Mode

PrAna folder

Ontvang nu korting bij PrAna met folder aanbiedingen

PrAna folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Bonita Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 11-11-2020 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Bonita Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 11-11-2020 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Bonita Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 11-11-2020 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Zeeman Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 09-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder Week 03

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Nike Dames Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

Norah Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 08-02-2021

> Folder bekijken

Takko Fashion Duurzaamheid Folder

Geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen PrAna folders

Populaire folders

PrAna folders

TitelStartdatumEinddatum
PrAna Folder24-11-202029-12-2020
PrAna Folder29-10-202023-11-2020
PrAna Folder03-09-202031-10-2020
PrAna Folder06-08-202031-10-2020
PrAna Lente 202022-04-202031-05-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Prana folder?

Helaas is er nu geen geldige Prana folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Prana folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Prana folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Prana folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Prana folder?

Blader nu snel door de Prana folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor PrAna korting

Prana folder

Het Amerikaanse Prana is opgericht in 1992 en heeft haar hoofdkantoor in Californië. Het bedrijf begon ooit in een garage in Carlsbad en werd opgestart door Beaver en Pam Theodosakis. Zij wilden graag duurzaam gemaakt kleding creëeren en naaide alle kleding zelf. De firma groeide uit tot een groot succes en werd in 2014 overgenomen door multinational Columbia Sportswear. Het bedrijf blijft innoveren op het gebied van duurzaamheid en probeert op deze manier zo weinig mogelijk van de natuur te vragen. Van een winkel die vanuit een garage werkt naar een wereldwijd bekend merk en dat in 28 jaar tijd.

Teruggeven

Toen het bedrijf begon, liet de yoga- en klimuitrusting te wensen over en daarom besloten de twee hun eigen kleding te maken. De eerste stukken werden door henzelf met de hand genaaid en de labels waren van zelfgemaakt gerecycled papier. Alle bestellingen werden verscheept in fruitdozen van lokale supermarkten. Tegenwoordig is Prana natuurlijk veel groter geworden dan vroeger. Toch blijft de kernopvatting in stand. Ze vinden dat bedrijven zoals zij meer moeten teruggeven aan de wereld dan moeten afnemen. Ze zijn toegewijd om duurzaamheid toe te passen op alle processen en wil het goede doen voor de gemeenschap en de wereld.

Verantwoord

Prana wil het bedrijf graag verantwoord runnen en daarvoor is geen detail te klein. Ze hebben verschillende manier gevonden om de idealen op kantoor ook in de praktijk in werking te brengen. Zo werken ze energie-efficiënt. Dit houdt in dat het kantoor zo minimalistisch mogelijk ontworpen is om zo het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Overal op het kantoor zijn bakken voor recycling te vinden, zoals glas, papier en plastic, maar ook mobiele telefoons, batterijen en andere elektronica kun je er recyclen. Tevens gebruikt het bedrijf duurzame materialen en processen om zo weinig mogelijk van de natuur te vragen. Prana hoopt op deze manier haar steentje bij te dragen aan de wereld.

Comfortabel

Prana streeft ernaar kleding te maken die comfortabel is en aansluit bij je avontuurlijke geest. Door comfortabele kleding te dragen, kun jij je focussen op dat wat er echt toe doet en hoef je je niet constant te irriteren aan je kleding. Of je nu voor je reis op werk bent of gewoon over de wereld reist voor de lol, de kleding van Prana is ontworpen om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. De ontwerpers houden daarnaast de laatste trends in de gaten en proberen deze toe te passen op de kleding. Je weet wanneer je iets uit de collectie van Prana hebt, dat dit van goede kwaliteit is en toch op zo’n manier vervaardigd is dat het milieu er niet onder te lijden heeft gehad.

Postieve verandering

De firma maakt kleding voor een postieve verandering van de mindset van de volgende generatie. Prana hoopt door goede en fijne kleding te maken dat de komende generaties geïnspireerd zullen zijn om actief te blijven op ieders eigen manier. De collecties van Prana zijn dan ook uniek en zijn zo gemaakt dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor yoga, zwemmen, klimmen of gewoon comfortabele kleding om mee te kunnen reizen, laat je verrassen door het aanbod dat Prana je te bieden heeft en draag je eigen steentje bij door de kleding aan te schaffen.

Webshop

Zoals gezegd heeft Prana een zeer breed assortiment en wat je ook nodig bent op het gebied van casual en sportkleding kun je bij Prana vinden in de webshop. De webshop is goed opgezet en bij elk artikel zie je direct de prijs, de kleur en het aantal reviews in het overzicht. Als je een afdeling gekozen hebt, kun je een selectie maken op basis van maat, kleur en bijvoorbeeld prijs. Zo krijg je alleen dat te zien wat jij zoekt. Bij elk artikel staat gedetailleerd hoe de pasvorm is en waar het precies van gemaakt is. Om te weten welke maat je moet hebben, kun je het beste de maattabel bekijken. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste maat besteld.

Nieuwsbrief en folder

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Prana, krijg je een leuke korting op je eerste bestelling. Daarnaast krijg je op deze manier ook al het nieuws van Prana gewoon naar je toegestuurd per e-mail. Voor een beetje korting kun je even de sale pagina op de website bezoeken. Hier staan alle artikelen met korting bij elkaar en kun je mooi wat geld besparen. Ook heeft Prana een folder met aanbiedingen en deze is online te vinden op Aanbiedingenfolders.nl.

Over PrAna

Prana creëert aantrekkelijke kleding voor yoga, om in te reizen en voor outdoor sportactiviteiten. Achter dit merk zitten meerdere yogi’s, klimmers en wereldreizigers. Zij weten dan ook exact welke kleding (en accessoires) je absoluut nodig hebt.

Het merk Prana is wereldwijd opererend en heeft een handige melding op de webshop. Als je in de webshop terecht komt, krijg je namelijk te zien dat je je in Nederland bevindt. Vervolgens komt er te staan dat je naar hartenlust kunt shoppen en dat de verzendkosten naar Nederland voordelig zijn.

Wat kan je zoal kopen bij Prana? Wel, het aanbod is tamelijk uitgebreid te noemen. Je kunt allereerst naar allerlei soorten cadeaus kijken. Deze cadeaus zijn door Prana onderverdeeld in cadeaus voor hem en voor haar. Ook kan je allerlei cadeaus in verschillende prijsklassen vinden.

Vervolgens heb je ook de keus uit een uitgebreid assortiment van mannen en dameskleding. Je vindt werkelijk waar allerlei soorten kleding terug; van prachtige jeans speciaal voor de winter tot aan een duurzaam overhemd. Binnen het assortiment van Prana staat duurzaamheid sowieso hoog in het vaandel. Het bedrijf probeert een positieve bijdrage te leveren aan de staat van het milieu.

Via Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube kan je op de hoogte blijven van Prana. Ook is het mogelijk om je op de nieuwsbrief te abonneren. In dat geval krijg je ook nog 10% korting op je eerstvolgende bestelling. Wil je graag in contact komen met Prana? Dan kan je vanuit Nederland het beste het digitale contactformulier invullen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (866 915 6457), maar dat betreft een Amerikaans nummer. Het is dan maar afwachten wat de exacte telefoonkosten zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om via één van de social media kanalen contact op te nemen!