Opticien

Pearle

Ontvang nu korting bij Pearle met folder aanbiedingen

Pearle folders

advertentie

Pearle Aanbiedingen

Geldig van 11-02-2020 t/m 02-03-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer opticien winkels

Populaire folders

Pearle folders

TitelStartdatumEinddatum
Pearle Aanbiedingen11-02-202002-03-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Pearle folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Pearle folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Pearle folder van deze week geldig?

De nieuwe Pearle folder van deze week is geldig van 11-02-2020 t/m 02-03-2020.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Pearle folder?

Blader nu snel door de Pearle folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Pearle

Pearle, Pearle, Pearle; als je de reclames van dit merk wel eens hebt gezien, hoor je nu waarschijnlijk direct een stemmetje in je hoofd. Pearle is met name op de televisie en radio behoorlijk actief qua marketing. Zij promoten hun producten graag op een originele en leuke manier aan. Onder deze producten vallen brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Ben je op zoek naar een nieuwe bril of nieuwe contactlenzen? Dan ben je van harte welkom in één van de vele vestigingen van Pearle. Deze vestigingen bevinden zich door het gehele land. Alleen in onze hoofdstad Amsterdam zijn al 15 vestigingen van dit merk te vinden.

In de vestigingen kan je terecht voor het uit laten voeren van een oogmeting. Kies je ervoor om direct een bril of om lenzen bij Pearle te kopen? Dan is de oogmeting volledig gratis. IN andere gevallen bedragen de kosten hiervoor 30 euro. Hierbij geeft Pearle je overigens de garantie dat je al binnen 1 uur de trotse eigenaar van een nieuwe bril kunt zijn.

Het is sinds enige tijd ook mogelijk om producten in de webshop van Pearle te bestellen. Dit gaat alleen om zonnebrillen en contactlenzen. Voor brillen en zonnebrillen op sterkte kan je in één van de winkels van Pearle terecht. Bij het bestellen van contactlenzen of zonnebrillen hoef je geen verzendkosten te betalen. Als je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, kan je deze gratis retourneren. Je kunt het pakket inleveren in één van de winkels of het pakket naar het hoofdkantoor retourneren. De exacte retourinstructies zijn op de website van Pearle te vinden.

Wil je graag in contact met Pearle komen? Dan kan je terecht bij één van de winkels of je kunt contact met de klantenservice opnemen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0800-2745002 of via een online contactformulier. Daarnaast is Pearle ook te volgen op Instagram en Facebook.