Boon's Markt

www.boonsmarkt.nl

Supermarkt

Boon's Markt folders

Ontvang nu korting bij Boon's Markt met folder aanbiedingen

Boon's Markt folders

advertentie
advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Dirk Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2021 t/m 23-10-2021

> Folder bekijken

Coop Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2021 t/m 23-10-2021

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 16-10-2021 t/m 23-10-2021

> Folder bekijken

Nettorama Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

PLUS Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2021 t/m 23-10-2021

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Boon's Markt folders

Populaire folders

Deze aanbiedingen van Boon's Markt heb je net gemist

Boon's Markt folders

TitelStartdatumEinddatum
Boon's Markt Folder07-06-202113-06-2021
Boon's Markt Folder17-05-202123-05-2021
Boon's Markt Folder10-05-202116-05-2021
Boon's Markt Folder Week 0901-03-202106-03-2021
Boon's Markt Folder Week 0822-02-202127-02-2021

Openingstijden van Boon's Markt winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Boons Markt folder?

Helaas is er nu geen geldige Boons Markt folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Boons Markt folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Boons Markt folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Boons Markt folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Boons Markt folder?

Blader nu snel door de Boons Markt folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Boon's Markt korting

Boon's Markt folder

Bekijk de nieuwe Boon’s Markt folder van deze week op Aanbiedingenfolders.nl. De familie Boon startte in 1888 met een klein snoepwinkeltje in de voorkamer van hun eigen huis in Kinderdijk. Elisabeth Boon kocht onder andere kaneel en pepermunt stokken in Rotterdam en verkocht deze in het winkeltje. Dit snoepwinkeltje werd al heel gauw een zeer groot succes en haar man Jan moest helpen. De familie kocht een roeiboot om in Lekkerkerk inkopen te kunnen doen. Daarnaast werd Jan ook veerman op de boot van Kinderdijk naar Rotterdam, omdat hij zo gratis goederen mocht vervoeren. Dit kwam erg goed uit bij het doen van inkopen in Rotterdam. Zo kon het paar kosten besparen en het snoep betaalbaar houden.

Goed luisteren

In 1905 kocht de familie Boon haar eerste pand en begonnen daar een échte winkel, nadat de winkel in de voorkamer echt te klein was voor de groei die de winkel doormaakte. Het is een echt familiebedrijf en 1 van de zoons bezorgt de bestellingen in omliggende dorpen. Eerst met een hondenkar en later met paard en wagen. Terwijl de winkel van generatie op generatie wordt overgedragen, wordt de winkel verder uitgebouwd. De gedachtegang van het bedrijf blijft wel onveranderd: goed luisteren naar wat klanten willen. Vandaag de dag staat de vierde generaties van de familie aan het roer en zijn zeer gedreven om elke dag weer de klanten alles naar hun wens te maken.

Ruim assortiment

Vandaag de dag is de snoepwinkel uitgegroeid tot grote supermarkt genaamd Boon’s Markt. Wat Boon’s Markt zo bijzonder maakt is dat het een ruim assortiment van veel verse producten heeft, maar daarnaast heb je ook een enorm ruime keuze aan dagelijkse boodschappen voor hele scherpe prijzen. Ook voor het lekkerste gebak kun je in de winkel terecht. Dit kun je gewoon bestellen en de volgende dag in de winkel ophalen. In totaal zijn er 12 winkels van Boon’s Markt en deze zijn vooral te vinden in Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant.

Website

Om te weten welke winkel het dichtst bij je in de buurt is, kun je op de webpagina van Boon’s Markt kiezen voor jouw locatie. Ook staan daar alle contactgegevens en openingstijden van de winkels op. Zo weet je altijd wanneer je precies bij de winkel terecht kunt en zul je niet voor een dichte deur komen te staan. Op de webpagina staan ook de actuele kortingsacties. De folder staat online en is gemakkelijk te bekijken via de site. Zo weet je altijd precies voordat je naar de winkels gaat, wat er in de aanbieding is en wat korting is altijd mooi meegenomen.

Verantwoorde producten

Alle producten van het bedrijf worden lokaal ingekocht en daarbij heeft Boon’s Markt oog voor het welzijn van mens, dier en het milieu. Het gehele aanbod van alle supermarkten is groeiende en zijn allemaal verantwoorde producten. Als je op de hoogte wilt blijven van Boon’s Markt, kun je je gewoon abonneren op de nieuwsbrief via de website. Zo krijg je alle aanbiedingen, lekkere recepten, handige tips en andere Boon’s Markt nieuws gewoon in je postvak in. Op de website kun je ook online gebak bestellen. Onder het kopje gebak kun je kiezen uit verschillende soorten taarten, vlaaien, schnitten en kleine gebakjes. Het bestellen gaat eenvoudig en na het kiezen van een winkel en ophaaldatum, kun je gewoon je bestelling betalen en ophalen in de winkel.

Social Media

Ook op Social Media kun je alles rondom Boon’s Markt volgen. Via Instagram blijf je eenvoudig op de hoogte van alle nieuwe producten die bij de supermarkt te koop zijn en staan ook alle kortingsacties online. Op de Facebook-pagina staan eveneens alle huidige acties en ook wanneer er bepaalde seizoensacties of speciale acties voor de feestdagen zijn. Ook heeft de supermarkt ook verschillende winacties en deze plaatst Boon’s Markt ook online op Facebook. Je kunt ook simpel contact opnemen met de klantenservice via Facebook Messenger. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 20.00 en staan dan voor je klaar.

Wat eten we vandaag?

Je zult net als ieder ander ook wel eens niet weten wat je nu weer moet gaan koken. Om je hier een handje bij te helpen, heeft Boon’s Markt op de website de “Wat eten we vandaag?” pagina in het leven geroepen. Hier staan steeds weer nieuwe recepten op die je kunnen helpen met je keuze voor het avondeten. Naast hoe je het gerecht precies moet maken, staat er ook een ingrediëntenlijst bij, waarmee je makkelijk boodschappen kunt gaan doen. In de Blog vertelt de supermarkt over de producten die in de winkel liggen en vertellen ze waar deze precies vandaan worden gehaald door het bedrijf.

Over Boon's Markt

Met Boon’s markt kan het wel. Boon’s Markt is namelijk een een supermarktformule die streeft naar het beste vers voor de laagste prijs. Een supermarkt met hoge kwaliteit producten. Momenteel vind je in Nederland al meer dan 10 Boon’s markten en dit aantal groeit snel. Zo vind je Boon’s Markt onder andere al in Utrecht. Nieuwegein en Kerkdriel.

De supermarkt Boon’s Markt is ontstaan in het jaar 1888. Na jaren hard werken en sparen heeft Jan Boon eindelijk een bedrag gespaard van 25 euro. Van dit bedrag koopt zijn vrouw snoepgoed om een klein snoepwinkeltje te beginnen in Kinderdijk. Het winkeltje wordt al snel een groot succes en in 1905 begint het gezin een “echte” winkel. Het hele gezin werkt hier aan mee.

Generatie na generatie wordt de onderneming verder uitgebouwd met als doel een supermarkt die voldoet aan de wensen van de klant. Een mooi familiebedrijf en een supermarkt om trots op te zijn. Met een enorm aanbod, veel vers en scherpe prijzen laat Boon’s Markt inderdaad zien dat het wel kan.

×