Auto & Fiets

Automat folder

Ontvang nu korting bij Automat met folder aanbiedingen

Automat folders

advertentie
advertentie

Meer auto & fiets folders

Dahon Vouwfietsen Folder

Geldig van 24-03-2020 t/m 25-10-2021

> Folder bekijken

ANWB Kampeer Reizen Folder

Geldig van 10-09-2020 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Mantel Folder

Geldig van 01-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Slager Automaterialen Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 11-12-2020 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Kia Picanto Folder

Geldig van 08-10-2020 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

Heuts Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 11-12-2020 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

ANWB Sale Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

ANWB Folder

Geldig van 10-12-2020 t/m 01-02-2021

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Automat folder?

Helaas is er nu geen geldige Automat folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Automat folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Automat folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Automat folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Automat folder?

Blader nu snel door de Automat folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Automat korting

Folder Automat

Een auto is doorgaans voorzien van speciale automatten. Omdat je daar altijd op stapt en er met je voeten mee in aanraking komt, willen deze matten nog wel eens verslijten en wordt het tijd voor nieuwe. Nieuwe automatten kun je dan aanschaffen in de webshop van Automat. Ondanks wat de naam doet vermoeden, is dit niet bepaald het enige waarvoor je bij Automat terecht kunt want ze hebben nog veel meer in het assortiment.

Kijk eerst wat Automat allemaal verkoopt

Je kunt het beste even op de site van Automat kijken als je wilt weten wat ze zoal verkopen. Je kunt het zo gek niet bedenken maar als het met auto’s te maken heeft, dan verkopen ze het wel. Heb je wat nodig voor je auto? Kijk dan altijd even of Automat het verkoopt. Grote kans dat zij hebben wat je zoekt en dat je het dan ook eenvoudig en snel kunt aanschaffen in de webshop.

Wanneer betaal je wel of niet verzendkosten?

Als je een bestelling doet in de webshop van Automat kun je deze al de volgende dag in huis hebben, mits voor een bepaalde tijd besteld. Voor thuisbezorgen betaal je geen extra verzendkosten want dit is gratis als het aankoopbedrag €50 of meer is. Dit geldt ook voor retourneren, mocht iets per ongeluk niet goed zijn of niet helemaal wat je ervan verwacht had. Als je banden, velgen of dakkoffers bestelt bij Automat, betaal je daar overigens wel verzendkosten voor.

Automat heeft diverse vestigingen in het land

Wil je een bepaald artikel hebben maar het liever eerst in het echt zien of er meer informatie over inwinnen? Dan kun je ook terecht bij een van de fysieke winkels van Automat. Op de website vind je een overzicht van alle vestigingen. Als je op een bepaalde vestiging klikt, kun je meteen zien waarvoor je daar terecht kunt. Ook staat het telefoonnummer en het emailadres erbij zodat je rechtstreeks met een bepaalde vestiging contact kunt opnemen als je vragen hebt.

Ook voor installatie en service

Als je een artikel bij Automat koopt dat in of op de auto gemonteerd moet worden is het sowieso makkelijker naar een vestiging te gaan. Daar hebben ze namelijk ook een werkplaats om dit voor je te doen. Je maakt dan het beste een afspraak om bijvoorbeeld een autoradio te laten installeren of om nieuwe banden op te leggen die je er gekocht hebt. Kun je dit zelf, dan is dat uiteraard ook prima maar bij Automat werken ze met deskundige medewerkers die je graag een handje willen helpen. Je kunt er overigens niet enkel terecht om iets in te laten bouwen maar je auto kan ook onderhouden worden door Automat.

Besparen op je aankoop bij Automat

Als je graag wat wilt kopen voor je auto maar te maken hebt met een wat beperkt budget dan kun je ook bij Automat terecht. Mocht er een folder met acties beschikbaar zijn, dan kun je deze altijd online vinden maar op de website zelf vind je ook alle aanbiedingen. Deze kunnen heel uiteenlopend zijn en veranderen nog wel eens dus het is verstandig als je met regelmaat kijkt. Hierbij kun je denken aan aanbiedingen voor een bepaald seizoen (die ijskrabber heb je in de zomer immers niet nodig) of die gelden bij diverse feestdagen. Besparen op je aankoop doe je ook als jij bij Automat kiest voor een Tweedekans product. Deze zijn retour gekomen van andere klanten maar er is niks mis mee, want ze worden wel gecontroleerd voordat ze terug de verkoop in gaan. Zo weet jij zeker dat je toch iets goeds koopt maar betaal je er minder voor.

Hoe neem je contact op met Automat als je een vraag hebt?

Als je een vraag hebt aan Automat dan kun je deze altijd stellen in een van de filialen, maar mocht je daar nu net niet komen dan kun je ook op een andere manier contact opnemen met Automat. De aanbieder is actief op social media zoals Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Daar kun je terecht met je vragen en de ervaringen van andere mensen met Automat lezen en wat zij van hun aankopen vinden. Op social media gaat nieuws snel, dus als je Automat daar volgt kun je er zeker van zijn dat je nooit meer wat mist. Met je vragen kun je ook telefonisch terecht bij Automat. Een mailtje sturen kan altijd en je mag ook een verzoek tot terugbellen achterlaten op de website zodat zij met jou contact opnemen.

Over Automat

Automat omschrijft zichzelf als de grootste online autowebshop van ons land. Ondertussen heeft het bedrijf ook meerdere vestigingen door het gehele land verspreid. Bij deze vestigingen kan je terecht voor het in laten bouwen van bestelde producten en voor het onderhoud aan je auto. Naar eigen zeggen is de webshop van Automat gespecialiseerd in alle soorten autoaccessoires. In deze webshop kan je meer dan 250.000 producten vinden. Het team van Automat telt bovendien meer dan 50 specialisten die jou graag van het juiste advies voorzien.

Het uitgebreide assortiment van Automat is onderverdeeld in de volgende productcategorieën: Interieur, Exterieur, Verlichting, Vloeistof, Bagage & Transport, Audio & Navigatie, Schoonmaken & Bescherming, Werkplaats, Montage en Aanbiedingen. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van verschillende soorten producten. Deze producten kan je online bestellen, maar je kunt hiervoor ook terecht bij één van de vestigingen van Automat. Deze vestigingen bevinden zich in Amersfoort, Appingedam, Assen, Coevorden, Drachten, Ede, Haaksbergen, Hardenberg, Hoogeveen, Klazienaveen, Nijkerk, Raalte, Veendam en Zwolle. De focus ligt dus overduidelijk op het noorden van ons land.

Bestel je online voor meer dan 50 euro? Dan hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Als je voor minder dan 50 euro een bestelling plaatst, moet je rekening houden met 6,95 euro aan verzendkosten. Voor het verzenden van velgen, banden en dakkoffers betaal je 15 euro aan verzendkosten. Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dat kan je dit per mail bekend maken aan Automat. Mail hiervoor binnen 14 dagen naar info@automat.nl. Als reactie op deze mail krijg je een retourlabel toegestuurd, waarmee je de artikelen kosteloos kunt retourneren via een PostNL pakketpunt.

De klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur bereikbaar. Je kunt hiervoor mailen naar info@automat.nl of bellen naar 0529 43 62 10.