Skala

Skala folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Skala

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Tips voor Skala korting

Folder Skala

Heb je een apparaat in huis dat is stuk gegaan of ben je wel toe aan een nieuw exemplaar? Dan kun je dit natuurlijk zelf kopen maar het is zeker ook het overwegen een dergelijk apparaat te huren. Hiervoor kun je dan bij Skala terecht. Ze verhuren van alles zodat de keuze ook nog eens ruim is en er zeker kans is dat je vindt waar je naar op zoek bent.

Waarvoor kun je bij Skala terecht?

Bij Skala kun je terecht als je een van de volgende apparaten wilt huren: apparatuur voor beeld & geluid, computers, witgoed en fietsen dus er is zeker wel wat te kiezen. Voordeel van deze spullen huren in plaats van kopen is dat je er iedere maand een vast bedrag voor betaalt, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en dus niet in één keer een flinke som geld hoeft neer te leggen. Feitelijk is het net zoiets als het leasen van een auto.

Skala regelt alles voor je

Skala zorgt ervoor dat het apparaat dat je wilt huren bij je wordt thuisbezorgd en geïnstalleerd zodat je dit meteen gebruiken kunt. Hier komen geen extra kosten bij en je betaalt per maand zonder dat er opstartkosten of extra’s bijkomen. Is er nu wat mis met je apparaat en werkt het onverhoopt niet zoals de bedoeling is? Dan heb je daar zelf geen omkijken naar want Skala verzorgt de reparatie en het onderhoud en regelt een vervangend apparaat indien nodig. Je krijgt 100% service zolang als je een apparaat bij Skala leaset of huurt. Veel handiger kan natuurlijk niet.

Ga op zoek naar aanbiedingen en acties

Wil je graag weten wat Skala zoal aanbiedt en of er ook speciale acties te vinden zijn bij dit bedrijf? Kijk dan altijd even hier op Aanbiedingenfolders.nl of er een actuele folder te vinden is. Is dat zo, dan kun je er zeker van zijn dat je deze ook daadwerkelijk vindt want het aanbod aan folders op onze site is zeer groot. Is er geen folder beschikbaar op het moment dat jij kijkt? Neem dan een kijkje op de site van Skala zelf voor acties. Ze hebben sowieso altijd speciale Combi-Deals waarmee je de nodige korting krijgt.

Ga voor korting

Als je op de site kijkt, is het ook mogelijk dat je een speciale actie vindt waar je op dat moment gebruik van kunt maken. Alle voorwaarden staan er altijd bij vermeld zodat je weet wanneer de actie geldt en jij er gebruik van kunt maken. Als je je bovendien aanmeldt voor de nieuwsbrief van Skala krijg je ook nog eens €120 korting als je er besluit een apparaat te huren dus dat is mooi meegenomen. Zo weet je ook meteen zeker dat er geen enkel nieuwtje van deze aanbieder meer aan je neus voorbijgaat.

Kies voor refurbished apparaten

Skala biedt naast compleet nieuwe apparaten ook refurbished modellen aan. Deze zijn op alle mogelijk denkbare punten gecontroleerd en kunnen nog prima een tweede ronde mee. Voordeel hiervan is dat je deze de eerste twee maanden gratis huurt zodat je ook kunt proberen wat je van deze service vindt. Gun een apparaat een tweede leven en bespaar er zo zelf ook nog eens het nodige op. Als er ooit wat aan het apparaat mocht zijn dat niet goed is dan brengt Skala dit uiteraard ook voor je in orde.

Hoe werkt het?

Heb je wel interesse in het huren van een apparaat via Skala? Dan kun je zelf eerst iets uitzoeken op de site dat je wel wat lijkt. Daarna neem je contact met Skala op om advies in te winnen en samen te bekijken of je de juiste keuze gemaakt hebt. Zij kunnen je hier ook altijd in adviseren indien gewenst. Iets geschikts gevonden dat ook nog eens binnen je budget past? San kun je de deal sluiten en komt Skala het apparaat (of meer) zo snel mogelijk bij je thuis brengen en installeren zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Wat als je een vraag hebt aan Skala?

Heb je een vraag aan Skala? Kijk dan eerst even op de site tussen de veelgestelde vragen of die van jou er wellicht ook tussen staat. Is dat het geval, dan heb je het snelste je antwoord erop gevonden. Zo niet, dan kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Skala. Deze is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en mailen of een berichtje sturen via Facebook kan altijd. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op je vraag terug.

Over Skala

Al 40 jaar lang is Skala actief in de verhuur en leasebranche. Je kunt via dit bedrijf onder meer een wasmachine, een koelkast, een fornuis en/of een tv huren. In dat geval betaal je maandelijks een bepaald bedrag voor het gebruik van één of meerdere van deze huishoudelijke apparaten. Via de webshop kan je direct één van de huishoudelijke apparaten huren, waarna deze binnen een gestelde termijn bij jou op de gewenste plek geïnstalleerd wordt.

Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Dan kan je in de webshop direct een keuze maken tussen de volgende productcategorieën: Beeld & Geluid, Computers, Witgoed, Wonen & Vrije Tijd, Combi-deals, Refurbished en Actie. Als je voor de categorie Wonen & Vrije Tijd kiest, kan je vervolgens kiezen tussen de volgende producten: Fietsen en Bedden. Ook hieruit blijkt duidelijk dat je bij Skala onwijs veel verschillende apparaten en producten kunt huren.

Zodra je de keuze voor een bepaald apparaat/product hebt gemaakt, kan je deze direct via de webshop bestellen. De bestelde apparaten/producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd én volledig geïnstalleerd. Je hebt daar dus zelf geen omkijken meer naar. Het moment van bezorgen/installeren wordt in overleg met jou afgestemd.

Het retourneren van deze producten is lastig, aangezien je een huurtermijn van 3, 5, 7 of 10 jaar aangaat. Het advies is daarom om alle voorwaarden goed door te nemen; daardoor kom je in een later stadium niet voor verrassingen te staan. Let er daarnaast tijdens het bestellen goed op dat je de juiste huurtermijn aanvinkt.

Heb je vragen? Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar [email protected], je kunt een online contactformulier invullen of je kunt bellen naar 088 71 29 000. De klantenservice van Skala staat op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur voor je klaar!