Eyes and more

Eyes And More folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Eyes And More

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Eyelove
Specsavers
Hans Anders
Pearle
Beter Horen
Eye Wish Opticiens
Ray-Ban
Zonnebrillen
Eyes and more
Sunglasses Shop
Vision Direct
Bastiaan optiek
Bos optiek
Broeders brillen
Charlietemple
De brilledoos
De haas opticien
Ergra optiekspecialisten

Populaire folders

Tips voor Eyes And More korting

Eyes and More

Onze missie; ‘Eyewear is fashion and an ordinary accessory to underline people’s individuality’ geeft aan dat we deskundig zijn in het zorgen voor het oog van de individuele klant. Met de laatste ontwikkelingen is Eyes and More een zeer herkenbaar merk in de wereld van betaalbare, moderne en elegante brillen.

Eyes and More is meer dan alleen een optiekketen

Bij ons draait het leven om comfort en mode en daarom wordt het assortiment volgens de laatste trends ingericht. Kijken doe je met ons merk met plezier; altijd scherp maar toch ontspannen en trendy. Goed kunnen zien en er ook goed uitzien, veraangenaamt je leven en dit weten we het best bij Eyes and More. Vanuit bovenstaande missie is ons assortiment zeer ruim gemaakt en kijken we voortdurend naar het aanbod en de perfect fit die het moet vormen met wat jij aangenaam vindt.

Eyes and More service

Zin in een nieuwe zonnebril of ben je op zoek naar passende multifocale glazen? Er is alles in huis voor jou als klant! Voor advies kun je wezen in één van onze 210 winkels in heel Europa. Ons medewerkers ter plaatste staan altijd klaar voor je met hulp en advies. Uiteraard is er ook de optie van de webwinkel waarin je gemakkelijk online alle informatie kunt halen over jouw bril en gewenste accessoires. Op onze website vind je daarom ook de laatste updates over onze nieuwste modellen brillen, promoties, aanbiedingen en flinke kortingen.

Meer over de website van Eyes and More

Om het zoeken op de website te vergemakkelijken, zijn er speciaal voor jou bekende zoektermen opgesomd. Deze kun je gebruiken bij het zoeken naar het product of de dienst die je wenst. De zoekoptie een veelgebruikt alternatief dat ons aanbod direct categoriseert volgens de naam van het product, de omschrijving en de prijs. In de webwinkel is er ruimte om desgewenst een model naar keus te reserveren om die daarna te passen bij de dichtstbijzijnde winkel. In enkele gemakkelijke stappen geef je de verschillende modellen naar keus aan, die daarna geheel gratis worden verzonden naar een winkel bij jou in de buurt. Je hebt dan ruimte om deze te passen en na te gaan als de bril goed zit of nog enkele snufjes bij verdient.

Meer gemak met de laatste opties van Eyes and More

Krak…, per ongeluk is jouw bril stuk! Dit hoeft geen ramp te zijn. Vanuit onze relatie met de zorgverzekeraar zorgen wij ervoor dat de bril aangeschaft wordt, zonder dat jij hiervoor in jouw zak moet gaan. Bij de tab ‘ zorgverzekeraar’ selecteer je jouw verzekeraar met aanvullende verzekering. De berekening van de kosten wordt door Eyes and More gedaan, waarna de declaratie wordt afgerond. Als je toch besluit contant te betalen voor jouw bril, dan kan het verder financieel afronden van jouw aankoop, op basis van onze laatste regelingen, direct bij aankoop of uiterlijk op de dag waarop jij jouw bril ophaalt.

Onze Eyes and More afspraken

De afspraken van Eyes and More zijn van toepassing op acties, kortingen, overeenkomsten, bestellingen en offertes. Ook beschrijven de algemene voorwaarden de regelgeving rondom de levering en eventuele retourzendingen als je dat zou willen. Ook regelgeving over de betalingen is opgenomen in deze voorwaarden.

100% tevreden met je nieuwe aankoop

Wanneer je eenmaal een nieuwe aankoop bij ons gedaan hebt en toch nog besluit deze retour te zenden, dan is er ook daarvoor een mogelijkheid. Binnen ons ruim garantiebeleid heb jij de mogelijkheid dat te doen en eventueel een beroep op ons te doen als er meerdere wensen zijn. In ieder geval moet je 100% tevreden zijn!

Ons privacy beleid regelt jouw rechten

Ook bij ons heb je recht op privacy. In ons beleid hebben we daarom opgenomen hoe wij omgaan met jouw gegevens als je besluit deze met ons te delen. Het privacy beleid wordt door ons nageleefd en vanuit een juridisch optiek zijn de verschillende onderdelen van de klantrelatie goed ingekaderd.

Blijvend contact

Op de website van Eyes and Moore tref je uitgebreide informatie over al onze diensten, maar om toch op de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen kun jij je abonneren op onze nieuwsbrief. Eyes and More heeft frequent leuke acties, promoties, kortingen en deelt haar successen graag met haar klanten. Abonneer je daarom zeker op onze nieuwsbrief door jouw e-mailadres door te geven en de laatste nieuwtjes verschijnen ongetwijfeld bij jou in de inbox. Zo en met Aanbiedingenfolders.nl blijf je op de hoogte van de leuke acties van Eyes and More.

Over Eyes And More

De opticienketen Eyes and more is één van de grootste opticienketens van heel Europa. In verschillende landen in Europa heeft deze keten vestigingen, waarbij het totaal aantal vestigingen ver boven de 200 ligt. Ook in ons land kan je terecht bij meerdere winkels van deze keten voor het aanschaffen van een bril. Volgens de keten zelf doen we de keten daarmee echter tekort; men benadrukt op de website namelijk dat zij véél meer doen dan enkel het aanbieden van de geschikte brillen.

Op de website van Eyes and More vind je in ieder geval meer informatie over het assortiment dat aangeboden wordt. Je kunt op de website kiezen tussen de volgende categorieën: Brillen en Zonnebrillen. Voor zowel mannen als voor vrouwen heeft het bedrijf onwijs veel verschillende soorten brillen in het aanbod.

Voordat je een bril kunt kopen, is een oogmeting uiteraard wel noodzakelijk. Daarvoor kan je via de website direct een afspraak maken bij één van de winkels van Eyes and More in ons land. Op de website vind je overigens ook meer informatie over deze winkels, inclusief adresgegevens en openingstijden.

Bij deze winkels ben je sowieso aan het juiste adres voor het kopen van brillen en zonnebrillen. Het is hierbij níet mogelijk om de brillen of zonnebrillen via de website van Eyes and More te bestellen. Men kiest hier bewust voor, omdat het bij brillen noodzakelijk is om een oogmeting te doen, terwijl het bedrijf zelf ook de best mogelijke service wil verlenen. Als je een bril in een winkel aan gaat schaffen, word je dus ook van passend advies voorzien. Wel zo handig, niet waar?

Heb je op voorhand al vragen? Dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Eyes and More. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected]. Een bezoek aan één van de opticiens is ook mogelijk indien je vragen hebt. Tot slot blijf je op de hoogste van het nieuwste assortiment en de nieuwste aanbiedingen via de Facebook en Instagram pagina van Eyes and More.