Sumo

Sumo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Sumo

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Sumo winkels

Tips voor Sumo korting

Folder Sumo

Sumo is een restaurantketen met filialen op verschillende plekken in Nederland. Het bedrijf is één van de grootste ketens van restaurants op het gebied van sushi. Restaurants van Sumo zijn onder andere te vinden in Arnhem, Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Hilversum, Den Haag en Scheveningen. Als bezoeker van de restaurants kun je een keuze maken uit veel gerechten die op neen uitgebreide menukaart te vinden zijn. Het gaat hier voornamelijk om sushigerechten die zowel koud als warm geserveerd kunnen worden. De sushi die geserveerd wordt in de restaurants van Sumo is van hoge kwaliteit, een kenmerkende eigenschap waardoor het bedrijf bekendheid heeft verworven.

Geschiedenis

Net zoals bij vele andere bedrijven begint het verhaal van Sumo met het oprichten van een klein restaurant. Dit restaurant was gevestigd aan het Schouwburgplein in Rotterdam en richtte zich als klein Aziatisch restaurant op een nieuwe doelgroep door als één van de eerste horecabedrijven te beginnen met een all-you-can-eat concept. Het idee bleek een succes en al snel volgden er meerdere filialen waarbij je onbeperkt sushi kunt eten voor een vaste prijs. Vandaag de dag kun je op veel plaatsen in Nederland terecht bij de restaurants van Sumo voor een lekkere lunch of diner. Het is ook mogelijk om eten af te halen bij de restaurants of om thuis bestellingen te laten bezorgen. In dat geval kun je thuis genieten van de lekkernijen die op de menukaart van het bedrijf te vinden zijn.

Sushi

Een bezoek brengen aan Sumo kan voor een lunch, voor diner of om zelf eten af te halen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een bezorgdienst waarbij de geplaatste bestelling bij jou thuis kan worden bezorgd. Voor zowel de lunch als voor het diner heb je de keuze uit een ruim aanbod van sushi en andere gerechten. Op de lunchkaart zijn tientallen gerechten te vinden die gemaakt zijn van ingrediënten zoals rijst, vis, ei, vlees, noedels, kip, groenten, fruit en nog veel meer. De gerechten op de menukaart voor het diner zijn nog uitgebreider. Alles bij elkaar heb je als klant de keuze uit wel meer dan honderd verschillende gerechten. Naast Sushi worden er ook gerechten geserveerd die bereid zijn op de grill. Als bijgerechten heb je een ruime keuze uit gerechten zoals rijst, noedels en verschillende groenten die allemaal vers worden klaargemaakt voor jou.

Vestigingen en bezorging

De keten van sushirestaurants is op verschillende plekken in Nederland te bezoeken. Je kunt onder andere terecht bij Sumo in plaatsen als Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Hilversum. Vanwege de populariteit van de restaurants is het aan te raden om een reservering te doen voordat je op bezoek gaat voor een lunch of een diner. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een bezorgservice. Je kunt dan online een bestelling plaatsen bij een restaurant in de buurt en deze vervolgens bij jou thuis laten bezorgen. Op die manier hoef je niet de deur uit en kun je toch genieten van een heerlijke maaltijd.

Kwaliteit

De restaurants van Sumo staan bekend om het brede aanbod van gerechten die er geserveerd worden en ook om de kwaliteit van het eten. Het is belangrijk dat de kwaliteit hoog is en dat de klant tevreden naar huis gaat aan het einde van de avond. Om die reden wordt er altijd extra veel aandacht besteed aan het bereiden van de gerechten en aan de ingrediënten die hiervoor nodig zijn. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame ingrediënten en gerechten kunnen naar wens bereid worden. Als je te maken hebt met een allergie, vegetarisch of veganistisch wilt eten, dan ben je aan het juiste adres bij de restaurants van Sumo.

Informatie

Als je meer wilt weten over de gerechten die je bij Sumo kunt bestellen, dan kun je een bezoek brengen aan een restaurant van de keten of aan de website van het bedrijf. Daar vind je de uitgebreide menu’s voor de lunch, voor het diner en voor het afhalen van eten bij Sumo. Het is aan te raden om een reservering te doen voordat je een bezoek brengt aan een restaurant. Omdat er regelmatig aanbiedingen zijn waarbij je bijvoorbeeld een bepaald menu voor een aantrekkelijke prijs kunt bestellen, is het prettig om hiervan op de hoogte te blijven. Je kunt daarvoor uiteraard de website in de gaten houden of regelmatig een tafel reserveren bij een restaurant van Sumo. Via Aanbiedingenfolders.nl is het ook mogelijk om eenvoudig op de hoogte gehouden te worden van aanbiedingen en nieuwe gerechten die op de menukaart van het bedrijf te vinden zijn.

Over Sumo

In de afgelopen jaren is sushi in ons land steeds populairder geworden. Veel sushi restaurants zijn dan ook als paddenstoelen uit de lucht geschoten. Een van de grootste ketens van sushi restaurants in ons land heeft de naam Sumo. De restaurants van Sumo zijn door het gehele land te vinden. Onder andere in Nijmegen, in Rotterdam, in Hilversum, in Amsterdam en in Breda zijn deze restaurants te vinden. Voor een compleet overzicht van deze restaurants kan je de online store locator op de website van Sumo raadplegen.

Als je gaat dineren bij Sumo, kan je rekenen op een uitgebreide menukaart. Deze menukaart staat vol met sushigerechten, met warme gerechten en met aperitieven. Voor het overzicht en de duidelijkheid heeft Sumo bij elk gerecht een foto geplaatst; je weet hierdoor zeker wat je gaat bestellen.

Het eten van Sumo wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, veel variatie en verschillende bestanddelen. Ook vegetariërs en zwangere vrouwen zijn aan het juiste adres bij Sumo om een heerlijk diner te beleven. heb je plannen om te gaan eten bij één van de Sumo restaurants? Het kan aan te raden zijn om dit vroegtijdig te serveren; de restaurants van Sumo zijn tamelijk populair te noemen. Het is via de website van Sumo mogelijk om rechtstreeks bij één van de restaurants een tafel te reserveren. Selecteer het gewenste restaurant, de gewenste dag en het gewenste tijdstip en je krijgt de bevestiging via de mail toegestuurd.

Heb je vragen over de menukaart, over één van de restaurants of heb je een bepaalde suggestie? Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met één van de restaurants. De contactgegevens van deze restaurants zijn ook op de website van Sumo te vinden. Via onder meer Twitter, Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van de menukaart van Sumo.