Tuin & Dier

Bloomon folder

Ontvang nu korting bij Bloomon met folder aanbiedingen

Bloomon folders

advertentie
advertentie

Meer tuin & dier folders

Jumper Folder Week 02

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Welkoop Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Intratuin Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Boerenbond Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 30-01-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bloomon folder?

Helaas is er nu geen geldige Bloomon folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Bloomon folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bloomon folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Bloomon folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bloomon folder?

Blader nu snel door de Bloomon folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Bloomon korting

Folder Bloomon

Heb je graag verse bloemen in huis maar niet zoveel zin om deze zelf steeds te gaan kopen? Dan kun je bij Bloomon ook een boeket bestellen via de website en dit gewoon thuis laten bezorgen. Hoef je zelf niet meer de deur uit en kun je op je gemak via de site een bos bloemen uitzoeken die je mooi vindt. Veel handiger kan natuurlijk niet.

Sluit een abonnement bij Bloomon af voor voordeel

Als je bij Bloomon bloemen wilt bestellen dan kun je dit zo nu en dan doen, maar als je toch regelmatig een vers boeket in huis wilt halen dan is het slim een abonnement te nemen. Hiermee bespaar je op de kosten van de bloemen en maak je het jezelf nog een stukje makkelijker. Als je een abonnement afsluit dan geef je eerst aan wat voor stijl bloemen je mooi vindt. Daarna bepaal je de frequentie waarmee je bloemen bezorgd krijgt. Dit kan bijvoorbeeld één keer per week zijn maar ook minder vaak. Je kunt tevens aangeven wanneer ze bezorgd worden en als je iets tussentijds wilt wijzigen is dat altijd mogelijk.

Maak een account aan als je een bestelling wilt doen

Om bloemen te bestellen maak je het beste een account aan bij Bloomon. Als je dan iets wilt wijzigen is dat handig om te doen. Zo kun je altijd snel inloggen als je een bestelling wilt doen, je eigen rekeningen goed overzien en wijzigingen eenvoudig weergeven. Zelfs stopzetten voor een poosje is mogelijk als je dat wenst. Bij het aanmaken van de account geef je je persoonlijke gegevens door zodat deze daarna bekend zijn bij Bloomon en je ze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren.

Zo mis je geen enkel nieuwtje van Bloomon meer

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws omtrent Bloomon en geen enkele actie mislopen? Dan meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief. Geef hiervoor je emailadres door en je ontvangt de nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Je kunt Bloomon ook volgen op social media want de bloemenaanbieder is actief op Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube. Zo weet je zeker dat er geen enkel nieuwtje meer aan je neus voorbijgaat.

Kijk of er korting te krijgen is

Bloomon brengt geen reclamefolder uit maar maakt wel regelmatig reclame op televisie. Als er speciale acties lopen, bijvoorbeeld voor de feestdagen, dan kun je er zeker van zijn dat je deze op de website vindt. Alle voorwaarden staan er dan bij vermeld zodat je weet waarvoor een actie geldt en wanneer je er gebruik van kunt maken. Kijk altijd even of er voordeel te behalen is dat je aanstaat. Als je iets met korting kunt bestellen is dat immers altijd leuk en doet het niks af aan de bloemen die je krijgt of aan iemand cadeau doet.

Lees de ervaringen van andere mensen met Bloomon

Bloemen van Bloomon kun je bij jezelf thuis laten bezorgen maar ook bij iemand anders als het voor een cadeautje is. Wil je weten hoe andere mensen over Bloomon denken en wat hun ervaringen zijn? Lees dan de reviews die je op de website vindt eens door. Je mag er ook je eigen review plaatsen om zo andere mensen weer van dienst te zijn. Je kunt de ervaringen van anderen eveneens raadplegen op een van de social media kanalen waarop Bloomon actief is.

Verschillende soorten giftcards bij Bloomon

Wil je iemand een bloemetje cadeau doen maar vind je kiezen moeilijk of weet je niet zo goed waar de ander van houdt? Dan kun je een giftcard cadeau doen. Deze is zowel in een fysieke als online versie te koop. Heb je zelf een giftcard cadeau gekregen van Bloomon? Dan kun je deze verzilveren bij een bestelling. Voor abonnementen zijn speciale giftcards te koop.

Neem met vragen contact op met Bloomon

Heb je een vraag aan Bloomon? Kijk dan eerst of je het antwoord kunt vinden tussen de veelgestelde vragen op de website. Is de vraag als eens eerder gesteld? Grote kans dat die van jou er ook bij staat. Op de site vind je uitgebreide informatie over allerlei onderwerpen zoals betalen, bestellen, abonnementen enzovoort dus kijk altijd eerst of je daar je antwoord tussen kunt vinden. Heb je een specifiekere vraag waarop het antwoord niet te vinden is op de site? Neem dan contact op met Bloomon. Dit kun je doen door ze te bellen of een appje te sturen. Er is ook een adres van Bloomon in Amsterdam waar je terecht kunt.

Over Bloomon

Ben je een ware liefhebber van bloemen? Vind je het leuk om regelmatig een nieuw bosje bloemen aan te schaffen? Dan kan je je bij Bloomon aanmelden voor een bloemenabonnement. Dankzij een dergelijk abonnement krijg je met een bepaalde frequentie een bosje bloemen thuis bezorgd. Hoe vaak je een bosje bloemen krijgt? Dat kan je volledig zelf bepalen. Wil je het bosje een keer bij iemand anders laten bezorgen? Ook dat kan je volledig zelf bepalen.

Bloomon wil de bloemenindustrie op de kop zetten; dat is althans wat Patrick, Bart en Koen aangeven. Deze drie Nederlandse heren zijn de oprichters en bedenkers van dit bedrijf. Dankzij dit bedrijf hebben zij de bloemenindustrie zeker op de kop weten te zetten. Dankzij de verschillende abonnementen is het namelijk nóg leuker en makkelijker om een bosje bloemen te krijgen en om te geven.

Op de website van het bedrijf kan je meer informatie over de dienst vinden. Je kunt bovendien via de website direct het gewenste bloemenabonnement samenstellen. Je bepaalt daarbij volledig zelf hoeveel bloemen er geleverd worden, wanneer deze geleverd worden en waar deze geleverd moeten worden. Hierdoor is het dus ook makkelijk om de bloemen een keer bij een dierbare te laten bezorgen.

Ook is het via de website mogelijk om een cadeau voor een ander te bestellen. Je hebt hierbij de keus uit verschillende soorten kunststukjes en bloemstukjes. Bij het betalen van dit cadeau is het aan te raden om goed op de verzendkosten te letten. De verzendkosten zijn afhankelijk van meerdere factoren en kunnen dus enigszins variëren.

Wil je meer informatie over het concept van Bloomon? Of heb je andere vragen? De klantenservice van Bloomon staat graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via Facebook Messenger, via de mail (service@bloomon.nl) of op telefoonnummer 085 888 4404. Via Facebook en Instagram blijf je volledig op de hoogte van dit baanbrekende bedrijf binnen de bloemenindustrie.