Restaurants

Starbucks folders

Ontvang nu korting bij Starbucks met folder aanbiedingen

Starbucks folders

advertentie

Starbucks Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer restaurants folders

Kwalitaria Folder

Geldig van 27-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Cocktail Menu

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Burger King Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 07-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Menu

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Sumo Zomer Deal

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 26-06-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Big Snack Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Subway Folder

Geldig van 01-07-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

La Place Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 14-07-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen Starbucks folders

Populaire folders

Starbucks folders

TitelStartdatumEinddatum
Starbucks Folder01-07-202131-07-2021
Starbucks Folder22-01-202130-06-2021
Starbucks Folder10-06-202130-06-2021
Starbucks Zomer Actie Folder09-07-202031-07-2020
Starbucks aanbiedingen12-12-201924-02-2020

Openingstijden van Starbucks winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Starbucks folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Starbucks folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Starbucks folder van deze week geldig?

De nieuwe Starbucks folder van deze week is geldig van 01-07-2021 t/m 31-07-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Starbucks folder?

Blader nu snel door de Starbucks folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Starbucks korting

Starbucks aanbiedingen

Starbucks is ‘s werelds grootste koffiehuis keten en is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1971 in Seattle. Vanuit een klein winkelpand verkocht het bedrijf een aantal van de beste koffie van vers gebrande hele koffiebonen in de wereld. De naam en het logo verwijzen naar de zee en de zeevaart van de eerste koffiehandelaren. Voor Starbucks is het al vanaf de oprichting belangrijk om de klant een gevoel van saamhorigheid te geven. De koffie en haar traditie is belangrijk, maar daar draait niet alles om voor het bedrijf. Het gaat erom dat mensen graag binnenkomen en gezellig wat komen drinken en Starbucks tussen thuis en werk een derde plek biedt.

Kwaliteit

Voor Starbucks gaat het om de kwaliteit als het op koffie aankomt. Ze gebruiken enkel de beste verantwoord geproduceerde Arabische bonen en hebben het branden van de koffiebonen in eigen beheer. Het bedrijf heeft een grote passie voor koffie en deelt deze graag met jou als klant. De Starbucks koffiemeesters zoeken over de hele wereld naar de beste koffie en komen nog steeds nieuwe bonen tegen om daar in het bedrijf weer een huismelange van te maken. Als je niet helemaal weet welke koffie bij jou past of jij lekker vindt, kun je via de website van Starbucks de koffiezoeker gebruiken. Je beantwoordt een paar vragen en zo kom je uit bij de koffie die het beste bij jou past.

Koffie en meer

Het koffiehuis, dat sinds 2002 een eigen koffiebranderij van Starbucks heeft in Nederland als enige land buiten de VS, heeft ontzettend veel te bieden. Naast koffie kun je er natuurlijk ook andere koude en warme dranken krijgen. Ook verkoopt Starbucks salades, sandwiches, snacks, taarten, donuts en yoghurt met vers fruit. Zo kun je er zowel ontbijten als lunchen en door het brede assortiment, zit er altijd wel iets voor je tussen.

Ook als je niet zo van koffie houdt

Ook als je niet zo van koffie houdt, heeft Starbucks je genoeg te bieden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten thee en ook hebben ze natuurlijk chocolademelk. Het ruime aanbod aan thee is zowel koud als warm en kun je zo makkelijk aan het seizoen aanpassen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Frappuccino met allemaal verschillende smaken erdoor zoals caramel of zelfs strawberry shortcake. Hierdoor is de koffiesmaak wat genuanceerder en lijkt het niet echt of je koffie drinkt.

Barista’s tot je dienst

Starbucks staat vooral bekend om de unieke drankjes die ze hebben die de barista’s speciaal voor je klaarmaken. Het bestellen gaat heel eenvoudig. Je kiest je favoriete koffie, beslist welke maat je wilt en geeft je naam. De barista zet je naam op de beker, zodat je altijd de juiste beker krijgt en om hiermee vergissingen uit te sluiten. De maten zijn gebaseerd op de Italiaanse maten short, tall, grande en venti. Zo kun je kiezen voor de juiste hoeveelheid koffie of andere drank waar jij behoefte aan hebt.

Ruim assortiment

Zoals al eerder gezegd heeft Starbucks ook een groot assortiment in eten of je nu snel nog wat wilt ontbijten, lekker wilt lunchen of gewoon een snelle snack wilt. Je kunt bijvoorbeeld voor een warm ontbijt gaan en gaan voor pannenkoekjes of een lekkere bagel. Of je neemt een lekkere muffin, donut of brownie als tussendoortje. Ook qua sandwiches hebben ze een ruime keuze en deze zijn zowel warm als koud te krijgen. Ben je toe aan wat zuivel? Neem dan wat yoghurt met vers fruit om je dag goed te beginnen of door te komen. Ben je een echt koekiemonster? No worries, ook dan heeft Starbucks genoeg voor je op het menu. Je kunt gaan voor een gezondere Oat&Raisin cookie of toch gewoon lekker genieten van een triple chocolate cookie. Vaak hebben ze ook eten wat aansluit bij het seizoen. Zo zul je rond Halloween en de herfst vaak wat kunnen bestellen met pumpkin spice.

Social Media

Via Facebook en Instagram kun je makkelijk op de hoogte blijven van alles wat er bij je favoriete koffiehuis gebeurt. Zo ben je op de hoogte van de nieuwste producten die Starbucks je kan serveren en kun je zelfs ideeën met het bedrijf delen voor nieuwe smaken of combinaties. De Starbucks app is helaas nog niet beschikbaar in Nederland, maar daar zal ook vast nog wel verandering in komen. Als je dus opzoek bent naar korting, kun je het beste even online kijken op de website of via de social media pagina’s van Starbucks Nederland. Daar vind je vaak handige tips en tricks om toch een beetje geld te kunnen besparen. 1 van de makkelijkste manieren is je eigen mok mee te nemen naar Starbucks.

Over Starbucks

Een Frappuccino, een Caffé Misto en een Iced Shaken Doubleshot; het zijn slechts enkele namen van overheerlijke drankjes bij Starbucks. Deze van origine Amerikaans keten heeft in een kort tijdsbestek een centrale rol ingenomen in de wereld van koffie. Op ontzettend veel plaatsen in Nederland kom je de Starbucks wel tegen. Het halen van een overheerlijke koffie, ander drankje of kleine consumptie is dan ook voor veel mensen dagelijkse kost.

Starbucks heeft onder meer duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast weet dit merk ook continue goede marketing te plegen. Het meest bekende voorbeeld daarvan is uiteraard de namen die je op koffiebeker geschreven worden. Deze namen worden dikwijls op zeer ludieke wijze geschreven. Uiteraard allemaal in de hoop dat de klant dit op social media plaatst. De medewerkers van Starbucks zijn hier ongetwijfeld voor getraind; elke medewerker heeft namelijk een Coffee Master opleiding bij de Starbucks gevolgd!

Ook op het sociale vlak ziet Starbucks een belangrijke rol voor zichzelf weggelegd. Zo zijn de vestigingen van Starbucks ook de ideale plek om nieuwe mensen te leren kennen en om betrokken te blijven bij de plaatselijke gemeenschap.

In heel Nederland kom je de vestigingen van Starbucks tegen. Deze vestigingen zitten zowel midden in de grote steden als langs grote rijkswegen. Bij al deze vestigingen heb je de keus uit een uitgebreid assortiment. De heerlijkste koffies en allerlei koffiespecialiteiten kunnen dan ook op veel bewondering rekenen.

Wil je graag in contact komen met de Starbucks? Dan kan dat middels één van de social media kanalen. Daarnaast kan je ook een mailtje sturen naar [email protected]tarbucks.nl. Uiteraard kan je ook in één van de vele vestigingen terecht voor het stellen van vragen of wellicht het aanleveren van een nieuwe koffiespecialiteit.

×