Webshop

Loavies folder

Ontvang nu korting bij Loavies met folder aanbiedingen

Loavies folders

advertentie
advertentie

Meer webshop folders

Lidl Shop Folder Week 03

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 29-12-2020 t/m 07-02-2021

> Folder bekijken

AliExpress Superkortingen Folder

Geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

123Drogisterij Folder

Geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Noppies Folder

Geldig van 15-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

My Jewellery Sale Folder

Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer webshop winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Loavies folder?

Helaas is er nu geen geldige Loavies folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Loavies folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Loavies folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Loavies folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Loavies folder?

Blader nu snel door de Loavies folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Loavies

In 2012 richtten Ben Meilink, Jorn van Klooster en Anna Meilink de webshop Loavies op. Dit bedrijf startte vanaf een zolderkamer, maar wist uit te groeien tot een internationale speler. Enkele jaren terug werd Loavies bestempeld als de snelst groeiende online modewinkel van ons land en die groei is eigenlijk nooit meer afgenomen. Een manier waarop Loavies aan de naamsbekendheid gewerkt heeft, is door influencers in te zetten. Het is goed mogelijk dat je op bijvoorbeeld Instagram influencers de kleding van Loavies ziet dragen.

In het assortiment van Loavies zijn allerlei trendy en hippe artikelen voor vrouwen te vinden. Je kunt hiervoor in de webshop kiezen tussen de volgende categorieën: Kleding, Jurken, Tops, Accessoires, Schoenen en Sale. Onder de noemer Kleding vallen onder meer Tops, Blouses, Jurken, Blazers, Jassen, Jumpsuits, Jeans, Jackets en Truien. Ongeacht naar welk kledingstuk je op zoek bent; via de webshop van Loavies kan je slagen.

Indien je voor meer dan 75 euro een bestelling via de webshop plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je 4,99 euro aan verzendkosten te betalen. Mocht je een bestelling op een werkdag voor 23:00 uur plaatsen, kan je de bestelde artikelen al de volgende werkdag in huis verwachten.

Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, kan je deze artikelen binnen 14 dagen retourneren. De retournering is volledig gratis, indien de retournering aan alle voorwaarden voldoet. Maak gebruik van de meegestuurde pakbon en retoursticker voor het kosteloos retourneren van de artikelen.

Via een live chat, via Facebook Messenger en via de mail (helpdesk@loavies.com) kan je in contact komen met de klantenservice van Loavies. Deze klantenservice is op werkdagen tot 23.00 uur bereikbaar. Via een online nieuwsbrief, Facebook, Instagram en Pinterest blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en aanbiedingen.