Opticien

Pearle folders

Ontvang nu korting bij Pearle met folder aanbiedingen

Pearle folders

advertentie

Pearle Folder

Geldig van 08-01-2022 t/m 28-02-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer opticien folders

Specsavers Folder

Geldig van 01-09-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Eyes And More Folder

Geldig van 23-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder

Geldig van 21-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Eyelove Folder

Geldig van 27-10-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder

Geldig van 01-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Hans Anders Folder

Geldig van 01-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Meer opticien winkels

Verlopen Pearle folders

Populaire folders

Pearle folders

TitelStartdatumEinddatum
Pearle Folder08-01-202228-02-2022
Pearle Folder03-12-202109-01-2022
Pearle Folder05-11-202112-12-2021
Pearle Folder01-10-202114-11-2021
Pearle Folder09-09-202110-10-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Pearle folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Pearle folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Pearle folder van deze week geldig?

De nieuwe Pearle folder van deze week is geldig van 08-01-2022 t/m 28-02-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Pearle folder?

Blader nu snel door de Pearle folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Pearle korting

Folder Pearle

De internationale opticienketen Pearle bestaat al sinds 1959 en is begonnen door Alphons Hamer. Het bedrijf begon ooit als Brilmij en werd in 1979 overgenomen door het Amerikaanse Pearle Vision. Tegenwoordig heeft Pearle zo’n 1600 winkels verdeeld over 15 landen wereldwijd. Het Amerikaanse bedrijf wilde de Europese markt aandoen en kocht daarom de Brilmij-keten. Een aantal jaar later veranderden alle Brilmij-winkels de naam dan ook in Pearle. Na verkoop van de Europese afdeling van Pearle kwam het bedrijf in handen van GrandVision en vallen de Nederlandse en Belgische vestigingen onder dit bedrijf.

Oogmeting

Sinds de oprichting van de opticienketen verkoopt Pearle brillen van allerlei soorten merken. Zowel bekende als huismerken zijn in het assortiment te vinden en ook contactlenzen en zonnebrillen behoren tot het uitgebreide assortiment van Pearle. Het bedrijf bleef innoveren en ging zo ook mee met de tijd. Vanaf 2008 was in de Pearle winkels een optometriepraktijk te vinden. Hier kon je een professionele oogmeting laten doen, net zoals dat vandaag de dag eigenlijk heel normaal is voor een opticien. Tegenwoordig kun je in alle filialen in Nederland (om en nabij de 250 stuks) een professionele oogmeting laten doen. Voor Pearle heeft iedereen het recht om goed te kunnen zien. Daarom bieden ze professionele en deskundige oogzorg voor wie dat nodig heeft en houden ze dit zo betaalbaar mogelijk.

De beste zorg

Pearle weet dat door optimaal te kunnen zien, je ook optimaal je leven kunt ervaren. Juist omdat het bedrijf zulke vakkundige mensen in dienst heeft en goede kwaliteit en service levert, komen al veel mensen jaar na jaar trouw bij Pearle terug als het op brillen, contactlenzen en zonnebrillen aankomt. Het bedrijf probeert altijd te innoveren en doet dit door bijvoorbeeld de nieuwste type contactlenzen aan te bieden en de beste en nieuwste apparatuur te gebruiken die er beschikbaar is. Zo weet je dat je altijd de beste zorg krijgt als je bij Pearle aanklopt voor je ogen.

Persoonlijk advies

Als je in de winkels van Pearle komt, dan word je steeds weer enthousiast en vriendelijk begroet. De opticiens van Pearle staan voor je klaar voor een oogmeting en passend en persoonlijk advies. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk alles zo goed mogelijk blijven zien en met de hulp van Pearle is dat ook zeker mogelijk. Voor stijladvies kun je de medewerkers ook goed om hulp vragen. Ze kennen de huidige trends op het gebied van brilmode en kunnen heel goed inschatten wat het beste bij de vorm van jouw hoofd past. Zo weet je dat je altijd professioneel en goed advies krijgt elke keer als je de winkel weer binnenloopt.

Winkelzoeker

Voor de dichtstbijzijnde winkel van Pearle kun je de winkelzoeker op de website even gebruiken. Hiervoor kun je je locatie laten gebruiken maar ook zelf een stad of dorp invoeren. Zo krijg je een lijst van winkels te zien en kun je door er 1 aan te klikken alle info over de winkel bekijken. Hier kun je de contact- en adresgegevens bekijk en ook de openingstijden staan hier vermeld. Het is ook mogelijk om via de site een afspraak te maken in de winkel. Zo weet je zeker dat de opticien alle tijd voor je heeft en neemt. Dit kun je gewoon via de website plannen en hierbij aangeven waarvoor je komt.

Webshop

De website van Pearle dient ook als webshop. Het gehele aanbod van de opticienketen kun je hier vinden en kun je hier een gedeelte van bestellen. Het is natuurlijk wel handig als je je sterkte al weet anders is het een beetje lastig bepalen welke brilsterkte je moet hebben. Je kunt zonnebrillen, contactlenzen en enkelvoudige brillen gewoon in de webwinkel bestellen. Voor zonnebrillen op sterkte en multifocale brillen zul je toch echt even naar een van de winkels van Pearle moeten. Mocht je wel wat online bestellen, dan kun je veilig online betalen via iDeal en met verschillende creditcards. Daarna wordt je bestelling gewoon via PostNL bij je thuis afgeleverd en kun je met Track&Trace de bestelling volgen.

Nieuws en folder

Voor het laatste nieuws over Pearle kun je het makkelijkst de website bekijken. Zodra er wat nieuwswaardigs te melden is, zet het bedrijf dit hier online. Ook op Social Media kanalen als YouTube, Facebook en Instagram kun je het laatste nieuws en de actuele acties simpel in de gaten houden. Je zou ook nog de folder van Pearle op Aanbiedingenfolders.nl kunnen nalezen. Deze wordt constant geupdate zodra er een nieuwe is en zo ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen van de opticienketen.

Over Pearle

Pearle, Pearle, Pearle; als je de reclames van dit merk wel eens hebt gezien, hoor je nu waarschijnlijk direct een stemmetje in je hoofd. Pearle is met name op de televisie en radio behoorlijk actief qua marketing. Zij promoten hun producten graag op een originele en leuke manier aan. Onder deze producten vallen brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Ben je op zoek naar een nieuwe bril of nieuwe contactlenzen? Dan ben je van harte welkom in één van de vele vestigingen van Pearle. Deze vestigingen bevinden zich door het gehele land. Alleen in onze hoofdstad Amsterdam zijn al 15 vestigingen van dit merk te vinden.

In de vestigingen kan je terecht voor het uit laten voeren van een oogmeting. Kies je ervoor om direct een bril of om lenzen bij Pearle te kopen? Dan is de oogmeting volledig gratis. IN andere gevallen bedragen de kosten hiervoor 30 euro. Hierbij geeft Pearle je overigens de garantie dat je al binnen 1 uur de trotse eigenaar van een nieuwe bril kunt zijn.

Het is sinds enige tijd ook mogelijk om producten in de webshop van Pearle te bestellen. Dit gaat alleen om zonnebrillen en contactlenzen. Voor brillen en zonnebrillen op sterkte kan je in één van de winkels van Pearle terecht. Bij het bestellen van contactlenzen of zonnebrillen hoef je geen verzendkosten te betalen. Als je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, kan je deze gratis retourneren. Je kunt het pakket inleveren in één van de winkels of het pakket naar het hoofdkantoor retourneren. De exacte retourinstructies zijn op de website van Pearle te vinden.

Wil je graag in contact met Pearle komen? Dan kan je terecht bij één van de winkels of je kunt contact met de klantenservice opnemen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0800-2745002 of via een online contactformulier. Daarnaast is Pearle ook te volgen op Instagram en Facebook.