Provak

Provak folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Provak

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor Provak korting

Folder Provak

Ben je wel een klusser? Dan heb je daar natuurlijk goed materiaal en dito gereedschap voor nodig. Bij Provak kun je terecht als je op zoek bent naar ijzerwaren en gereedschap. Dit kun je kopen in een van de vestigingen van Provak maar eerst een kijkje nemen op de website kan uiteraard ook geen kwaad.

Waarvoor kun je terecht bij Provak?

Bij Provak vind je in een van de acht fysieke winkels als wat betreft ijzerwaren, hang- en sluitwerk, bevestigingsmateriaal, installatiemateriaal en gereedschap. Je neemt daarvoor ook het beste een kijkje in een van de winkels om te zien wat er zoal verkocht wordt. Provak heeft geen webshop dus je kunt de artikelen die zij in het assortiment hebben niet online bestellen. Op de site kun je wel lezen waarin Provak gespecialiseerd is en waarvoor je er terecht kunt. Zo heb je meteen een idee of het zinvol is om naar een van de vestigingen te gaan als je wat nodig hebt voor een bepaalde klus.

Alles wat je wilt weten over de filialen

Op de site van Provak vind je niet alleen een kaartje waarop de vestigingen van Provak staan aangegeven, maar tevens een lijst met alle acht de filialen. De adresgegevens, het telefoonnummer en de openingstijden staan bij elke vestiging vermeld. Zo weet je waar je naartoe moet en wanneer je er terecht kunt. Bellen voor meer informatie kan maar je kunt ook verder klikken naar de website van een specifieke vestiging om zo meer te weten te komen.

Kijk op de site voor de geldende aanbiedingen

Mits Provak een actiefolder uitbrengt dan kun je er zeker van zijn dat je deze op de site vindt. Deze folder zal dan eveneens te vinden zijn op sites waarop folders van meer aanbieders bij elkaar verzameld staan. Is er geen folder te vinden, dan kun je uiteraard altijd in een van de vestigingen kijken welke artikelen in de actie zijn en zien hoe lang deze geldig is. Zo weet je meteen wanneer je daar gebruik van kunt maken. Je kunt de lopende acties ook onder het kopje Aanbiedingen op de website vinden.

Sparen doe je met de klantenkaart

Bij Provak kun je het nodige voordeel behalen als je een klantenkaart aanschaft. Hiermee spaar je bij iedere aankoop die je bij Provak doet voor korting in euro’s. Je kunt net zo lang sparen als je zelf wilt totdat je een bedrag bij elkaar hebt dat je inzet bij een volgende aankoop. Het bedrag wordt dan op je aankoop in mindering gebracht.

Hoe en wat over de klantenkaart

Je kunt de klantenkaart van Provak eenvoudig aanvragen via de website. Vul het aanvraagformulier in en verstuur dit. Zo krijg je een klantenkaart waarmee je voor korting kunt sparen en ontvang je maximaal vier maal per jaar een mailtje met vaste klanten voordeel. Je ontvangt tevens uitnodigingen voor speciale koopavonden waar je dan als vaste klant extra voordeel krijgt.

Zo mis je nooit meer wat

Als je geen enkel nieuwtje omtrent Provak wilt missen dan kun je de ijzerwaren- en gereedschap handelaar volgen op social media. Provak is actief op zowel Facebook, LinkedIn als Twitter. Stel er je vragen en laat je opmerkingen en ervaringen achter zodat andere mensen deze kunnen lezen. Je kunt op social media ook de ervaringen en recensies van anderen lezen zodat je weet wat zij van Provak vinden en van de producten die ze reeds hebben aangeschaft. Zo kom jij te weten wat zij erover denken, kun je daar je voordeel mee doen en besluiten of je al dan niet klant wilt worden bij Provak.

Als je vragen hebt aan Provak

Heb je vragen aan Provak, bijvoorbeeld over een bepaald stuk gereedschap of welk materiaal je het beste kunt aanschaffen voor een bepaalde klus? Dan kun je daarmee natuurlijk altijd terecht bij een van de medewerkers in de filialen van Provak. Je kunt je vragen persoonlijk stellen maar ben je niet in de gelegenheid even langs te komen, dan is bellen ook mogelijk. Je vindt het telefoonnummer van iedere vestiging op de website.

Zo neem je contact op met de klantenservice

Je kunt met vragen tevens contact opnemen met de klantenservice van Provak. Je vult hiervoor het beste het contactformulier in dat je op de website vindt. Nadat je dit hebt verstuurd, neemt een medewerker van Provak zo snel mogelijk met je contact op om je verder te helpen met je vraag, probleem of opmerking. Je kunt de klantenservice ook bellen, faxen of een mailtje sturen als dat je voorkeur heeft.

Over Provak

De groothandel Provak richt zich op het aanbieden van verschillende hulpmiddelen voor de doe-het-zelvers en werklieden uit de bouwsector. Deze groothandel is door de jaren heen fors gegroeid; de keten kent momenteel meerdere vestigingen door het gehele land. Binnen de keten ligt de focus op het aanbieden van een divers assortiment, het bieden van een hoge kwaliteit en het bieden van de juiste service.

De vestigingen van Provak zitten onder meer in Dalfsen, in Amsterdam, in Soest, in Zevenbergen, in Alphen aan den Rijn en in Boskoop. Al deze zaken zijn speciaalzaken, waarbij in sommige vestigingen de nadruk op een nét iets andere specialisatie zit. Het kan dus zeker lonend zijn om het assortiment van de verschillende Provak vestigingen met elkaar te vergelijken.

In het assortiment van Provak Soest zijn onder meer bevestigingsmaterialen, (elektrische) gereedschappen, hang- en sluitwerk, tuingereedschap, lijmen, kitten en machines te vinden. Daarnaast biedt Provak Soest ook nog een slijpservice, een montageservice, een reparatieservice, graveerservice en een sleutelservice aan. Om het helemaal af te maken, heeft deze vestiging van Provak zich ook nog gespecialiseerd in het aanbieden van de juiste producten op het gebied van inbraakbeveiliging.

Het advies is om de websites van verschillende Provak vestigingen te bekijken. Als je op bijvoorbeeld de website van Provak Alphen aan den Rijn een kijkje neemt, zie je alweer een iets andere specialisme dan bij Provak Soest. Door deze specialisaties weet Provak zich niet alleen ten opzichte van andere zaken te onderscheiden, maar de verschillende vestigingen weten zich ook van elkaar te onderscheiden.

Op de website van Provak zelf kan je de verschillende vestigingen bekijken, de contactgegevens vinden en de openingstijden vinden. Wil je graag met het hoofdkantoor van Provak in contact komen? Dan kan je bellen naar 038 455 6080 of mailen naar [email protected].