Beter Horen

Beter Horen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Beter Horen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Eyelove
Specsavers
Hans Anders
Pearle
Beter Horen
Eye Wish Opticiens
Ray-Ban
Zonnebrillen
Eyes and more
Sunglasses Shop
Vision Direct
Bastiaan optiek
Bos optiek
Broeders brillen
Charlietemple
De brilledoos
De haas opticien
Ergra optiekspecialisten

Populaire folders

Populaire Beter Horen winkels

Tips voor Beter Horen korting

Folder Beter Horen

De oprichter van de firma Beter Horen heet Pieter Geervliet. Deze beste meneer was zelf doof en wilde zich weer verbonden voelen met anderen. Daarom zette hij zich in voor zichzelf en lotgenoten om oplossingen voor hoorproblemen te creëren. Vanaf 1910 produceerde Geervliet hoortoestellen en dit is waar de geschiedenis van Beter Horen begonnen is. Beter horen is van een kleine winkel uitgegroeid tot een zeer grote keten van ruim 200 winkels verdeeld over het hele land. In 2001 werd Beter Horen deel van de Amplifon-groep. Dit internationale bedrijf zet zich in voor hoorproblemen en is de absolute marktleider van de wereld. Dit concern heeft vestigingen in Canada, Amerika, Egypte en een groot aantal Europese landen.

Kwaliteit

Voor Beter Horen staat de kwaliteit van horen voorop. Alle medewerkers die bij het bedrijf werken zijn correct en deskundig opgeleid om jou te kunnen voorzien in het beste en meest vakkundige advies. Al deze medewerkers hebben allemaal de juiste certificaten die nodig zijn om als audicien werkzaam te zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je bij Beter Horen aanklopt voor je gehoor. Dit bedrijf heeft de zaken goed voor elkaar en zal altijd met de beste service voor je klaar staan en je adviseren waar je dat nodig bent. Je kunt goed bij ze terecht voor alle hoorproblemen.

Gratis hoortest

Je kunt voor een gratis hoortest bij 1 van de winkels van Beter Horen terecht. Je krijgt daarbij ook uitleg over de vele verschillende hoortoestellen en andere producten die de firma te bieden heeft. Het is zelfs mogelijk om een gratis hoortest in de Beter Horen-bus te laten doen. Deze bus staat in veel verschillende dorpen en steden en zo kun je ter plekke een gratis hoortest laten doen. De test wordt voor een deskundige medewerker uitgevoerd en vervolgens met je besproken. Je krijgt dan allerlei opties wanneer je een hoortoestel nodig bent en krijgt persoonlijk en passend advies van de Beter Horen medewerker.

4 B’s

Voor Beter Horen staan er 4 B’s hoog in het vaandel. Betaalbaarheid is voor Beter Horen erg belangrijk. Dit verwezenlijken ze door gratis hoortest, proefperiodes, advies over preventie en 5 jaar nazorg te bieden. Bereikbaarheid is ook belangrijk voor de firma. Dankzij de ruim 200 vestigingen zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Voor Beter Horen is het ook belangrijk dat alles begrijpelijk is. Daarom leggen ze alles uit in gewone taal zonder medische termen. Zo weet je precies hoe je om moet gaan met slechthorendheid en wat er precies met je gehoor is. Blijheid is ook belangrijk voor Beter Horen. Door bij Beter Horen een oplossing voor je hoorprobleem te krijgen, kun je weer blijer door het leven en je sociale leven weer oppikken.

Afspraak maken

Via de website van Beter Horen kun je eenvoudig een vestiging vinden die bij jou in de buurt zit. Je hoeft enkel je stad en postcode in te voeren en zo komen de Beter Horen vestigingen tevoorschijn. Je kunt hier dan direct de adresgegevens, openingstijden en winkel details bekijken. Op de webpagina kun je ook heel eenvoudig een afspraak maken bij een van de winkels van Beter Horen. Je geeft aan welke vestiging je wilt bezoeken, bepaalt wanneer je de afspraak plaats wilt laten vinden, wat voor afspraak je wilt maken en vult je gegevens in. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. Zo eenvoudig is het om een afspraak te maken.

Webshop

In de webshop van Beter Horen is het mogelijk om een aantal producten te bestellen. Je moet hierbij denken aan batterijen, onderhoudsartikelen en verzorging. Alles is eenvoudig in je winkelwagentje te plaatsen en nadat je besteld en betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging van de bestelling. Je pakket wordt vervolgens door PostNL bij je thuis afgeleverd. Voor een bestelling onder de €30 betaal je €2.95 en boven de €30,- is de verzending gratis. Op de site kun je ook je bestelling bekijken door het bestelnummer en je e-mailadres in te voeren.

Nieuwsbrief en folder

Als je graag het laatste nieuws van Beter Horen gewoon per e-mail wilt ontvangen, kun je je gewoon inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo krijg je eenmaal per maand de laatste updates, handige tips en ook exclusieve aanbiedingen. Op de site voer je je e-mailadres in en ben je hiervoor aangemeld. Op Facebook en YouTube kun je ook het laatste nieuws van Beter Horen in de gaten houden. Voor de folder met lopende acties van de firma kun je het beste even op Aanbiedingenfolders.nl kijken.

Over Beter Horen

Voor een beter gehoor, gehoorbescherming en voor hoortoestellen op maat ben je bij Beter Horen aan het juiste adres. Het merk Beter Horen is onderdeel van de Amplifon Groep. Dit is de wereldwijde marktleider op het gebied van persoonlijke hooroplossingen. Dankzij internationale inkoopkracht en gebundelde kennis kan Beter Horen de nodige voordelen bieden.

De winkels van Beter Horen zijn op 200 verschillende locaties in ons land te vinden. In onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle en Tilburg kan je terecht bij één van de vestigingen. In deze vestigingen werken louter ervaren en gespecialiseerde audiciens.

Via de website van Beter Horen is het mogelijk om verschillende acties te ondernemen. Zo kan je gratis een online hoortest doen en kan je een gratis hoortest in één van de winkels boeken. Dankzij de handige store locator zie je in één oogopslag waar de dichtstbijzijnde vestiging van Beter Horen gevestigd is.

Op de website is tevens het assortiment van Beter Horen zichtbaar. Je kunt hierbij kiezen tussen hoortoestellen, hoortoestellen accessoires, gehoorbescherming, oordopjes en onderhoudsproducten. Daarnaast vind je op de website ook nog behoorlijk veel informatie. Deze informatie heeft onder andere betrekking op het voorkomen van gehoorschade, op gehoorverlies bij kinderen en op oorsuizen.

Via Facebook en YouTube kan je op de hoogte blijven van dit bedrijf. Op hun YouTube kanaal kan je meer informatie over de diensten en producten van Beter Horen vinden. Ook vind je informatie video’s omtrent onderwerpen zoals ‘Hoe vervang ik een batterij van mijn hoortoestel?’.

Wil je graag in contact komen met Beter Horen? Daarvoor kan je terecht in één van de vele winkels, maar je kunt ook een online contactformulier invullen. Daarnaast is het mogelijk om te bellen naar 0800 0200 159. Alvorens contact op te nemen, kan je ook de sectie met veelgestelde vragen op de website raadplegen.