Wonen

Essent folders

Ontvang nu korting bij Essent met folder aanbiedingen

Essent folders

advertentie

Essent Folder

Geldig van 02-04-2021 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Blokker Folder Week 15

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 06-04-2021 t/m 18-04-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 15

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 06-04-2021 t/m 18-04-2021

> Folder bekijken

Marskramer Folder Week 14

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 05-04-2021 t/m 18-04-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 15

Geldig van 12-04-2021 t/m 25-04-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 15

Geldig van 12-04-2021 t/m 25-04-2021

> Folder bekijken

Loods 5 Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 10-04-2021 t/m 19-04-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 15

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 09-04-2021 t/m 17-04-2021

> Folder bekijken

Xenos Folder Week 15

Geldig van 12-04-2021 t/m 25-04-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Essent folders

Populaire folders

Essent folders

TitelStartdatumEinddatum
Essent Folder02-04-202130-04-2021
Essent Folder02-03-202131-03-2021
Essent Folder22-01-202128-02-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Essent folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Essent folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Essent folder van deze week geldig?

De nieuwe Essent folder van deze week is geldig van 02-04-2021 t/m 30-04-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Essent folder?

Blader nu snel door de Essent folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Essent korting

Folder Essent

Essent is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. De geschiedenis van het bedrijf start in 1909, het jaar dat in Limburg de Provinciale Limburgse Elektriciteitsmaatschappij, kortweg PLEM, wordt opgericht. In 1911 wordt er door de gemeenten Zwolle, Deventer en Zutphen een elektriciteitsfabriek opgericht die later de naam NV Energiebedrijf IJsselmij krijgt. Hetzelfde doet de gemeente Groningen ook in 1912 met de oprichting van het Provinciaal Elektriciteitsbedrijf Groningen, later door een fusie het Elektriciteitsbedrijf Groningen en Drenthe genaamd. In Noord-Brabant wordt vervolgens in 1914 de Provinciale Noord-Brabantse Elektriciteitsmaatschappij geopend.

Fusies

De bedrijven in het noorden van Nederland en in het oosten des lands, komen bij elkaar door een fusie in 1993. Het NV Energiebedrijf IJsselmij en het Elektriciteitsbedrijf Groningen en Drenthe vormen vanaf dat jaar samen het Energie- Distributiebedrijf Oost- en Noord-Nederland. In 1997 gaan ook de Provinciale Limburgse Elektriciteitsmaatschappij en de Provinciale Noord-Brabantse Elektriciteitsmaatschappij samen onder één vlag. De bedrijven die hieruit ontstaan vormen samen uiteindelijk in 1999 het bedrijf dat vandaag de dag bekend is onder de naam Essent. Door de bouw van windmolens in Flevoland, wordt er door de voorlopers van Essent in 1995 als eerste bedrijf in Nederland groene stroom geleverd.

Producten

Als leverancier van energie heeft Essent een breed aanbod van verschillende diensten. De producten die door het bedrijf aangeboden worden zijn beschikbaar voor particuliere klanten, zakelijke klanten en voor grootzakelijk gebruik. Particuliere klanten kunnen bij de leverancier terecht voor het afnemen van diensten zoals stroom en gas. Daarbij heeft de klant altijd de keuze tussen groene en grijze stoom. Producten die hiervoor ook aangeboden worden door het bedrijf zijn zonnepanelen en Cv-ketels. Klanten kunnen dan een Cv-ketel bij het bedrijf kopen of huren. Voor zakelijke en grootzakelijke klanten zijn ook abonnementen beschikbaar zoals gas en elektriciteit. Gewone zakelijke klanten kunnen een standaardcontract afsluiten en voor Grootzakelijk gebruik wordt er vaak gekeken naar maatwerkoplossingen.

Duurzaamheid

Als leverancier van gas en elektriciteit kan Essent niet om verduurzaming heen. Het bedrijf draagt bij aan de verduurzaming van de Nederlandse energiemarkt door slimme oplossingen te leveren aan hun klanten. Naast groene stroom zijn dat ook producten zoals zonnepanelen, isolatie voor woningen en warmtepompen. Op deze manier wordt er overal op kleine schaal gewerkt aan verduurzaming en de reductie van CO2 uitstoot. Via de website van het bedrijf en bij de vakmensen van Essent kun je informatie krijgen over de aanvraag van deze producten en diensten. Je wordt ondersteunt in het proces en kunt in sommige gevallen ook aanspraak maken op subsidies om een deel van de verduurzaming van jouw woning te kunnen realiseren.

Innovatie

Om relevant te blijven en om ervoor te zorgen dat de verduurzaming van de energiemarkt sneller verloopt, wordt er constant gewerkt aan innovatie. Als klant kun je gebruik maken van de slimme apparaten die deels door Essent geleverd kunnen worden. Daarmee kun je bijvoorbeeld op afstand met een handige app op je smartphone de temperatuur in huis regelen of de hoeveelheid opgewekte energie van jouw zonnepanelen bekijken. Verder wordt er gewerkt aan het opwekken van energie in samenwerking met andere bedrijven. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld zonnepanelen die op het dak van een fabriekshal of boerderij geplaatst worden.

Website

Contact maken met Essent kan door een bezoek te brengen aan de website van het bedrijf. Op de website staan alle producten en diensten die door het bedrijf worden aangeboden en kun je bijvoorbeeld eenvoudig een energiecontract afsluiten. Ook is het mogelijk om telefonisch contact te maken met het bedrijf. De vakmensen die werkzaam zijn bij Essent kunnen jou dan adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot energieproducten. In tegenstelling tot andere bedrijven zijn er geen fysieke winkels van Essent die je kunt bezoeken. Uiteraard is het wel mogelijk om een afspraak te maken met een adviseur die bij je thuis langskomt.

Nieuwsbrief en folder

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot de energiediensten, producten en innovaties kun je op de website van Essent veel informatie vinden. Daar heb je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief van het bedrijf en kunnen energiecontracten worden afgesloten. Via de website Aanbiedingenfolders.nl kun je altijd de meest recente folders en informatie vinden van Essent. Het gaat dan om folders en andere informatie met betrekking tot speciale aanbiedingen, nieuwe diensten, nieuwe producten en de dienstverlening die door Essent aan hun klanten en toekomstige klanten geboden wordt. Om zo goed mogelijk geholpen te worden is het ook aan te raden om telefonisch contact op te nemen met de energiemaatschappij.

Over Essent

Een maatschappij zonder energie is simpelweg niet meer voor te stellen. In Nederland hebben we meerdere leveranciers van stroom die bijdragen aan de huidige maatschappij. Een van de grootste energieleveranciers is zonder meer Essent. Dit bedrijf werd in 1999 opgericht en was het gevolg van een fusie tussen PNEM/MEGA en EDON. Al snel had Essent te maken met beperkte groeimogelijkheden; men besloot daarom om uit te breiden naar Duitsland. Momenteel is Essent onderdeel van het Duitse energieconcern Innogy.

Volgens de opgave Essent levert men dagelijks aan zo’n 2,5 miljoen klanten energie. Tevens helpen zij om energie te besparen, zodat we zuiniger met het milieu om kunnen gaan. De klanten van Essent bestaan zowel uit particulieren als uit bedrijven.

Via de website van Essent kan je op de hoogte blijven van de huidige diensten. Ook kan je hier de verschillende diensten/pakketten met elkaar vergelijken. Bekijk de huidige aanbiedingen en maak altijd de juiste keuze. Voordat je dit kunt doen, kan je een keuze maken tussen ‘Particulier’, ‘Zakelijk’ en ‘Grootzakelijk’. Bij het kopje Particulier vind je verschillende energieproducten en diensten op het gebied van Stroom & Gas terug. Je kunt bijvoorbeeld 100% Groene Windstroom afnemen bij Essent.

Je kunt hier tevens direct een nieuw contract afsluiten. Vul je gegevens in en laat Essent direct de verschillende mogelijkheden voor je berekenen. Op deze manier kan je perfect profiteren van een eventuele kostenbesparing. Het nieuwe contract kan je volledig digitaal afsluiten; Essent kan indien gewenst de overstap voor je regelen.

Heb je vragen over bijvoorbeeld CV-ketels, het besparen van energie of zonnepanelen? De telefonische klantenservice van Essent staat op werkdagen én op zaterdag voor je klaar. Op werkdagen is de klantenservice bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 0900 1550. Via Facebook en Twitter is het ook mogelijk om in contact met Essen te komen. Op werkdagen staan de werknemers van 08.00 tot 20.00 uur digitaal voor je klaar en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.