Anytime Fitness

Anytime Fitness folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Anytime Fitness

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor Anytime Fitness korting

Anytime Fitness

Je zult je comfortabel voelen tijdens het bewegen in onze kleinschalige clubs. Bij Anytime Fitness mag je anywhere en anytime sporten. Bij ons zijn de sportscholen 24/7 open. Met je cardkey heb je toegang tot ruim 5000 clubs verspreid over de hele wereld. Je hebt dus letterlijk overal en altijd toegang tot onze clubs en kan altijd werken aan een fitter leven.

Met pret sporten

Anytime Fitness maakt het sporten altijd leuk voor alle leeftijdsgroepen. Sporten in een niet intimiderende en kleinschalige club, maakt voor iedereen het sporten een hele andere en vooral uitzonderlijke ervaring en bezigheid. Kom je alleen of met vrienden of wil je een persoonlijk programma of om de groepssessies bij te wonen, het maakt niets uit. Sporten kan zowel individueel als in groepen comfortabel zijn en georganiseerd worden hoe je dat het prettigst vindt. Om deze activiteit te completeren, sluit je ook af met een nababbel onder het genot van een koud of warm drankje uit ons assortiment.

Weetjes over Anytime Fitness

Anytime Fitness is van origine een Amerikaans bedrijf dat opgericht is door eigenaren die 24/7 fitness wilden introduceren aan het publiek. Zonder enige restrictie en echt op elk moment van de dag kunnen sporten. Lekker op jouw eigen tijd en mogelijkheid. Je hoeft je niet meer druk te maken over zon en feestdagen of rekening te houden met aangepaste openingstijden in de vakantie. Anytime Fitness is met wereldwijd 5000+ clubs de grootste fitness franchiseketen ter wereld die in elke club hetzelfde concept biedt aan jou als klant. Duidelijk is dat dit aanbod goed aanslaat en ook ervoor zorgt dat wij een snel groeiende onderneming zijn.

Business concept

Het Anytime Fitness model is zeer geschikt voor multi-ondernemerschap. Dit is te verifiëren in de praktijk. Het is niet verrassend dat 60% van de Anytime Fitness-franchisenemers meerdere clubs bezitten. Deze trend is ook te zien in Nederland en België. Voor ondernemers in andere branches, zoals de detailhandel, is het Anytime Fitness-model een ideaal concept. Het kan in combinatie worden gebruikt en is een belangrijke aanvulling.

Meer over Anytime Fitness

Vanuit de Verenigde staten heeft Anytime Fitness zijn weg gevonden naar de Benelux. Met inmiddels meer dan 100 club is het franchisegever Petro Hameleers gelukt om explosief uit te gaan breiden in de Benelux. Hij wilt het aantal binnen enkele maanden laten doorgroeien tot 150+ clubs in de Benelux.

Het dynamisch concept

Zo zie je dat het Anytime Fitness concept zeer dynamisch is en zich steeds verder heeft ontwikkeld. Een echte voorloper in de fitnessbranche dus. Purpose, People, Play en Profit, zijn de 4p’s die aan de basis liggen dit marketingconcept. Dit concept is als zeer geslaagd ervaren. Het is uitnodigend voor teams om in de eigen buurten een aantrekkelijke plek te vinden om met elkaar te trainen en samen te werken aan de persoonlijke doelen. Met dit concept stond Anytime Franchise 5 jaren op nummer 1 op de jaarlijkse lijst met top global franchise van Entrepreneur Magazine.

Lidmaatschap

Lid worden van Anytime Fitness is geen moeilijke opgave. We hebben in de meeste grote steden een filiaal. Gewoon je sportkleding aandoen en tijd voor het aanmelden. Kom en ervaar onze deskundige trainers die samen met jou de doelen nastreven en ook nog behalen, omdat ze daar zelf baat bij hebben.

Bezoek onze website

Via onze website kun je een club bij jou in de buurt vinden. Je zoekt naar een Anytime Fitness club op basis van je regio, stad of postcode. De stappen die je moet volgen zijn te zien op de website.

Gratis een 7-dagenpas

Je kunt je ook online aanmelden als lid waarbij je een 7 dagen gratis pas krijgt. Klik snel en kom bewegen. Anytime Fitness legt de nadruk op het verbeteren van de gezondheid in de gemeenschap. Bij Anytime Fitness vind je een community en een plek dat je gezellig vindt en waar sporten geen opgave meer hoeft te zijn.

Folders en aanbiedingen

Voor een goed overzicht van het aanbod, bekijk je onze folders een aanbiedingen online. Leuke acties hoeven je niet meer voorbij te gaan. Als er aanbiedingen of acties zijn dan staan ze er zeker op vermeld. Lees alle informatie over de aanbiedingen van Anytime Fitness. Je kunt ook persoonlijk bij de balie in een van de sportclubs vragen naar onze acties en aanbiedingen. Als er een actuele folder is, kun je er zeker van zijn dat die op Aanbiedingenfolders.nl staat. Registreer en krijg die zodra die er is. Registreer ook voor onze nieuwsbrief of maak contact met ons via de aangegeven contactgegevens voor meer informatie of andere persoonlijke vragen.

Over Anytime Fitness

Door de jaren heen hebben meer en meer mensen zich aangemeld bij een sportschool. Dat is niet geheel verwonderlijk, aangezien de nadruk meer en meer op een duurzame maatschappij komt te liggen. In een duurzame maatschappij is één van de wensen dat een ieder op zoek gaat naar de beste versie van zichzelf. Daarvoor ben je bij de fitnessketen Anytime Fitness zeker aan het juiste adres.

Deze sportschoolketen werd vele jaren geleden opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkende groei door weten te maken. Het bedrijf heeft wereldwijd al meer dan 5000 verschillende clubs. Met het woord ‘clubs’ heeft deze onderneming het over sportscholen. Veel van deze sportscholen/clubs zijn ook in ons land te vinden. Via de website van Anytime Fitness weet je direct de dichtstbijzijnde sportschool te vinden, waarna je in die sportschool dagelijks van een heerlijke trainingssessie kunt gaan genieten.

Anytime Fitness weet zich zeker op enkele manieren te onderscheiden ten opzichte van andere sportscholen. Zo zijn de sportscholen van Anytime Fitness 24 uur per dag geopend én 365 dagen per jaar. Je kunt dus altijd en overal gaan sporten en je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de clubs. De clubs van Anytime Fitness zijn immers altijd geopend.

Daarnaast is het ook mogelijk om bij Anytime Fitness van verschillende sportvormen te genieten. Je kunt zelf aan de slag gaan, maar je kunt ook gebruik maken van een personal trainer. Ook kan je gebruik maken van de Anytime Fitness app en kan je een begeleidingsprogramma op maat laten maken. Deze sportschoolketen probeert nét dat beetje extra aan te bieden, waarmee zij zich zeker weten te onderscheiden ten opzichte van andere sportschoolketens.

Heb je op dit moment vragen? Je kunt via de website van deze fitnessketen een online contactformulier invullen, maar je kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar 085 773 99 29. In dat geval kom je in contact met het hoofdkantoor, maar je kunt er ook voor kiezen om rechtstreeks met één van de clubs contact op te nemen.