Matrabike

Matrabike folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Matrabike

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Populaire Matrabike winkels

Tips voor Matrabike korting

Folder Matrabike

Fietsen is iets dat we in Nederland vaak en met veel mensen doen. Een goede fiets is daarbij natuurlijk onontbeerlijk dus als je op zoek bent naar een nieuwe, dan is het zaak dat je goed rondkijkt wat er allemaal te koop is. Eerst uitproberen is zeker aan te raden zodat je een fiets koopt die echt goed bij je past en waar je wat aan hebt.

Waarvoor kun je zoal terecht bij Matrabike?

Bij Matrabike kun je zowel online als in de winkel terecht om een nieuwe fiets aan te schaffen. Ze hebben een uitgebreid aanbod waarbij je om te beginnen een keuze kunt maken uit een elektrische fiets, een stadsfiets of een sportieve fiets voor de fanatieke fietser. Daarnaast verkopen ze accessoires zodat je je fiets helemaal compleet kunt maken met bijvoorbeeld een goede fietstas, een speciaal zadel of een helm erbij kunt kopen voor de veiligheid.

Fietsen in de Uitverkoop

Bij Matrabike kun je ook terecht voor een afgeprijsde fiets. Op de website vind je de categorie Uitverkoop waarin je fietsen en accessoires met korting kunt aanschaffen. Bij ieder model staat aangegeven hoeveel korting je krijgt en wat je dan nog betaalt voor een bepaalde fiets. Lekker handig want zo weet je meteen waar je aan toe bent. Een fiets met korting kopen is niks mis mee. Je schaft toch een goede fiets aan maar betaalt er niet de hoofdprijs voor. Zeker als je met een wat kleiner budget te maken hebt en toch een goede fiets wilt, is het altijd verstandig binnen de Uitverkoop te kijken.

Kijk altijd naar lopende acties

Matrabike heeft ook speciale dagaanbiedingen. Dit is iedere dag weer wat anders dus als je naar iets op zoek bent, is het handig regelmatig te kijken. Wie weet vind jij dan net de dagaanbieding waar je al even naar op zoek was. Als je niet dagelijks zelf wilt kijken wat er in de actie is, kun je op zoek gaan naar een folder van Matrabike. Indien deze er is, kun je die altijd op de eigen website vinden maar ook op sites waarop folders van allerlei bedrijven staan, dus niet alleen van fietsenhandelaars.

Je aanmelden voor de nieuwsbrief van Matrabike

Nog makkelijker maak je het jezelf als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Matrabike. Dit doe je door je emailadres door te geven via de website. Zo ontvang je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox en blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen. Zo weet je als eerste wat er speelt en hoef je nooit meer iets te missen als het om fietsen gaat.

Je nieuwe fiets gratis thuisbezorgd

Nu is een goede fiets echt niet zo goedkoop en zeker als je een elektrische variant zoekt, betaal je daar best wel wat voor. Bij Matrabike kun je daarom besparen als je online een fiets bestelt. Deze wordt namelijk gratis thuisbezorgd dus daar hoef je niks extra voor te betalen. Je kunt zelf de fiets uitzoeken en bestellen en dan een bezorgafspraak maken. Zo weet je zeker dat je thuis bent als je nieuwe aanwinst gebracht wordt.

Eerst even proeffietsen

Wil je een nieuwe fiets kopen en deze liever eerst uitproberen? Dan is een keertje proeffietsen helemaal geen slecht idee. Online is dat natuurlijk niet mogelijk maar bij Matrabike kun je daarom bij een van de winkels terecht. Op de website kun je vinden waar de filialen van Matrabike zijn. Tevens zie je staan wanneer ze geopend zijn en waarvoor je er terecht kunt.

Mobiele service

Heb je nu al een fiets aangeschaft bij Matrabike en heb je problemen onderweg of werkt er iets niet naar behoren? Dan heeft Matrabike als stukje extra service een mobiele monteur in dienst. Op de website vind je waar zij allemaal werken en hoe je ermee in contact komt. Je kunt er ook zien waarvoor je allemaal bij de monteur terecht kunt en wat deze mobiele service precies inhoudt.

Als je meer wilt weten

Wat meer weten over fietsen, onderhoud, verzekeringen of heb je andere vragen? Dan kun je op de website hier reeds de nodige informatie over vinden maar ook contact opnemen met Matrabike. Dit doe je via de telefoon of je stelt je vraag via het contactformulier dat je op de site vindt. Even naar de winkel om daar meer informatie in te winnen kan natuurlijk altijd. Op de site vind je diverse blogs over allerlei onderwerpen die met fietsen te maken hebben dus wie weet staat daar wel iets bij dat je interesseert en steek je er nog wat van op.

Over Matrabike

In geen enkel ander land wordt zoveel gefietst als in ons land. In Nederland zijn we dol op fietsen en dat heeft ertoe geleid dat in Nederland verschillende fietsbedrijven actief zijn. Matrabike is één van de voordelen daarvan; dit bedrijf verkoopt verschillende soorten fietsen en accessoires. Dit doet men via de webshop én via 5 winkels verspreid in Nederland en België.

Bij Matrabike ben je aan het juiste adres voor het kopen van elektrische fietsen, sportieve fietsen, stadsfietsen en accessoires. Binnen het assortiment vind je fietsen van hoogwaardige merken terug, zoals Puch en Romet. Onder de categorie sportieve fietsen zijn overigens mountainbikes, kinderfietsen, racefietsen, hybride fietsen, elektrische mountainbikes en transportfietsen te vinden. Het assortiment van Matrabike is zodoende behoorlijk uitgebreid te noemen.

Als je online een fiets wilt bestellen, kan je profiteren van enkele voordelen. Zo betaal je slechts 19,95 aan verzendkosten. Je profiteert ook van relatief lage aanschafprijzen, aangezien Matrabike van schaalvoordelen profiteert. Dit bedrijf is in staat om grote hoeveelheden fietsen tegelijkertijd te kopen, zodat ze mooie kortingen bij de fabrikanten verkrijgen. Deze kortingen worden door Matrabike in de verkoopprijzen verwerkt. Bovendien geniet je van een snelle levering; Matrabike heeft namelijk meer dan 10.000 fietsen op voorraad en kan zodoende razendsnel leveren. Ben je niet tevreden met de fiets die je via het internet gekocht hebt? Dan kan je de fiets binnen 14 dagen retourneren; de exacte retourinstructies zijn op te vragen bij het bedrijf.

Op werkdagen staat de klantenservice van Matrabike tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar. Ook op zaterdag kan je tussen 10.00 en 16.00 uur contact opnemen met hen. Je kunt de klantenservice bereiken via 0416 34 20 12 of je kunt online een contactformulier invullen. Via YouTube, Instagram, Twitter en Facebook kan je het merk volgen; via deze kanalen is het ook mogelijk om in contact te komen met de klantenservice.