Microsoft Store

www.microsoft.com

Elektronica

Microsoft Store folder

Ontvang nu korting bij Microsoft Store met folder aanbiedingen

Microsoft Store folders

advertentie
advertentie

Meer elektronica folders

Expert Folder Week 39

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Plentyparts Folder Week 39

Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Kijkshop Folder Week 39

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 20-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Paradigit Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 14-09-2020 t/m 28-09-2020

> Folder bekijken

Electro World Folder Week 39

Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Vobis Folder Week 39

Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Microsoft Store folder?

Helaas is er nu geen geldige Microsoft Store folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Microsoft Store folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Microsoft Store folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Microsoft Store folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Microsoft Store folder?

Blader nu snel door de Microsoft Store folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Microsoft Store

Het bedrijf Microsoft is in tientallen jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Het is bovendien een bedrijf met een behoorlijk aandeel in de globalisering en digitalisering van de wereld. Door de jaren heen heeft het bedrijf onwijs veel programma’s en applicaties weten te ontwikkelen. Deze programma’s en applicaties kan je stuk voor stuk installeren/kopen/downloaden via de Microsoft Store.

De Microsoft Store is een online platform waarop eigenlijk alle programma’s en applicaties te vinden zijn. Vanaf een Windows apparaat (tablet/computer/smartphone) kan je toegang krijgen tot de Microsoft Store, waarna je de programma’s met één druk op de knop kunt downloaden en kunt gebruiken.

Tot enige tijd terug werd de Microsoft Store aangeduid als de Windows Store. Enkele jaren terug is echter de naamsverandering doorgevoerd, waardoor de Microsoft Store nu door miljoenen Windows gebruikers gebruikt wordt. Als je gebruik van Windows 8, Windows 10 of Windows RT maakt, is de Microsoft Store de aangewezen plek voor het installeren en downloaden van allerlei applicaties en programma’s.

Als je een product van Windows koopt, is de Microsoft Store standaard al geïnstalleerd. Na het kopen van een Windows computer kan je dus eigenlijk direct aan de slag met het downloaden van applicaties en programma’s. Deze applicaties en programma’s kan je vervolgens downloaden en direct gebruiken. Veel applicaties zijn gratis, terwijl je voor sommige applicaties een (klein) bedrag moet betalen. Voor het betalen kan je verschillende betaalmogelijkheden gebruiken; bescherm deze mogelijkheden altijd goed, zodat niet je zoon/dochter per ongeluk een behoorlijke hoeveelheid applicaties of programma’s kunt kopen. De kosten daarvoor kunnen immers behoorlijk hoog oplopen.

Via de website van de Microsoft Store kan je een indruk krijgen van het gehele aanbod. Mocht je één van de applicaties of programma’s willen downloaden, heb je dus wél een apparaten met het besturingssysteem Microsoft nodig.