Bouwmarkt

Provak folders

Bekijk de nieuwe Provak folder van deze week.

Meer bouwmarkt folders

Karwei Folder

Geldig van 22-05 t/m 04-06

Profiteer nog 4 dagen van deze Karwei Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste karwei aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

GAMMA Folder

Geldig van 30-05 t/m 04-06

Profiteer nog 4 dagen van deze GAMMA Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste GAMMA aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Hubo Folder

Geldig van 22-05 t/m 04-06

Profiteer nog 4 dagen van deze Hubo Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Hubo aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Praxis Folder

Geldig van 30-05 t/m 04-06

Profiteer nog 4 dagen van deze Praxis Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Praxis aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Bouwmaat Folder

Geldig van 22-05 t/m 04-06

Profiteer nog 4 dagen van deze Bouwmaat Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste bouwmaat aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

KlusWijs Folder

Geldig van 29-05 t/m 11-06

Profiteer nog 11 dagen van deze KlusWijs Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste KlusWijs aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer bouwmarkt winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Waar vind ik de nieuwste Provak folder?

U bevindt zich op de juiste pagina! Hier op AanbiedingenFolders.nl kunt u de nieuwste Provak folder bekijken met alle huidige aanbiedingen. Blader door de folder en profiteer van de scherpe prijzen.

Hoe kan ik de nieuwste Provak folder bekijken?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Provak folders die deze week geldig zijn. Klik op de gewenste folder om deze te openen en blader door de pagina's vol aanbiedingen, acties en kortingen. Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en folders van Provak en vele andere winkels. Zo bespaar je tijd én geld!

Hoe lang zijn deze Provak aanbiedingen geldig?

De aanbiedingen in deze Provak folder zijn doorgaans één week geldig. Vergeet niet om de geldigheidsdata in de folder zelf te controleren, zodat u precies weet tot wanneer de aanbiedingen lopen. Bekijk de folder voor een volledig overzicht van alle aanbiedingen en acties.

Waar vind ik de openingstijden van mijn lokale Provak winkel?

De openingstijden van Provak winkels kunnen per filiaal verschillen. Om de openingstijden van uw lokale Provak winkel te vinden, bezoek de officiële website van Provak of zoek op AanbiedingenFolders.nl. Klik op link hierboven en vind de dichtstbijzijnde winkel voor de juiste openingstijden.

Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige Provak aanbiedingen en acties?

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van de meest recente Provak folders en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste folders, acties en exclusieve kortingen rechtstreeks in uw inbox. Mis nooit meer een geweldige deal bij Provak en blijf altijd geïnformeerd over de beste aanbiedingen!

Tips voor Provak korting

Folder Provak

Ben je wel een klusser? Dan heb je daar natuurlijk goed materiaal en dito gereedschap voor nodig. Bij Provak kun je terecht als je op zoek bent naar ijzerwaren en gereedschap. Dit kun je kopen in een van de vestigingen van Provak maar eerst een kijkje nemen op de website kan uiteraard ook geen kwaad.

Waarvoor kun je terecht bij Provak?

Bij Provak vind je in een van de acht fysieke winkels als wat betreft ijzerwaren, hang- en sluitwerk, bevestigingsmateriaal, installatiemateriaal en gereedschap. Je neemt daarvoor ook het beste een kijkje in een van de winkels om te zien wat er zoal verkocht wordt. Provak heeft geen webshop dus je kunt de artikelen die zij in het assortiment hebben niet online bestellen. Op de site kun je wel lezen waarin Provak gespecialiseerd is en waarvoor je er terecht kunt. Zo heb je meteen een idee of het zinvol is om naar een van de vestigingen te gaan als je wat nodig hebt voor een bepaalde klus.

Alles wat je wilt weten over de filialen

Op de site van Provak vind je niet alleen een kaartje waarop de vestigingen van Provak staan aangegeven, maar tevens een lijst met alle acht de filialen. De adresgegevens, het telefoonnummer en de openingstijden staan bij elke vestiging vermeld. Zo weet je waar je naartoe moet en wanneer je er terecht kunt. Bellen voor meer informatie kan maar je kunt ook verder klikken naar de website van een specifieke vestiging om zo meer te weten te komen.

Kijk op de site voor de geldende aanbiedingen

Mits Provak een actiefolder uitbrengt dan kun je er zeker van zijn dat je deze op de site vindt. Deze folder zal dan eveneens te vinden zijn op sites waarop folders van meer aanbieders bij elkaar verzameld staan. Is er geen folder te vinden, dan kun je uiteraard altijd in een van de vestigingen kijken welke artikelen in de actie zijn en zien hoe lang deze geldig is. Zo weet je meteen wanneer je daar gebruik van kunt maken. Je kunt de lopende acties ook onder het kopje Aanbiedingen op de website vinden.

Sparen doe je met de klantenkaart

Bij Provak kun je het nodige voordeel behalen als je een klantenkaart aanschaft. Hiermee spaar je bij iedere aankoop die je bij Provak doet voor korting in euro’s. Je kunt net zo lang sparen als je zelf wilt totdat je een bedrag bij elkaar hebt dat je inzet bij een volgende aankoop. Het bedrag wordt dan op je aankoop in mindering gebracht.

Hoe en wat over de klantenkaart

Je kunt de klantenkaart van Provak eenvoudig aanvragen via de website. Vul het aanvraagformulier in en verstuur dit. Zo krijg je een klantenkaart waarmee je voor korting kunt sparen en ontvang je maximaal vier maal per jaar een mailtje met vaste klanten voordeel. Je ontvangt tevens uitnodigingen voor speciale koopavonden waar je dan als vaste klant extra voordeel krijgt.

Zo mis je nooit meer wat

Als je geen enkel nieuwtje omtrent Provak wilt missen dan kun je de ijzerwaren- en gereedschap handelaar volgen op social media. Provak is actief op zowel Facebook, LinkedIn als Twitter. Stel er je vragen en laat je opmerkingen en ervaringen achter zodat andere mensen deze kunnen lezen. Je kunt op social media ook de ervaringen en recensies van anderen lezen zodat je weet wat zij van Provak vinden en van de producten die ze reeds hebben aangeschaft. Zo kom jij te weten wat zij erover denken, kun je daar je voordeel mee doen en besluiten of je al dan niet klant wilt worden bij Provak.

Als je vragen hebt aan Provak

Heb je vragen aan Provak, bijvoorbeeld over een bepaald stuk gereedschap of welk materiaal je het beste kunt aanschaffen voor een bepaalde klus? Dan kun je daarmee natuurlijk altijd terecht bij een van de medewerkers in de filialen van Provak. Je kunt je vragen persoonlijk stellen maar ben je niet in de gelegenheid even langs te komen, dan is bellen ook mogelijk. Je vindt het telefoonnummer van iedere vestiging op de website.

Zo neem je contact op met de klantenservice

Je kunt met vragen tevens contact opnemen met de klantenservice van Provak. Je vult hiervoor het beste het contactformulier in dat je op de website vindt. Nadat je dit hebt verstuurd, neemt een medewerker van Provak zo snel mogelijk met je contact op om je verder te helpen met je vraag, probleem of opmerking. Je kunt de klantenservice ook bellen, faxen of een mailtje sturen als dat je voorkeur heeft.

Over Provak

De groothandel Provak richt zich op het aanbieden van verschillende hulpmiddelen voor de doe-het-zelvers en werklieden uit de bouwsector. Deze groothandel is door de jaren heen fors gegroeid; de keten kent momenteel meerdere vestigingen door het gehele land. Binnen de keten ligt de focus op het aanbieden van een divers assortiment, het bieden van een hoge kwaliteit en het bieden van de juiste service.

De vestigingen van Provak zitten onder meer in Dalfsen, in Amsterdam, in Soest, in Zevenbergen, in Alphen aan den Rijn en in Boskoop. Al deze zaken zijn speciaalzaken, waarbij in sommige vestigingen de nadruk op een nét iets andere specialisatie zit. Het kan dus zeker lonend zijn om het assortiment van de verschillende Provak vestigingen met elkaar te vergelijken.

In het assortiment van Provak Soest zijn onder meer bevestigingsmaterialen, (elektrische) gereedschappen, hang- en sluitwerk, tuingereedschap, lijmen, kitten en machines te vinden. Daarnaast biedt Provak Soest ook nog een slijpservice, een montageservice, een reparatieservice, graveerservice en een sleutelservice aan. Om het helemaal af te maken, heeft deze vestiging van Provak zich ook nog gespecialiseerd in het aanbieden van de juiste producten op het gebied van inbraakbeveiliging.

Het advies is om de websites van verschillende Provak vestigingen te bekijken. Als je op bijvoorbeeld de website van Provak Alphen aan den Rijn een kijkje neemt, zie je alweer een iets andere specialisme dan bij Provak Soest. Door deze specialisaties weet Provak zich niet alleen ten opzichte van andere zaken te onderscheiden, maar de verschillende vestigingen weten zich ook van elkaar te onderscheiden.

Op de website van Provak zelf kan je de verschillende vestigingen bekijken, de contactgegevens vinden en de openingstijden vinden. Wil je graag met het hoofdkantoor van Provak in contact komen? Dan kan je bellen naar 038 455 6080 of mailen naar [email protected].