Multimate

Multimate folders

Multimate Folder

Multimate Folder

Geldig van 16-05 t/m 31-12

Profiteer nog 30 dagen van deze Multimate Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Multimate aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Populaire Multimate winkels

Multimate weetjes en feiten

 1. Multimate maakt gebruik van de franchiseformule; als ondernemer kun je met jouw eigen Multimate vestiging starten
 2. Multimate werd in 1996 opgericht en is op dit moment onderdeel van Eurectco B.V/DGN retail
 3. Onder DGN retail vallen niet alleen de Multimate bouwmarkten, maar ook de Hubo bouwmarkten
 4. In 2021 is de keuze gemaakt om Multimate volledig over te laten vloeien in de Hubo
 5. Sinds 2021 zijn alle vestigingen van Multimate dan ook aangepast naar vestigingen van Hubo
 6. In het aanbod van Multimate/Hubo vind je eigenlijk alle producten voor doe-het-zelvers terug
 7. Door het gehele land heeft Multimate/Hubo op dit moment vestigingen; via de website kun je razendsnel alle vestigingen bekijken
 8. Multimate/Hubo biedt extra services aan, zoals het meten, maken én monteren aan huis
 9. Via de website van Multimate/Hubo kun je snel een afspraak maken voor maatwerk
 10. Op de website van Multimate/Hubo vind je veel inspirerende blogartikelen, met daarin ook veel handige tips
 11. De contactgegevens van alle Multimate/Hubo vestigingen zijn op de website te vinden
 12. Multimate/Hubo is actief op Facebook, Pinterest, YouTube en Instagram
 13. Met de Multimate/Hubo nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste trends, aanbiedingen en handige tips
 14. In het assortiment van Multimate/Hubo zijn ook allerlei onderdelen van voor fiets én auto te vinden
 15. Ook huishoudelijke apparatuur, zoals alarmsystemen, zijn bij Multimate/Hubo verkrijgbaar
 16. Ook voor het beste gereedschap ben je bij Multimate/Hubo aan het juiste adres; men werkt hiervoor samen met louter de beste merken
 17. Met een persoonlijk Multimate/Hubo account geniet je van de best mogelijke service
 18. Met een persoonlijk Multimate/Hubo account geniet je ook van extra korting door punten te sparen
 19. Bij Multimate/Hubo kun je ook een hor op maat laten maken, nieuwe buitenzonwering laten monteren en jouw trap laten restaureren
 20. Met de Multimate/Hubo klantenkaart spaar je voor extra korting; 5% van het aankoopbedrag
 21. De slogan van Multimate/Hubo is op dit moment #Hubohelpt
 22. In het aanbod van Multimate/Hubo is speciale verf van het merk Karakter verkrijgbaar
 23. Multimate werd in eerste instantie opgericht door Paul van der Meché; hij heeft zich inmiddels teruggetrokken
 24. Op het hoogtepunt had Multimate meer dan 70 vestigingen in ons land
 25. De vestigingen van Multimate/Hubo zijn allemaal aan de gele huisstijl te herkennen
 26. Via de webshop van Multimate/Hubo kun je jouw bestellingen plaatsen
 27. Bij bestellingen van meer dan 100 euro hoef je bij Multimate/Hubo geen verzendkosten te betalen

Tips voor Multimate korting

Multimate folder

Multimate is een bouwbedrijf en het is al ruim 20 jaar een begrip onder klussende mensen. Het is niet zomaar een bouwmarkt, want dankzij haar service en deskundigheid onderscheidt zij zich van de rest. De slogan van Multimate is ‘jouw klus, onze kwaliteit’ en dat menen zijn oprecht. De medewerkers doen hun uiterste best om je zo goed mogelijk te adviseren. En blijkt het dat je toch niet zo’n doe-het-zelver bent, dan helpen de vakmannen je graag uit de brand. De focus bij Multimate ligt vooral op een zorgvuldig samengesteld assortiment op het gebied van wonen en doe-het-zelf klussen.

De folder van Multimate

In de Multimate folder vind je allerlei aanbiedingen. Er staat grotendeels kortingen in die gelden op producten voor in en rondom het huis. Van verf tot laminaat en van stofzuigers tot ledlampen. De folder is doorgaans twee weken geldig. Daarna worden de aanbiedingen en kortingen vernieuwd en kun je weer een nieuwe versie van de Multimate folder door de brievenbus verwachten. Het is ook mogelijk om de folder digitaal te lezen, door op de homepagina van de website een stukje naar beneden te scrollen. Daar zie je aan de rechterkant een afbeelding van de huidige Multimate folder.

Een uitgebreid assortiment op de website

Op de website van Multimate zie je vrijwel direct een kopje ‘assortiment’. Wanneer je daarop klikt kun je kiezen uit veel verschillende categorieën, waaronder auto & fiets, bouwmaterialen, decoratie, deuren, elektra, gereedschap, hout, huishoudelijke apparatuur, ijzerwaren, sanitair, tuin en nog veel meer. Iedere categorie is opgedeeld in productgroepen. Zo vormt het een overzichtelijk geheel en is het voor bezoekers van de website vrij eenvoudig om te vinden wat zij zoeken. Daarnaast is er een kopje ‘klusinfo’, waar je heel nuttige informatie kunt vinden over hoe je zelf een bepaalde klus kunt klaren. Als jij een doe-het-zelver bent of er graag één wordt, dan ben je hier op de goede plek. In de instructievideo’s wordt duidelijk uitgelegd hoe je bijvoorbeeld vocht- en schimmelplekken voorkomt of welke tools ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Online shoppen of in de winkel

Heb je alle benodigdheden en materialen kunnen vinden, maar ben je er toch niet zo zeker van of het echt iets voor jou is om die klus aan te pakken? Het is op de website van Multimate ook mogelijk om hulp in te schakelen. Dat doe je onder het kopje ‘Laten doen’. Er zijn hele handige vakmannen bij Multimate die jou graag een klus uit handen nemen. Het is wel zo fijn als je weet dat het gebeurt door iemand die er verstand van heeft. Maak gerust een afspraak via de website of bezoek een van de Multimate vestigingen. Daar lopen deze handige medewerkers namelijk ook rond. Vertel wat je wensen zijn en plan een afspraak in, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over wat er allemaal nog moet gebeuren in huis. Dat nemen de vakmannen van je over!

Advies van deskundige medewerkers

Multimate is een bouwketen die de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelf heeft. Het bedrijf heeft maar liefst 65 vestigingen door heel Nederland en elke vestiging wordt gerund door een zelfstandige ondernemer. Het doel van al die ondernemers is om persoonlijke service en gerichte hulp te bieden bij je klussen. Daarbij worden uit het assortiment de juiste producten, materialen en apparaten gebruikt en daarnaast maakt men gebruik van vakmanschap, expertise en staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Multimate biedt professionele producten voor een gunstige prijs aan. Daarom is het zo fijn voor veel klussers om er te winkelen. Alle vestigingen bieden een groot assortiment aan en omdat Multimate graag zeker wil weten dat al die producten passen, komen ze graag bij je thuis om eerst op te meten. Wil je dat Multimate ook de montage voor je opknapt? Laat het gerust weten, want het montageteam staat klaar.

Online contact opnemen met de klantenservice

Bovenaan de website van Multimate kun je aangeven wat je postcode of woonplaats is om erachter te komen welke Multimate vestiging bij jou in de buurt zit en wat het adres precies is. Klik je vervolgens op ‘Contact’ in de rechterbovenhoek op de website, dan vind je daar alle contactgegevens van de geselecteerde vestiging. Denk hierbij aan de openingstijden, het adres, e-mailadres en telefoonnummer. Klik je op de gele button ‘neem contact op’, dan word je doorverwezen naar de pagina waar het contactformulier staat. Stel daar gerust je vraag of vragen over de producten en/of diensten van Multimate. Eén van de medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je te woord te staan.

Over Multimate

Al jarenlang is Multimate een grote naam binnen de wereld van doe-het-zelfzaken. Multimate omschrijft zichzelf dan ook als ‘een landelijke keten van doe-het-zelfzaken’. Deze vestigingen zitten door het gehele land verspreid, terwijl je ook nog gebruik kunt maken van de website van Multimate.

Op de website van Multimate kan je de Multimate projecten inzien, kan je het gehele assortiment vinden en kan je praktische klustips vinden. Het assortiment van Multimate is tamelijk uitgebreid te noemen. De categorieën zijn onder andere hout, ijzerwaren, dier, bouwmaterialen, verf, kasten en meubelen en elektra. Ook gereedschap, sanitair, decoratie en deuren vallen binnen het assortiment van Multimate. Eigenlijk kan je bij Multimate alles vinden wat je nodig hebt.

Het is daarbij wel van belang om het volgende te weten. De verschillende vestigingen van Multimate hanteren allemaal hun eigen assortiment. Ook heeft elke Multimate specifieke acties en kortingen. Het is dan ook zeker aan te raden om bij een vestiging bij jou in de buurt hier goed naar te kijken. Het is namelijk zo dat Multimate gebruik maakt van de franchise formule. Als jij interesse hebt, kan je zelf een Multimate bouwmarkt beginnen. Daarbij moet je uiteraard wel aan alle voorwaarden voldoen, maar je kunt op die manier wel een aandeel in Multimate krijgen.

Dit heeft ook tot gevolg dat elke vestiging eigen voorwaarden op het gebied van bestelling, retourneren en overige zaken hanteert. Het is dan ook aan te raden om hierover navraag te doen bij de vestiging bij jou in de buurt. De vestiging bij jou in de buurt is ook het eerste aanspreekpunt wat betreft klantenservice.