiVlaai folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor MultiVlaai korting

Folder MultiVlaai

Het Nederlandse MultiVlaai is een franchise onderneming die voornamelijk vlaaien verkoopt in de verschillende vestigingen en online. Het hoofdkantoor is te vinden in Oosterhout en de allereerste winkel van de winkelketen opende in 1986 haar deuren in Amsterdam. Ton Beunis richtte samen met bakkerij Enpé de onderneming op en besefte zich dat er interesse is voor vlaaien door het hele land. Langzaamaan wist MultiVlaai steeds groter te worden in Nederland en is het vandaag een van de grootste gebaks-winkels van ons land. Bij MultiVlaai kun je meer dan 40 verschillende soorten vlaaien krijgen en vooral in grote steden gaan de vlaaien veelvuldig over de toonbank. Deze worden veelal verkocht aan bedrijven.

Kofferbak

MultiVlaai begon ooit als vlaaienverkoop uit de kofferbak van een auto. Ton Beunis was werkeloos in de jaren ‘80 en kwam met het idee om echte Limburgse vlaaien in Amsterdam te verkopen vanuit de kofferbak van zijn auto. Hij neemt een grote voorraad mee vanuit Limburg en dit is het begin van MultiVlaai. Dit bleek een zeer slimme zet, want al snel was er veel vraag naar de vlaaien. Beunis ging de samenwerking aan met Enpé voor de vlaaien en zo ontstond de MultiVlaai onderneming. Het assortiment is zeer uitgebreid en je hebt keuze uit verschillende vlaaien zoals ruitvlaaien, slagroomvlaaien, kruimelvlaaien en rijstevlaaien. De laatste is een van de populairste vlaaien en wordt veelvuldig verkocht in de MultiVlaai vestigingen.

Zelf samenstellen

De vlaaien van MultiVlaai worden vanaf de oprichting ‘s nachts gemaakt in Limburg en vervolgens naar de vestigingen vervoerd. Wat de gebaks-winkel zo uniek maakt, is dat klanten kunnen kiezen voor een hele, halve of een punt van de vlaai. Hierdoor kun je zelf een samenstelling van verschillende soorten vlaaien maken en zo heb je op een verjaardag of andere gelegenheid een ruim assortiment waar je bezoek uit kan kiezen. Een aantal winkels biedt ook de mogelijkheid om te zitten en hier kun je de taart dus gewoon ter plekke opeten. Zo kun je bij een aantal vestigingen ook veel meer bestellen dan alleen vlaaien en kun je er een lekkere lange lunch van maken bij MultiVlaai.

Winkelzoeker

Om te weten welke MultiVlaai vestiging bij jou in de buurt zit, kun je het beste even de website bezoeken. Hier kun je met de winkelzoeker eenvoudig zien waar de MultiVlaai bij jou in de buurt zit. Door je postcode of plaats in te voeren, komt de dichtstbijzijnde MultiVlaai winkel tevoorschijn. Hier staat dan het adres en het telefoonnummer bij zodat je weet hoe je er moet komen. Je kunt het nummer ook gebruiken om eventueel een bestelling te plaatsen. Daarnaast kun je ook de openingstijden hier zien staan. zodat je weet wanneer je precies bij ze terecht kunt.

Assortiment

Op de website staat het gehele assortiment van MultiVlaai online. Zo kun je voordat je naar 1 van de vestigingen gaat alvast bekijken wat ze in het assortiment hebben. Je kunt de producten selecteren op smaak, bodem en wensen en zo enkel te zien krijgen wat bij je wensen past. Bij elk product staat wat deze kost. Bij elke vlaai staat bijvoorbeeld wat je voor een hele, halve of een punt moet betalen. Zo kun je makkelijk een keuze maken of een product bij je budget aansluit.

Online bestellen

Op de webpagina van MultiVlaai kun je ook de producten gewoon bestellen. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en dat is allemaal in de webshop te vinden. Naast vlaaien heeft MultiVlaai ook taarten, Amerikaans gebak, Macarons, mini vlaaitjes en bonbons. Dit is allemaal via de webshop eenvoudig te bestellen. Via de website kun je ook een eigen taart ontwerpen en bestellen. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, kun je via iDeal veilig betalen. Het is ook mogelijk om de bezorger te betalen of, als je de bestelling in de winkel ophaalt, in de winkel afrekenen. Je bestelling wordt door MultiVlaai zelf bij je thuis afgeleverd.

Facebook en folder

Wil je graag altijd op de hoogte zijn van alles wat met MultiVlaai te maken heeft? Dan is het het eenvoudigst om MultiVlaai te volgen op Facebook. Hier plaatst het bedrijf namelijk de laatste kortingsacties, het laatste nieuws en de nieuwste producten. Zo blijf je het snelst op de hoogte van het nieuws rondom MultiVlaai. Voor de huidige aanbiedingen kun je ook even op Aanbiedingenfolders.nl kijken. Hier wordt steeds de nieuwste folder van MultiVlaai online geplaatst. Zo blijf je dus altijd makkelijk op de hoogte van de lopende acties van MultiVlaai. Op de website kun je ook alles over MultiVlaai vinden en de aanbiedingen online bekijken en ook bestellen.

Over MultiVlaai

In 1986 werd de eerste vestiging van MultiVlaai in Amsterdam opgericht. Vanuit deze vestiging werden heerlijke vlaaien en taarten verkocht. In de jaren daarna is het bedrijf fors gegroeid. Momenteel heeft MultiVlaai ruim 100 filialen in Nederland; dat is onder meer te danken aan de franchiseformule van de keten.

Eigenlijk in het hele land kan je wel vestigingen van MultiVlaai vinden. Onder andere in Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Ede, Arnhem, Apeldoorn, Assen en Groningen zijn deze winkels te vinden. In deze winkels kan je dus terecht voor allerlei heerlijke soorten vlaaien en taarten.

Het kopen van deze lekkernijen is sinds enige tijd ook mogelijk in de webshop van MultiVlaai. In de webshop kan je uit allerlei standaard vlaaien en taarten kiezen, maar je kunt ook jouw eigen taart gaan ontwerpen. Daarnaast is het mogelijk om bonbons, mini vlaaitjes en vegan hapjes bij MultiVlaai te bestellen. Ook is het mogelijk om allerlei lekker Amerikaans gebak te kopen; dit gebak vind je in de webshop onder het kopje ‘The Real American Bakery’.

Op het moment dat je een order vóór 13:00 uur plaatst, krijg je de order de volgende dag bezorgd. De bezorgkosten hiervoor zijn afhankelijk van jouw adres. Voer bij de bestelling jouw postcode in en de bezorgkosten worden direct berekend. Het is eventueel ook mogelijk om rechtstreeks een bestelling bij een MultiVlaai winkel te plaatsen. Daarvoor kan je het beste even rechtstreeks naar de desbetreffende winkel bellen.

Via de webshop ish et ook mogelijk om in contact te komen met de klantenservice. Hiervoor kan je het online contactformulier invullen. Je kunt echter ook met het hoofdkantoor contact opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected] Voor vragen omtrent het assortiment kan je ook terecht in één van de vele winkels van MultiVlaai.