Elektronica

Versio folder

Ontvang nu korting bij Versio met folder aanbiedingen

Versio folders

advertentie
advertentie

Meer elektronica folders

Expert Folder Week 33

Nog 1 dag geldig
Geldig van 10-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

Kijkshop Folder Week 33

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

EP Folder Week 33

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 10-08-2020 t/m 21-08-2020

> Folder bekijken

Mediamarkt Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 02-08-2020 t/m 16-08-2020

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Populaire folders

Deze Versio kortingscodes deden het niet in Augustus 2020

Maar je kunt ze altijd nog eens proberen!

%
kortingscode

Met deze Versio kortingscode gebruik je Sitebuilder 1 jaar lang GRATIS

Meest recente Versio kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
% kortingscodeMet deze Versio kortingscode gebruik je Sitebuilder 1 jaar lang GRATIS30-04-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Versio folder?

Helaas is er nu geen geldige Versio folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Versio folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Versio folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Versio folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Versio folder?

Blader nu snel door de Versio folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Versio

In oktober 2008 werd het bedrijf Versio opgericht. Een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van verscheidene digitale diensten op het gebied van webhosting en domeinnaamregistratie. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren flink uit weten te breiden en is nu één van de grootste spelers binnen deze branche. Versio richt zich op zowel particulieren als zakelijke klanten en heeft een behoorlijk uitgebreid dienstenpakket. De groei van Versio is ook terug te zien in het aantal landen waarin het bedrijf actief is; Versio is niet alleen in Nederland actief, maar ook in België en het Verenigd Koninkrijk.

Als je op de website van Versio een kijkje neemt, zie je direct meerdere categorieën naar voren komen. Je kunt kiezen voor Domeinnamen, Webhosting, Reseller Hosting, Sitebuilder, SSL Certificaten en VPS hosting. Onder het kopje Webhosting heb je vervolgens weer de keus uit Onbeperkt Dataverkeer Webhosting, Wordpress Webhosting, Magento Webhosting, 100% uptime Webhosting en Joomla Webhosting. Deze variatie van diensten zie je niet alleen bij de Webhostingdiensten terug, maar ook bij de andere diensten. Door deze variatie is Versio voor onwijs veel particulieren en zakelijke klanten een interessante partij.

In 2018 kwam Versio behoorlijk negatief in het nieuws; het bedrijf besloot namelijk om in één klap de prijzen desastreus te verhogen. Met name door de beperkte communicatie vanuit het bedrijf zijn veel klanten destijds afgehaakt. Desondanks is Versio nog steeds één van de grotere spelers binnen de webhosting branche en zijn de tarieven nog steeds lager dan het marktgemiddelde.

Naar eigen zeggen hecht Versio veel waarde aan de service. Mede daarom is de helpdesk van het bedrijf behoorlijk goed bereikbaar. Nadat je ingelogd bent op je Versio account kan je op verschillende manieren contact opnemen. Aan de rechterkant van het scherm zie je bijvoorbeeld de mogelijkheid staan om een chat te starten. Daarnaast kan je ook de sectie veelgestelde vragen op de website van Versio raadplegen.