Drogist

Medipoint folders

Ontvang nu korting bij Medipoint met folder aanbiedingen

advertentie

Medipoint Folder

Geldig van 12-05-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer drogist folders

Kruidvat Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 10-05-2022 t/m 23-05-2022

> Folder bekijken

Die Grenze Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 30-05-2022

> Folder bekijken

Trekpleister Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 17-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Kruidvat Folder

Geldig van 24-05-2022 t/m 05-06-2022

> Folder bekijken

Etos Folder

Geldig van 23-05-2022 t/m 05-06-2022

> Folder bekijken

Trekpleister Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 24-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

DA Folder

Geldig van 23-05-2022 t/m 05-06-2022

> Folder bekijken

MOOI Parfumerie Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Verlopen Medipoint folders

Populaire folders

Medipoint folders

TitelStartdatumEinddatum
Medipoint Folder12-05-202230-06-2022
Medipoint Folder01-04-202215-05-2022
Medipoint Folder23-02-202231-03-2022
Medipoint Folder02-02-202213-02-2022
Medipoint Folder01-01-202231-01-2022

Openingstijden van Medipoint winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Medipoint folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Medipoint folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Medipoint folder van deze week geldig?

De nieuwe Medipoint folder van deze week is geldig van 12-05-2022 t/m 30-06-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Medipoint folder?

Blader nu snel door de Medipoint folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Medipoint korting

Medipoint folder

Voor zorg- en welzijnsproducten in Nederland moet je bij Medipoint zijn. Dit bedrijf is de grootste leverancier van Nederland en je kunt bij ze terecht voor al je vragen over zorg. Door te kiezen voor dit bedrijf, weet je dat je goed zit. Ze werken namelijk samen met onder andere gemeenten en zorgverzekeraars. Op Medipoint kun je bouwen en vertrouwen voor hulpmiddelen wanneer je deze nodig bent. Je kunt bij de firma terecht voor advies en het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen. Of je nu een hulpmiddel tijdelijk nodig heeft of voor langere duur, zo goed als alles is mogelijk bij Medipoint.

Goed geregeld

Medipoint is als grootste aanbieder van Nederland overal in het land te vinden. Zo zijn er verschillende winkels van het bedrijf, maar ook uitleenpunten waar je simpelweg de producten af kunt halen. Doordat Medipoint samenwerkt met gemeenten en zorgverzekeraars kun je hulpmiddelen krijgen wanneer je dit nodig bent en hoef je daar in sommige gevallen niet of maar een klein beetje voor te betalen. Via een zorgverzekering krijg je altijd direct korting bij de firma. Het fijne is ook dat wanneer je in aanmerking komt voor een vergoeding van een hulpmiddel, Medipoint dit zelf met de gemeente of zorgverzekeraar regelt. Dit scheelt jou weer tijd en moeite en zo weet je in ieder geval dat het goed geregeld is.

Lenen en huren

Het is mogelijk om bij Medipoint gratis hulpmiddelen te lenen. Je moet hierbij denken aan kraam hulpmiddelen, bedverhogers, drempelhulpen, rolstoelen en nog veel meer. Deze artikelen zijn gratis te lenen wanneer je deze tijdelijk nodig bent als je bijvoorbeeld thuis verpleegd wordt. Als je bijvoorbeeld een operatie hebt gehad of moet revalideren, kunnen hulpmiddelen een grote uitkomst zijn voor jezelf en de mensen die je moeten helpen. Je kunt de artikelen gratis lenen en wanneer ze thuis bezorgd moeten worden, is dit ook gewoon gratis. Wanneer je officieel geen recht meer hebt op een hulpmiddel of wanneer je deze voor langere tijd nodig bent, is het wel mogelijk om deze te huren.

Breed assortiment

Het assortiment van Medipoint is zeer breed. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een elektrische borstkolf, een elektrisch bed, krukken en een hometrainer. Wat je ook nodig bent op het gebied van zorg, je kunt het bij Medipoint vinden. Alle artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen jou net dat beetje meer hulp bieden in tijden wanneer dit nodig is. Je kunt gewoon even naar een van de winkels of uitleenpunten van Medipoint heen gaan en ophalen wat je nodig bent. Het makkelijkste is natuurlijk om dit al te doen voordat je bijvoorbeeld onder het mes moet of later door iemand anders op laten halen.

Webshop

Als je alles liever thuis laat bezorgen, behoort dit ook gewoon tot de mogelijkheden. Op de website van Medipoint is de webshop te vinden. Het hele aanbod van de winkel is hier te vinden en kun je gewoon eenvoudig toevoegen aan je winkelmandje. De bestelling is kosteloos en ook voor de bezorging betaalt u boven de €25 als u een product huurt niets. Voor leen artikelen is de bezorging gewoon gratis. Je hoeft in de webshop nog niets af te rekenen. Je ontvangt elke vier weken een factuur voor wat je huurt van Medipoint. Zodra je bestelling geplaatst is, neemt het bedrijf contact met je op om je aanvraag door te nemen en vervolgens wordt het verzonden.

Winkelzoeker

Om te weten welke van de 60 fysieke Medipoint winkels bij jou in de buurt zit, kun je even op de website kijken. Hier staan alle winkels op een rijtje en kun je door je plaats of postcode in te vullen de vestigingen op de kaart zien. Door een locatie aan te klikken, kun je direct de adresgegevens zien en ook de openingstijden zijn er te bekijken. In deze winkels kun je ook terecht voor advies. Als je niet helemaal weet wat het beste bij je situatie past, weten de winkelmedewerkers van Medipoint je wel van persoonlijk advies te voorzien. Vraag ze dus gerust om hulp, ze weten precies wat er in het assortiment zit en kunnen je goed helpen.

Nieuws en folder

Als je graag het laatste nieuws en de meest actuele acties van Medipoint in je inbox wilt hebben, kun je je gewoon even inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je niets als het om Medipoint gaat. Ook op de website zijn de laatste acties te vinden en ook het nieuws wordt hier gewoon online geplaatst. Het is ook mogelijk om de actiefolder van Medipoint in te zien. Deze folder is bijvoorbeeld te vinden op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Medipoint

Dé plek voor advies, verkoop en verhuur van zorg- en welzijnsmiddelen. Op die manier profileert Medipoint zich naar de buitenwereld. In de afgelopen jaren heeft dit bedrijf in ieder geval een belangrijke functie weten te vervullen. Binnen de zorgwereld is helaas niet alleen transparant. Bij Medipoint doet men er elke dag alles aan om zorg een stuk makkelijker te maken.

In de online webshop van Medipoint kan je het gehele assortiment inzien. Hierbij heb je de keus tussen allerlei filtermogelijkheden. Zo kan je kiezen voor de categorie Sta op stoelen, voor Scootmobiel, voor Fit & Gezond of voor Keuken. Daarnaast kan je ook uit meerdere aanschafmogelijkheden kiezen. Je hebt hierbij de keus tussen kopen, huren en lenen. Dankzij dit uitgebreide aanbod is Medipoint behoorlijk populair bij veel senioren en zorghebbenden.

Het is ook mogelijk om naar één van de winkels van Medipoint af te reizen. Deze winkels bevinden zich werkelijk waar door het gehele land. Er zit dus ook altijd een vestiging van Medipoint dicht bij jou in de buurt.

Op de website van Medipoint is een sectie met veelgestelde vragen te vinden. Mocht je vragen hebben, is de kans groot dat je daar het antwoord op je vraag terugvindt. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om te bellen naar de klantenservice (088 10 20 100). Ook is het mogelijk om een verwijsbrief rechtstreeks naar Medipoint te mailen: [email protected] Ook is het mogelijk om via Facebook in contact te komen.

Indien je online een order van meer dan 25 euro plaatst, zijn de verzendkosten volledig gratis. Bestel je voor minder dan 25 euro? Dan betaal je € 3,95 per pakket. De ontvangen artikelen kunnen geretourneerd worden op basis van het herroepingsrecht. De exacte instructies voor het retourneren zijn te vinden op de website van Medipoint.