Tuin & Dier

Bloomon folder

Ontvang nu korting bij Bloomon met folder aanbiedingen

Bloomon folders

advertentie
advertentie

Meer tuin & dier folders

Welkoop Folder Week 39

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Boerenbond Folder Week 39

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 39

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder Week 39

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Jumper Folder Week 39

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

GroenRijk Folder Week 39

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-09-2020 t/m 29-09-2020

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bloomon folder?

Helaas is er nu geen geldige Bloomon folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Bloomon folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bloomon folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Bloomon folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bloomon folder?

Blader nu snel door de Bloomon folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Bloomon

Ben je een ware liefhebber van bloemen? Vind je het leuk om regelmatig een nieuw bosje bloemen aan te schaffen? Dan kan je je bij Bloomon aanmelden voor een bloemenabonnement. Dankzij een dergelijk abonnement krijg je met een bepaalde frequentie een bosje bloemen thuis bezorgd. Hoe vaak je een bosje bloemen krijgt? Dat kan je volledig zelf bepalen. Wil je het bosje een keer bij iemand anders laten bezorgen? Ook dat kan je volledig zelf bepalen.

Bloomon wil de bloemenindustrie op de kop zetten; dat is althans wat Patrick, Bart en Koen aangeven. Deze drie Nederlandse heren zijn de oprichters en bedenkers van dit bedrijf. Dankzij dit bedrijf hebben zij de bloemenindustrie zeker op de kop weten te zetten. Dankzij de verschillende abonnementen is het namelijk nóg leuker en makkelijker om een bosje bloemen te krijgen en om te geven.

Op de website van het bedrijf kan je meer informatie over de dienst vinden. Je kunt bovendien via de website direct het gewenste bloemenabonnement samenstellen. Je bepaalt daarbij volledig zelf hoeveel bloemen er geleverd worden, wanneer deze geleverd worden en waar deze geleverd moeten worden. Hierdoor is het dus ook makkelijk om de bloemen een keer bij een dierbare te laten bezorgen.

Ook is het via de website mogelijk om een cadeau voor een ander te bestellen. Je hebt hierbij de keus uit verschillende soorten kunststukjes en bloemstukjes. Bij het betalen van dit cadeau is het aan te raden om goed op de verzendkosten te letten. De verzendkosten zijn afhankelijk van meerdere factoren en kunnen dus enigszins variëren.

Wil je meer informatie over het concept van Bloomon? Of heb je andere vragen? De klantenservice van Bloomon staat graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via Facebook Messenger, via de mail (service@bloomon.nl) of op telefoonnummer 085 888 4404. Via Facebook en Instagram blijf je volledig op de hoogte van dit baanbrekende bedrijf binnen de bloemenindustrie.