Versh

Versh folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Versh

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor Versh korting

Folder Versh

Als je niet altijd tijd of zin hebt om naar de supermarkt te gaan om boodschappen te doen dan kun je er ook voor kiezen om maaltijdboxen thuis te laten bezorgen. Hierin zit alles wat je nodig hebt en er zitten recepten bij die je met de geleverde ingrediënten kunt maken. Bij Versh kun je deze maaltijdboxen ook bestellen.

Betaalbare maaltijdboxen gewoon bij je thuisbezorgd

Ben je wel geïnteresseerd in dergelijke maaltijdboxen maar wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Kijk dan eens wat Versh je te bieden heeft. Deze aanbieder verzorgt namelijk wekelijks verse maaltijdboxen die ook nog eens betaalbaar zijn. Als je bij Versh een maaltijdbox bestelt, kun je dit doen voor zowel twee als vier personen. Je krijgt dan een box met drie maaltijden per week waarvoor je alle ingrediënten en verschillende recepten in de doos vindt.

Verse ingrediënten waarvan je niets hoeft weg te gooien

Bij Versh kun je verschillende boxen bestellen waar ook vegetarische recepten in zitten en waarmee je gevarieerd en gezond kunt eten. Je bestelt een box naar keuze online en krijgt deze op maandagavond thuisbezorgd. De ingrediënten zijn vers en je kunt deze allemaal gebruiken zodat er niets overblijft en je niets hoeft weg te gooien want dat zou zonde zijn. Als je een weekje geen box wilt ontvangen dan is dat ook mogelijk bij Versh want dan sla je gewoon een keertje over. Dit dien je wel op tijd aan te geven zodat het duidelijk is wanneer er even niet bezorgd hoeft te worden.

Lees alles online over hoe het precies werkt

Wil je graag wat meer weten over Versh en zien hoe het systeem werkt? Kijk dan op de site eens bij de veelgestelde vragen. Daar vind je veel informatie die je kunt lezen zodat je weet hoe het werkt en wat je zelf nog dient te doen of in huis moet halen om lekker en voedzaam te kunnen koken. Je hoeft er geen ster voor in de keuken te zijn want de recepten zijn prima te maken en je kunt ze stap voor stap volgen om wat lekkers op tafel te zetten.

Goed voor jezelf en beter voor het milieu

Bij Versh eet je niet alleen gezond en gevarieerd maar denk je ook aan het milieu want er wordt zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt en ze doen aan recycling. De spulletjes worden rechtstreeks vanaf de leverancier bezorgd zodat ze vers zijn en je krijgt precies genoeg zodat er nauwelijks afval is, hetgeen natuurlijk ook weer beter is voor het milieu.

Zo stel je je vragen aan Versh

Heb je een vraag aan Versh? Richt je daar dan mee tot de klantenservice van deze maaltijdaanbieder. Je kunt de klantenservice een mailtje sturen om contact op te nemen. Het emailadres vind je op de site zelf. Wil je geen enkel nieuwtje van Versh missen en iedere week weten wat er op het menu staat? Dan kun je hiervoor op de site kijken (het menu staat er voor een paar weken op) of de nieuwsbrief aanvragen om het nog makkelijker te maken. Je geeft hiervoor je emailadres door en je krijgt de nieuwsbrief automatisch in je mailbox, net zo vaak als deze verschijnt. Versh is ook actief op Facebook en Instagram en kun je daar volgen.

Kijk of er een folder met aanbiedingen te vinden is

Nu kun je bij Versh de eerste keer dat je een maaltijdbox bestelt korting krijgen. Om kennis te maken en te kijken of het je bevalt krijg je 25% korting op je allereerste bestelling. Kijken of er nog meer voordeel te behalen is? Kijk dan altijd of je een folder met aanbiedingen van Versh kunt vinden. Is er op het moment dat jij op Aanbiedingenfolders.nl kijkt een geldige folder? Dan kun je er zeker van zijn dat deze hier altijd staat.

Inspiratie en acties vind je ook op de site van Versh

Is er geen folder beschikbaar? Kijk dan op een later tijdstip nog eens of raadpleeg de site van Versh of er acties lopen of promoties te vinden zijn. Zo ja, dan staan deze er altijd op zodat jij weet dat ze er zijn. Als je meer inspiratie wilt opdoen en wilt weten over wat er mogelijk is en wat andere mensen van Versh vinden, kijk dan eens op Instagram. Lees hun ervaringen en bekijk de foto’s die andere klanten hebben achtergelaten zodat je daar ideeën mee kunt opdoen. Als je zelf al eens iets besteld heb mag je natuurlijk daar ook je eigen foto’s achterlaten om andere mensen weer op leuke ideeën voor het eten te brengen.

Over Versh

Lekker en betaalbaar verse gerechten koken. Dat is naar eigen zeggen mogelijk dankzij het bedrijf Versh. Dit is één van de bedrijven die zich gestort heeft op het aanbieden van maaltijdboxen. Boxen waarmee alle ontvangers moeiteloos heerlijke gerechten op tafel kunnen zetten. Het belangrijkste voordeel van Versh is, volgens hun eigen website, de prijs per box. Zij omschrijven zichzelf namelijk als ‘De goedkoopste Maaltijdbox’.

Door de boxen via Versh te bestellen, hoef je zelf niet meer naar de supermarkt toe. In plaats daarvan krijg je thuis een box geleverd, waarmee je drie keer per week een heerlijke maaltijd kunt bereiden. Je betaalt hierbij bovendien slechts enkele euro voor één portie, waardoor je ook nog veel kosten kunt besparen. Met dank aan de stappenplannen die met de maaltijdboxen meegeleverd worden, hoef je ook niet al te veel moeite te doen voor het koken. De stappenplannen helpen je namelijk stap voor stap bij het bereiden van de heerlijke én gezonde gerechten.

Bij Versh is het mogelijk om wekelijks wel of niet te bepalen of je de box wilt ontvangen. Mocht je besluiten dat je de box wel wilt ontvangen, wordt deze op maandag tussen 17.00 en 22.00 uur bij je thuis bezorgd. Met de ingrediënten uit de box kan je vervolgens drie maaltijden per week bereiden. Je hebt bovendien de keus uit twee verschillende boxen: een box voor 2 personen en een gezinsbox. De gezinsbox is bestemd voor een heel gezin en bevat dus méér ingrediënten dan de box voor 2 personen.

Voor het bestellen van de boxen hoef je alleen maar jouw gegevens door te geven via de website van Versh. Mocht je nadere vragen hebben, kan je een mailtje sturen naar [email protected]. De klantenservice van Versh beantwoordt vervolgens graag jouw vragen en informeert je graag over alle mogelijkheden.