Somfy

Somfy folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Somfy

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Tips voor Somfy korting

Folder Somfy

Gemak dient de mens en ook in en om de eigen woning kun je het jezelf een stuk makkelijker maken door van alles en nog wat te automatiseren. Om dit te kunnen realiseren ben je bij Somfy aan het juiste adres. Je neemt het beste een kijkje op de site om te zien wat er zoal automatisch kan in je woning. Er kan meer dan je waarschijnlijk denkt dus het is altijd goed om te zien wat er aan smart oplossingen mogelijk is.

Maak het jezelf makkelijk

Somfy automatiseert veel zodat je zelf lekker kunt blijven zitten als je bijvoorbeeld de gordijnen wilt dichtdoen of dit wilt laten gebeuren als je zelf niet thuis bent terwijl het donker wordt. En dit is nog maar één voorbeeld van wat er allemaal kan met de slimme systemen van Somfy. Op de site van Somfy zelf kun je zien wat er allemaal mogelijk is. Hierop zijn de opties en producten gerangschikt per categorie zodat je sneller kunt vinden wat je zoekt.

Rechtstreeks bestellen in de webshop van Somfy

De smart oplossingen van Somfy kun je via de eigen site bekijken en ook bestellen in de webshop maar dat is niet de enige plek waar deze verkrijgbaar zijn. Je kunt ervoor kiezen de producten voor Smart Home en Protect Alarm te bestellen in de Somfy shop of bij de online partnershops van Somfy. Een overzicht hiervan kun je op de site vinden maar rechtstreeks via Somfy bestellen kan dus ook als je dat het makkelijkste vindt.

Waar worden de producten van Somfy verkocht?

Als je liever eerst een bepaald product voor Smart Home of voor beveiliging in het echt wilt zien of er meer informatie over wilt inwinnen, dan kun je ervoor kiezen naar een van de fysieke verkooppunten van Somfy te gaan. Hiervoor ga je op de website naar de Dealerlocator waarmee je de handelaren in Somfy producten kunt bekijken. Je geeft hierbij je postcode aan en in wat voor product je belangstelling hebt, zodat daar de expert die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt gevestigd is bij gevonden wordt.

Raadpleeg de diverse brochures op de website

Wil je graag eerst rustig kijken wat er allemaal mogelijk is? Dan kun je voor meer informatie altijd op de site van Somfy naar de beschikbare producten kijken maar er zijn ook diverse brochures te vinden waar je doorheen kunt bladeren. Deze gaan over verschillende onderwerpen dus grote kans dat je er eentje vindt waarin staat waar jij naar op zoek bent. Alle beschikbare brochures kun je zo eenvoudig online bekijken.

Met vragen kun je terecht bij de klantenservice

Kom je zelf toch niet helemaal goed uit? Dan kun je altijd bij een van de verkooppunten terecht voor meer informatie en Somfy beschikt ook over een klantenservice. Je kunt er zowel als particuliere als zakelijke klant terecht. Je belt met vragen het beste even met de klantenservice of vult het contactformulier in dat je op de website vindt. Op de site vind je tevens een keuzehulp die je kunt gebruiken om de smart oplossing te kiezen die het beste bij jou en je situatie past.

Laat je helpen als je problemen ondervindt

Heb je reeds de beschikking over een apparaat van Somfy maar weet je niet precies hoe het werkt en ben je de handleiding kwijt? Dan kun je deze ook altijd op de site terugvinden. Last van een storing of doet het apparaat niet wat jij wilt of functioneert het slecht? Dan kun je daarvoor bij Somfy service terecht zodat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost en alles weer naar behoren werkt.

Kijk of er aanbiedingen te vinden zijn

Heb je wel interesse in een smart product van Somfy maar heb je ook rekening te houden met een bepaald budget? Kijk dan altijd goed of er bepaalde acties lopen waarmee je korting kunt krijgen. Dit kan via Somfy zelf zijn maar ook bij verschillende aanbieders van dit merk. Kun je er korting op krijgen, dan is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen want je krijgt er iets voor terug dat je graag wilt zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt.

Volg Somfy op social media om niks te missen

Somfy brengt geen reclamefolders uit maar er bestaat wel de kans dat andere (elektronica) aanbieders de producten van het merk in een folder hebben staan, dus kijk daar altijd even goed naar. Je mist geen enkel nieuwtje of informatie over nieuwe producten meer als je Somfy volgt op social media. Somfy is te vinden op zowel Facebook, Instagram als YouTube.

Over Somfy

In 1969 werd in Frankrijk het bedrijf Somfy opgericht. Dit bedrijf richtte zich in eerste instantie op het ontwikkelen van controllers voor toegangspoorten, zonneschermen, zonwering en garagedeuren. Door de jaren heen hebben zij hun assortiment verder en verder uit weten te breiden. Dankzij dit uitgebreide assortiment is het bedrijf uitgegroeid tot één van de hoofdleveranciers voor Smart Home oplossingen. Oplossingen in huis waarmee je huis een stuk slimmer van wordt en waar je woonplezier dus verder door verbeterd wordt.

In het huidige assortiment van Somfy zijn verscheidene soorten producten te vinden. Op de website van Somfy kan je voor deze producten kiezen tussen de volgende subcategorieën: Zonwering, Raamzonwering, Raamdecoratie en gordijnen, Toegang, Smart Home en Afstandsbediening, Camera’s en Alarmsysteem en Verlichting. Alle producten van Somfy werken op een slimme manier en zijn behoorlijk innovatief te noemen.

Voor het kopen van de producten kan je naar de online shop van Somfy gaan. Als je via die webshop producten gaat bestellen, hoef je geen rekening te houden met de verzendkosten. Somfy rekent namelijk geen verzendkosten en levert de producten op relatief korte termijn. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan heb je 14 dagen de tijd om de producten te retourneren; daarvoor kan je het beste contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice van Somfy is te bereiken op telefoonnummer 085 400 8510. Je kunt ook kiezen om een online contactformulier in te vullen, waarna je zo snel mogelijk reactie krijgt. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 19.00 uur.

Wil je liever de producten eerst in het echt zien? Dan kan je ook naar één van de Somfy verkooppunten toe. Dit zijn officiële winkels van Somfy of verkooppunten van partners van het bedrijf. Via de store locator op de website kan je het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden.