Microsoft Store

Microsoft Store folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Microsoft Store

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor Microsoft Store korting

Folder Microsoft Store

Als je op zoek bent naar bepaalde apps of programma’s die op je laptop of pc onder Windows kunnen draaien, dan kon je daar eerder voor bij de Windows Store terecht. Deze bestaat nog altijd maar staat tegenwoordig bekend onder de naam Microsoft Store. Dit is een digitaal distributieplatform waarop je allerlei programma’s en apps kunt vinden.

Kijk eerst altijd goed naar het aanbod

Als je een kijkje neemt op de site van Microsoft Store dan vind je daar een onderverdeling in verschillende categorieën. Dit zijn de volgende: Microsoft 365, Office, Windows, Service, Xbox en daarnaast nog Speciale aanbiedingen en Ondersteuning. Als je een bepaald programma zoekt, is het handig in een van de categorieën te kijken omdat de kans dat je het dan snel vindt, groot is. Om te zien wat er zoal wordt aangeboden kijk je het beste even goed rond zodat je de juiste keuze maakt.

Kijk of je gebruik kunt maken van aanbiedingen

In de Microsoft Store vind je ook Speciale aanbiedingen. Hieronder staan diverse acties waar jij als consument gebruik van kunt maken. Dit kunnen acties zijn waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt op een bepaald (digitaal) product, een hele range maar ook voor bundels en abonnementen. Ben je nu net naar iets op zoek en wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Kijk dan altijd goed of er wellicht een aanbieding geldt. Zo kun je toch aanschaffen wat je wilt maar door de geboden korting betaal je er gewoon net even wat minder voor.

Lees alle informatie van tevoren goed door

Microsoft Store brengt geen folder uit met aanbiedingen of acties maar deze kun je gewoon op de site vinden. Er staat bij waarvoor een bepaalde actie geldt en hoe lang dit is, zodat jij meteen weet wanneer je er gebruik van kunt maken. Lees alle informatie altijd even goed door zodat je weet waar je aan toe bent. Kom je er dan zelf nog niet helemaal goed uit? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenondersteuning. Deze is telefonisch bereikbaar.

Probeer een antwoord online te vinden

Heb je reeds een programma uit de Microsoft Store aangekocht en kom je niet helemaal goed zelf uit de installatie of werkt het niet naar behoren? Dan kun je daarvoor ook altijd bij de klantenondersteuning terecht. Het is wel zaak dat het werkt want anders kun je er natuurlijk nog niets mee doen. Op de website van Microsoft vind je tal van veelgestelde vragen. Kijk daar altijd eerst even tussen als je een vraag hebt of tegen een probleem aanloopt. De kans dat iemand dit al eerder ervaren heeft is aanzienlijk. Staat je vraag reeds tussen de veelgestelde, dan heb je direct een antwoord en hoef je niet meer verder te zoeken.

Microsoft producten worden op meer plekken verkocht

De meeste mensen zullen al een product dat uit de Microsoft Store komt gebruiken, waarschijnlijk zelfs meer dan eentje. De digitale programma’s kunnen namelijk voor allerlei devices aangeschaft worden en er is een groot aanbod te vinden. Je kunt voor bepaalde producten van Microsoft ook terecht in verschillende winkels. Daar koop je het product dan gewoon fysiek aan maar de installatie geschiedt eigenlijk vrijwel altijd online. Je krijgt een bepaalde code bij je product die je gebruikt tijdens het installatieproces zodat je weet dat je product veilig is en alleen door jou gebruikt kan worden.

Check altijd of je met een origineel product of download te maken hebt

Er is niks mis mee om een programma rechtstreeks in de Microsoft Store aan te schaffen. Zo weet je ook zeker dat je een origineel en veilig product koopt. Kies je ervoor dit elders te doen? Check dan altijd of je met een origineel product te maken hebt. Zo voorkom je problemen en weet je ook zeker dat het goed werkt. Bij andere aanbieders dan Microsoft kun je uiteraard altijd kijken of er acties lopen zodat je korting krijgt op je aankoop. Zij brengen vaak wel folders uit of je vindt de lopende aanbiedingen op hun sites.

Downloaden via de Store is veilig, snel en simpel

Als je een product bestelt via de webshop dan kun je dit snel en eenvoudig downloaden via het speciale downloadcentrum. Zo heb je binnen no time de beschikking over je programma of app en kun je er meteen mee aan de slag. In de Microsoft Store vind je niet alleen producten voor particulier gebruik maar zeker ook voor zakelijk. Je vindt er producten en programma’s voor diverse gebruikers dus kijk goed wat je nodig hebt voordat je iets aanschaft.

Over Microsoft Store

Het bedrijf Microsoft is in tientallen jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Het is bovendien een bedrijf met een behoorlijk aandeel in de globalisering en digitalisering van de wereld. Door de jaren heen heeft het bedrijf onwijs veel programma’s en applicaties weten te ontwikkelen. Deze programma’s en applicaties kan je stuk voor stuk installeren/kopen/downloaden via de Microsoft Store.

De Microsoft Store is een online platform waarop eigenlijk alle programma’s en applicaties te vinden zijn. Vanaf een Windows apparaat (tablet/computer/smartphone) kan je toegang krijgen tot de Microsoft Store, waarna je de programma’s met één druk op de knop kunt downloaden en kunt gebruiken.

Tot enige tijd terug werd de Microsoft Store aangeduid als de Windows Store. Enkele jaren terug is echter de naamsverandering doorgevoerd, waardoor de Microsoft Store nu door miljoenen Windows gebruikers gebruikt wordt. Als je gebruik van Windows 8, Windows 10 of Windows RT maakt, is de Microsoft Store de aangewezen plek voor het installeren en downloaden van allerlei applicaties en programma’s.

Als je een product van Windows koopt, is de Microsoft Store standaard al geïnstalleerd. Na het kopen van een Windows computer kan je dus eigenlijk direct aan de slag met het downloaden van applicaties en programma’s. Deze applicaties en programma’s kan je vervolgens downloaden en direct gebruiken. Veel applicaties zijn gratis, terwijl je voor sommige applicaties een (klein) bedrag moet betalen. Voor het betalen kan je verschillende betaalmogelijkheden gebruiken; bescherm deze mogelijkheden altijd goed, zodat niet je zoon/dochter per ongeluk een behoorlijke hoeveelheid applicaties of programma’s kunt kopen. De kosten daarvoor kunnen immers behoorlijk hoog oplopen.

Via de website van de Microsoft Store kan je een indruk krijgen van het gehele aanbod. Mocht je één van de applicaties of programma’s willen downloaden, heb je dus wél een apparaten met het besturingssysteem Microsoft nodig.