Hans Anders

www.hansanders.nl

Opticien

Hans Anders folders

Ontvang nu korting bij Hans Anders met folder aanbiedingen

Hans Anders folders

advertentie

Hans Anders Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 01-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer opticien folders

Specsavers Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 01-09-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Eyes And More Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 23-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Eyelove Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 27-10-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 21-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 01-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Pearle Folder

Geldig van 08-01-2022 t/m 28-02-2022

> Folder bekijken

Meer opticien winkels

Verlopen Hans Anders folders

Populaire folders

Hans Anders folders

TitelStartdatumEinddatum
Hans Anders Folder01-01-202231-01-2022
Hans Anders Folder01-12-202131-12-2021
Hans Anders Folder17-10-202130-11-2021
Hans Anders Black Friday Folder24-11-202130-11-2021
Hans Anders Folder01-10-202131-10-2021

Openingstijden van Hans Anders winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Hans Anders folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Hans Anders folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Hans Anders folder van deze week geldig?

De nieuwe Hans Anders folder van deze week is geldig van 01-01-2022 t/m 31-01-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Hans Anders folder?

Blader nu snel door de Hans Anders folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Hans Anders korting

Hans Anders folder

De opticienketen Hans Anders kent haar oprichting in 1982 toen 3 mannen, waarvan er 2 Hans heetten, een collectie tegenkwamen van Japanse brillen die zeer scherp geprijsd waren en toch van uitstekende kwaliteit waren. De 3 mannen wisten dat je in Nederland voor zo’n bril veel meer betaalde en kwamen tot de ontdekking dat brillenwinkels een behoorlijk bedrag bovenop de inkoopprijs zetten. Zo ontstond Hans Anders, de mannen wilden het namelijk anders dan de rest doen. Hans Anders verkocht gewoon brillen voor een zeer betaalbare prijs en al gauw stond de winkel hier dan ook precies bekend om.

Uitbreiding

Hans Anders heeft vanaf de oprichting veel reclame gemaakt en vroegen in de guldentijd drie geeltjes, 75 gulden, voor elk montuur dat in de winkels lag. De nieuwe brillenwinkel was duidelijk en transparant over de prijzen en dat was een primeur. Vanaf de eerste dag was Hans Anders direct populair en is uitgegroeid tot een winkel die in elke stad in Nederland wel een vestiging heeft. Door het assortiment uit te breiden met lenzen en hoortoestellen voor eveneens scherpe prijzen, wist het bedrijf de klantenkring nog veel groter te maken. Tegenwoordig zijn er 620 winkels, welke te vinden zijn in Nederland, België, Zweden, Duitsland en Oostenrijk.

Scherpe prijzen

De brillenwinkel blijft dicht bij haar originele gedachtegang en levert nog steeds producten van uitstekende kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Als je naar een opticien gaat, wil je er zeker van zijn dat deze ook de beste kwaliteit te bieden heeft. Mensen die de juiste vakkennis hebben, maar daarnaast ook goed kunnen inschatten welke stijl bril je wilt. Het is natuurlijk mooi dat Hans Anders dit je allemaal kan bieden en je daarnaast ook nog eens kan helpen wat geld in je portemonnee te houden. Dat geldt voor brillen, maar ook natuurlijk voor de lenzen en hoortoestellen die Hans Anders je te bieden heeft.

Breed assortiment

Er is bij Hans Anders dus geen sprake van een keuze tussen prijs en kwaliteit. Je krijgt van beide het beste. Je krijgt de deskundige service en de betaalbare prijzen. Je weet wanneer je de winkels van Hans Anders binnenstapt dat je welkom bent en er deskundige mensen voor je klaar staan je verder te helpen. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel een product is dat bij jouw wensen en voorkeuren aansluit. De verkoopmedewerkers kunnen je goed op weg helpen met vinden wat je zoekt. Ook als je een nieuwe stijl wilt proberen, kunnen ze adviseren welke het beste bij je gezicht past.

Winkelzoeker

Om te weten welke Hans Anders het dichtst bij je in de buurt is, zou je even op de website van het bedrijf kunnen kijken. Door op vind een winkel te klikken, kom je bij de handige winkelzoeker. Hier vul je vervolgens je postcode of plaats in en krijg je op de kaart de winkels te zien. Daarnaast staat er onder de kaart ook een lijst met winkels in de buurt van de door jou opgegeven plaats of postcode. Door een winkel aan te klikken, kun je de adres en telefoongegevens bekijken en ook zien wat er in de winkel verkocht wordt. Tevens staan de reguliere en speciale openingstijden erbij aangegeven en kun je een afspraak in de winkel maken.

Webwinkel

Het is ook mogelijk om de collecties van Hans Anders online te bestellen. Door naar de website te gaan, kom je automatisch in de webshop terecht. Het complete assortiment brillen, lenzen, hoortoestellen en gehoorbescherming staan gewoon online. Je kunt de producten op kleur, merk, materiaal en bijvoorbeeld prijs selecteren en zo makkelijker het product vinden dat bij jouw wensen aansluit. Daarnaast zijn de brillen ook virtueel te passen. Er wordt een scan van je gezicht gemaakt en daar wordt het gekozen montuur op gezet. Online bestellen is de handigste manier als je je sterkte al weet. De bril wordt gratis verzonden en mag je binnen 30 dagen ruilen wanneer deze niet aan je wensen voldoet.

Korting en folder

Als je graag nog wat extra wilt besparen op een nieuwe bril, nieuwe lenzen of nieuw hoortoestel dan kun je op de webpagina even op acties klikken. Hier vind je alle actuele acties van Hans Anders en kun je deze vanuit de webshop direct bestellen. Als je de laatste aanbiedingen graag via de e-mail wilt ontvangen dan kun je je hiervoor aanmelden op de website. Ook heeft Hans Anders nog steeds een korting folder met de meest actuele acties en deze kun je onder andere vinden op Aanbiedingenfolders.nl. Op de Social Media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest kun je ook het laatste nieuws vinden.

Over Hans Anders

Elk bedrijf heeft uiteraard een bepaalde naam. Weinig namen van bedrijven zijn echter zo bekend en origineel als Hans Anders. Als je deze naam voor het eerst ziet staan, heb je wellicht geen idee in welke branche dit bedrijf actief is. Hans Anders is één van de meest toonaangevende ketens binnen de opticien- en audicienbranche.

Je kunt bij Hans Anders terecht voor allerlei soorten brillen, voor een oogmeting, voor lenzen en voor een hoormeting. Ook op het gebied van zonnebrillen heb je meer dan genoeg keus bij Hans Anders. Dergelijke producten kan je via de online webshop bestellen. Daarbij profiteer je van gratis verzending en, indien nodig, ook van gratis retournering binnen 30 dagen.

Voor het uitproberen van alle brillen, lenzen en gehoortoestellen kan je ook terecht in de winkels. De winkels van Hans Anders zitten door het gehele land verspreid. Er zit dus ongetwijfeld ook één van deze vestigingen bij jou in de buurt.

Wil je graag een afspraak maken bij één van de winkels? Heb je vragen over bepaalde producten? Of heb je vragen over de regelgeving omtrent je zorgverzekering? In dat geval kan je terecht via één van de Social Media kanalen van het bedrijf: Twitter of Facebook (Messenger). Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om te bellen naar 0800 0075.

In de webshop van Hans Anders kan je behoorlijk veel informatie vinden. Zo kan je van alles lezen over het Lens Totaal Plan, over het Bril Totaal Plan, over de verschillende hoortoestellen en over gehoorbescherming. Met het assortiment van Hans Anders verwen je in ieder geval perfect je ogen en je oren. De gespecialiseerde medewerkers in de winkels staan graag voor je klaar om bepaalde metingen uit te voeren.