Mode

Van Lier folder

Ontvang nu korting bij Van Lier met folder aanbiedingen

Van Lier folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 04

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 23-01-2021 t/m 29-01-2021

> Folder bekijken

Mylène Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

KiK Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

MS Mode Sale Folder

Geldig van 24-01-2021 t/m 06-02-2021

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 22-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Manfield Folder

Geldig van 24-01-2021 t/m 07-02-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Van Lier folder?

Helaas is er nu geen geldige Van Lier folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Van Lier folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Van Lier folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Van Lier folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Van Lier folder?

Blader nu snel door de Van Lier folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Van Lier korting

Folder Van Lier Schoenen

Voor schoenen voor zowel dames, heren als kinderen kun je terecht bij Van Lier Schoenen in Belfeld (Limburg). Wil je nu niet meteen afreizen naar de winkel aldaar en eerst eens kijken wat ze zoal in de collectie hebben? Dan is het zeker aan te raden een kijkje te nemen op de website van Van Lier Schoenen. Hierop vind je alvast de nodige informatie omtrent schoenen, voeten en verzorging en kun je lezen wat Van Lier Schoenen allemaal voor je kan betekenen.

Schoenen alleen te koop in de fysieke winkel

Als je op de site van de schoenaanbieder kijkt, kun je daar van alles lezen over schoenen voor dames, heren, kinderen en ook over schoenen die speciaal bedoeld zijn voor buitenactiviteiten. Je kunt echter geen schoenen bestellen via de site want Van Lier Schoenen heeft geen webshop. Als je schoenen bij Van Lier wilt kopen dien je toch echt naar de winkel te gaan. Daar kun je echter nog voor meer zaken dan alleen schoenen kopen terecht.

Voet Advies Centrum en schoenenwinkel onder één dak

In de winkel is naast het deel waar ze schoenen verkopen ook een speciaal adviescentrum te vinden. In dit Voet Advies Centrum kun je terecht als je speciaal schoeisel nodig hebt dat aangemeten dient te worden. Je kunt er terecht bij een schoentechnicus of podoloog die je voeten bekijken en er hulpmaterialen zoals bijvoorbeeld steunzolen voor kunnen maken. Als je bijvoorbeeld inlegzooltjes nodig hebt, dan worden deze ter plekke aangemeten en op maat gemaakt. Daarbij kies je dan ook nog eens een goed passend paar schoenen zodat je zeker weet dat je een goed product koopt dat een weldaad voor je voeten is.

Ook een pedicure aanwezig voor de voetverzorging

Wil je nog van meer diensten gebruik maken als je bij Van Lier binnenstapt? Dan kun je er ook wekelijks gebruik maken van de diensten van een pedicure die dan in de winkel aanwezig is. Je dient wel even van tevoren een afspraak te maken om je voeten te laten verzorgen. Dit geldt uiteraard ook voor het aanmeten van speciale zooltjes, schoenen of andere hulpmiddelen. Je gegevens worden daar geregistreerd zodat ze weten met wie ze te maken hebben en gericht en goed advies kunnen geven. Zo ga jij gegarandeerd met de juiste schoenen weer huiswaarts.

Schoenen kunnen ook een tweede leven krijgen

En als je er dan toch bent: geniet dan ook even in alle rust van een bakje koffie of thee in de koffiehoek. Heb je een paar schoenen die stuk zijn of die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Dan hoef je ze nog niet direct weg te gooien want Van Lier Schoenen heeft ook een eigen schoenmakerij waar je deze kunt laten repareren. Groot voordeel van alles onder één dak is dat je maar naar één adres hoeft en niet verder hoeft te zoeken.

Kijk of je online een folder of lookbook kunt vinden

Als Van Lier speciale aanbiedingen of acties heeft lopen, dan kun je deze altijd terugvinden op de website. Mocht er een folder met acties of een lookbook zijn waarin je de nodige inspiratie kunt opdoen, dan zijn deze ook altijd online te vinden. Kijk eens op een site waarop folders van meer aanbieders staan. Is er op dat moment een geldige folder van Van Lier Schoenen, dan kun je er zeker van zijn dat deze daar op staat.

Nooit meer wat missen van Van Lier Schoenen

Wil je geen enkel nieuwtje van de schoenenzaak meer missen? Volg Van Lier Schoenen dan op social media via Facebook of YouTube. Je kunt uiteraard ook altijd met je vragen aan de schoenenzaak of een van de andere dienstverleners ter plekke terecht. Bellen kan ook als je wat wilt weten. De winkel zelf is zes dagen per week geopend en de openingstijden vind je op de site. Daar staat ook het adres en een plattegrondje zodat je weet waar je dient te zijn.

Voor meer ideeën en inspiratie

Meer ideeën opdoen als het om schoenmode gaat? Kijk dan zeker ook eens op de site naar wat voorbeelden uit de (nieuwe) collectie. Als deze uitkomt, dan staat dit duidelijk aangegeven zodat je weet dat je er voor de nieuwste mode op schoenengebied terecht kunt. En de schoenen die verkocht worden zijn niet alleen hip maar ook nog eens goed voor je voeten. Heb je moeilijke voeten? Ook dan kun je bij Van Lier terecht voor goed advies en de juiste schoenen.

Over Van Lier

In 1815 maakte een Noord-Brabantse boer de overstap naar schoenmaker. Niemand had destijds kunnen dat het bedrijf van deze voormalige boer uit zou groeien tot één van Nederlands grootste schoenenmerken. Dat is absoluut het geval bij het bedrijf Van Lier. Dit bedrijf werd ooit opgericht door Goyert van Lier in 1815. Het bedrijf begon als schoenmaker, maar het bedrijf ging al snel mee in de industrialisering van de maatschappij. In de gemeente Loon op Zand, waar van Lier vandaan komt, waren in 1920 zelfs meerdere schoenfabrieken te vinden. De schoenfabriek van Goyert van Lier bleef groeien en groeien, waarna in 1991 een einde kwam aan het familiebedrijf. Het bedrijf ging wel door, maar onder de vleugels van iemand die géén lid van de Van Lier familie was.

In het huidige assortiment van Van Lier zijn allerlei soorten schoenen te vinden. Deze kan je kopen bij één van de officiële Van Lier winkels; deze bevinden zich in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Lelystad. De schoenen van dit merk zijn echter ook in allerlei andere (online) winkels te koop, waaronder Zalando en de Bijenkorf.

Het is echter ook mogelijk om de schoenen via de officiële webshop aan te kopen. In deze webshop zie je het gehele assortiment van schoenen, waarbij je kunt filteren op onder meer maat en kleur. Naast de schoenen biedt het merk ook bijpassende accessoires, waaronder riemen, aan. Alle bestellingen met een afleveradres in Nederland worden gratis bezorgd. Het retourneren van de schoenen is mogelijk indien deze níet gedragen zijn. De kosten voor het retourneren van de artikelen komen voor rekening van Van Lier.

Wil je in contact komen met de klantenservice van Van Lier? Daarvoor kan je bellen naar 0800 82 65 437 of mailen naar klantenservice@vanlier.nl. Via Facebook, Instagram, YouTube en een online nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen & collecties.