Medipoint

Medipoint folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Medipoint

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Populaire Medipoint winkels

Medipoint weetjes en feiten

 1. Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland
 2. Bij Medipoint kun je terecht met al je zorgvragen en kun je rekenen op professioneel advies
 3. Bij Medipoint kun je een tijdelijk hulpmiddel eenvoudig lenen of huren
 4. Medipoint heeft winkels door het hele land
 5. Medipoint heeft uitleenpunten door het hele land
 6. Op de website kun je middels ‘winkelzoeker’ eenvoudig de dichtstbijzijnde Medipoint winkel of uitleenpunt vinden
 7. Medipoint werkt samen met onder andere gemeenten en zorgverzekeraars
 8. Via je zorgverzekeraar kun je altijd profiteren van korting bij Medipoint
 9. Je kunt je voor de nieuwsbrief van Medipoint inschrijven
 10. Via de nieuwsbrief van Medipoint blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de acties en aanbiedingen
 11. Het huismerk van Medipoint is Travixx
 12. Travixx biedt vier zekerheden; stijlvol, gemak, veilig en compleet
 13. Het doel van Medipoint is mensen met een bewegingsbeperking volop mee te laten doen
 14. Medipoint maakt gebruik van Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn
 15. Na een bestelling kun je de status op de dag van levering opvragen via medipointlevert.nl
 16. Als een leen-hulpmiddel vergoed wordt door je zorgverzekeraar dan betaal je geen verzendkosten bij Medipoint
 17. Bij een aankoopbedrag boven de € 25,- bij Medipoint is de bezorging altijd gratis bij
 18. Momenteel is het nog niet mogelijk om je bestelling af te halen bij een Medipoint winkel of uitleenpunt
 19. Als je grote aantallen wilt bestellen, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Medipoint
 20. Bij het lenen of kopen van een hulpmiddel biedt Medipoint zes maanden garantie aan
 21. Bij Medipoint is het mogelijk om je bestelling achteraf te betalen
 22. Via de website van Medipoint kun je een klacht of compliment doorgeven via een speciaal ontwikkeld formulier
 23. Op de website van Medipoint zijn blogs over allerlei onderwerpen te lezen
 24. Door heel Nederland heeft Medipoint 45 winkels
 25. De klantenservice van Medipoint is per mail en telefoon te bereiken
 26. Medipoint is maatschappelijk betrokken en ondersteunt een aantal landelijke organisaties waaronder de Cruyff Foundation
 27. Medipoint heeft een samenwerking met de Esther Vergeer Foundation
 28. Als je niet tevreden met het product van Medipoint bent, kun je dit product binnen 14 dagen retourneren
 29. Medipoint verzorgt onder andere teamgerichte workshops en trainingen over zorghulpmiddelen
 30. Op de website van Medipoint kun je advies op alle gebieden vinden
 31. Via de website van Medipoint kun je eenvoudig een service verzoek indienen bij de klantenservice
 32. Medipoint omschrijft zichzelf als de #1 thuiszorgwinkel in eigen land
 33. Medipoint werd al ruim 15 jaar geleden opgericht en heeft een flinke groei doorgemaakt

Tips voor Medipoint korting

Medipoint folder

Voor zorg- en welzijnsproducten in Nederland moet je bij Medipoint zijn. Dit bedrijf is de grootste leverancier van Nederland en je kunt bij ze terecht voor al je vragen over zorg. Door te kiezen voor dit bedrijf, weet je dat je goed zit. Ze werken namelijk samen met onder andere gemeenten en zorgverzekeraars. Op Medipoint kun je bouwen en vertrouwen voor hulpmiddelen wanneer je deze nodig bent. Je kunt bij de firma terecht voor advies en het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen. Of je nu een hulpmiddel tijdelijk nodig heeft of voor langere duur, zo goed als alles is mogelijk bij Medipoint.

Goed geregeld

Medipoint is als grootste aanbieder van Nederland overal in het land te vinden. Zo zijn er verschillende winkels van het bedrijf, maar ook uitleenpunten waar je simpelweg de producten af kunt halen. Doordat Medipoint samenwerkt met gemeenten en zorgverzekeraars kun je hulpmiddelen krijgen wanneer je dit nodig bent en hoef je daar in sommige gevallen niet of maar een klein beetje voor te betalen. Via een zorgverzekering krijg je altijd direct korting bij de firma. Het fijne is ook dat wanneer je in aanmerking komt voor een vergoeding van een hulpmiddel, Medipoint dit zelf met de gemeente of zorgverzekeraar regelt. Dit scheelt jou weer tijd en moeite en zo weet je in ieder geval dat het goed geregeld is.

Lenen en huren

Het is mogelijk om bij Medipoint gratis hulpmiddelen te lenen. Je moet hierbij denken aan kraam hulpmiddelen, bedverhogers, drempelhulpen, rolstoelen en nog veel meer. Deze artikelen zijn gratis te lenen wanneer je deze tijdelijk nodig bent als je bijvoorbeeld thuis verpleegd wordt. Als je bijvoorbeeld een operatie hebt gehad of moet revalideren, kunnen hulpmiddelen een grote uitkomst zijn voor jezelf en de mensen die je moeten helpen. Je kunt de artikelen gratis lenen en wanneer ze thuis bezorgd moeten worden, is dit ook gewoon gratis. Wanneer je officieel geen recht meer hebt op een hulpmiddel of wanneer je deze voor langere tijd nodig bent, is het wel mogelijk om deze te huren.

Breed assortiment

Het assortiment van Medipoint is zeer breed. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een elektrische borstkolf, een elektrisch bed, krukken en een hometrainer. Wat je ook nodig bent op het gebied van zorg, je kunt het bij Medipoint vinden. Alle artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen jou net dat beetje meer hulp bieden in tijden wanneer dit nodig is. Je kunt gewoon even naar een van de winkels of uitleenpunten van Medipoint heen gaan en ophalen wat je nodig bent. Het makkelijkste is natuurlijk om dit al te doen voordat je bijvoorbeeld onder het mes moet of later door iemand anders op laten halen.

Webshop

Als je alles liever thuis laat bezorgen, behoort dit ook gewoon tot de mogelijkheden. Op de website van Medipoint is de webshop te vinden. Het hele aanbod van de winkel is hier te vinden en kun je gewoon eenvoudig toevoegen aan je winkelmandje. De bestelling is kosteloos en ook voor de bezorging betaalt u boven de €25 als u een product huurt niets. Voor leen artikelen is de bezorging gewoon gratis. Je hoeft in de webshop nog niets af te rekenen. Je ontvangt elke vier weken een factuur voor wat je huurt van Medipoint. Zodra je bestelling geplaatst is, neemt het bedrijf contact met je op om je aanvraag door te nemen en vervolgens wordt het verzonden.

Winkelzoeker

Om te weten welke van de 60 fysieke Medipoint winkels bij jou in de buurt zit, kun je even op de website kijken. Hier staan alle winkels op een rijtje en kun je door je plaats of postcode in te vullen de vestigingen op de kaart zien. Door een locatie aan te klikken, kun je direct de adresgegevens zien en ook de openingstijden zijn er te bekijken. In deze winkels kun je ook terecht voor advies. Als je niet helemaal weet wat het beste bij je situatie past, weten de winkelmedewerkers van Medipoint je wel van persoonlijk advies te voorzien. Vraag ze dus gerust om hulp, ze weten precies wat er in het assortiment zit en kunnen je goed helpen.

Nieuws en folder

Als je graag het laatste nieuws en de meest actuele acties van Medipoint in je inbox wilt hebben, kun je je gewoon even inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je niets als het om Medipoint gaat. Ook op de website zijn de laatste acties te vinden en ook het nieuws wordt hier gewoon online geplaatst. Het is ook mogelijk om de actiefolder van Medipoint in te zien. Deze folder is bijvoorbeeld te vinden op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Medipoint

Dé plek voor advies, verkoop en verhuur van zorg- en welzijnsmiddelen. Op die manier profileert Medipoint zich naar de buitenwereld. In de afgelopen jaren heeft dit bedrijf in ieder geval een belangrijke functie weten te vervullen. Binnen de zorgwereld is helaas niet alleen transparant. Bij Medipoint doet men er elke dag alles aan om zorg een stuk makkelijker te maken.

In de online webshop van Medipoint kan je het gehele assortiment inzien. Hierbij heb je de keus tussen allerlei filtermogelijkheden. Zo kan je kiezen voor de categorie Sta op stoelen, voor Scootmobiel, voor Fit & Gezond of voor Keuken. Daarnaast kan je ook uit meerdere aanschafmogelijkheden kiezen. Je hebt hierbij de keus tussen kopen, huren en lenen. Dankzij dit uitgebreide aanbod is Medipoint behoorlijk populair bij veel senioren en zorghebbenden.

Het is ook mogelijk om naar één van de winkels van Medipoint af te reizen. Deze winkels bevinden zich werkelijk waar door het gehele land. Er zit dus ook altijd een vestiging van Medipoint dicht bij jou in de buurt.

Op de website van Medipoint is een sectie met veelgestelde vragen te vinden. Mocht je vragen hebben, is de kans groot dat je daar het antwoord op je vraag terugvindt. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om te bellen naar de klantenservice (088 10 20 100). Ook is het mogelijk om een verwijsbrief rechtstreeks naar Medipoint te mailen: [email protected]. Ook is het mogelijk om via Facebook in contact te komen.

Indien je online een order van meer dan 25 euro plaatst, zijn de verzendkosten volledig gratis. Bestel je voor minder dan 25 euro? Dan betaal je € 3,95 per pakket. De ontvangen artikelen kunnen geretourneerd worden op basis van het herroepingsrecht. De exacte instructies voor het retourneren zijn te vinden op de website van Medipoint.