Tuin & Dier

Life & Garden folders

Bekijk de nieuwe Life & Garden folder van deze week.

Life & Garden Folder

Geldig van 01-06 t/m 13-06

Profiteer nog 11 dagen van deze Life & Garden Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Life & Garden aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Life & Garden Folder

Geldig van 16-05 t/m 07-06

Profiteer nog 5 dagen van deze Life & Garden Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Life & Garden aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer tuin & dier folders

Welkoop Folder

Geldig van 22-05 t/m 04-06

Profiteer nog 2 dagen van deze Welkoop Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Welkoop aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Ranzijn Folder

Geldig van 21-05 t/m 03-06

Profiteer nog 1 dag van deze Ranzijn Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Ranzijn aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Jumper Folder

Geldig van 22-05 t/m 04-06

Profiteer nog 2 dagen van deze Jumper Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Jumper aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Intratuin Folder

Geldig van 29-05 t/m 04-06

Profiteer nog 2 dagen van deze Intratuin Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Intratuin aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

DekaTuin Folder

Geldig van 22-05 t/m 04-06

Profiteer nog 2 dagen van deze DekaTuin Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste DekaTuin aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Coppelmans Folder

Geldig van 24-05 t/m 04-06

Profiteer nog 2 dagen van deze Coppelmans Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Coppelmans aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Populaire folders

Openingstijden van Life & Garden winkels bij jou in de buurt

28 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over Life & Garden

 1. Life & Garden is een samenwerkingsverband tussen tuincentra in Nederland
 2. Bij Life & Garden kun je altijd terecht voor professioneel en persoonlijk advies voor huis en tuin
 3. Bij Life & Garden is groen de basis; dit geldt voor alle producten
 4. Naast groen heeft Life & Garden ook een groot assortiment aan cadeau en sfeerartikelen
 5. Bij een aantal tuincentra van Life & Garden vind je ook dierbenodigdheden
 6. De missie van Life & Garden is om jou als klant te inspireren, te motiveren en te helpen
 7. De missie uitdragen doet Life & Garden door telkens te verrassen met actuele trends
 8. De medewerkers van Life & Garden staan je met raad en daad bij
 9. De 5 kernwaarden van Life & Garden zijn natuurlijk, bijzonder, vertrouwelijk, betrokken en praktisch
 10. Bij Life & Garden is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een vanzelfsprekendheid
 11. Life & Garden werkt met (keur)merken die ethische waarde hebben
 12. Life & Garden werkt met (keur)merken die goed zijn voor de mens in het bijzonder en de mensheid in het algemeen
 13. Als je online een bestelling bij Life & Garden plaatst, heb je de producten binnen 1-2 werkdagen in huis
 14. De standaard verzendkosten voor webshop aankopen bij Life & Garden bedragen € 3,95
 15. Als je voor meer dan 35 euro een bestelling bij Life & Garden plaatst, is de verzending volledig gratis
 16. Als je bij Life & Garden online een bestelling plaatst, kun je er ook voor kiezen om de bestelling in een winkel af te halen
 17. Binnen 14 dagen kun je altijd een product retourneren of ruilen bij Life & Garden
 18. Je hoeft bij Life & Garden geen account te maken om online een bestelling te kunnen plaatsen
 19. In de webshop van Life & Garden kun je de bestelling middels iDEAL of onder rembours betalen
 20. Life & Garden biedt ook bezorging bij je thuis aan, waarbij je van een levertermijn van 1 á 2 werkdagen uit kunt gaan
 21. Bij Life & Garden kun je een klantenkaart aanvragen, genaamd Groeipas
 22. Met de groeipas van Life & Garden krijg je onder andere exclusieve aanbiedingen en verrassende uitstapjes met korting
 23. Met de groeipas van Life & Garden spaar je punten bij elke aankoop
 24. Bij voldoende gespaarde punten kun je zelfs gratis aankopen krijgen
 25. Life & Garden heeft 4 vestigingen
 26. De vestigingen van Life & Garden zijn gevestigd in Etten-Leur, Oostburg, Renesse en Zuid-Scharwoude
 27. De eigenaar van Life & Garden te Etten-Leur is Freek Schalk
 28. Life & Garden is aangesloten bij Forus-P; deze partij zorgt ervoor dat Life & Garden op IT-security gebied is en blijft

Veel gestelde vragen

Wat zijn de huidige aanbiedingen in de Life & Garden folder?

De actuele aanbiedingen in de Life & Garden folder wisselen wekelijks. Om de meest recente aanbiedingen te ontdekken, raadpleeg de nieuwe Life & Garden folder op deze pagina. Bezoek onze website AanbiedingenFolders.nl regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste folders en acties.

Waar vind ik de nieuwe Life & Garden folder?

De meest recente Life & Garden folder is beschikbaar op deze pagina. Hier krijgt u toegang tot de nieuwe folder met daarin alle actuele aanbiedingen en promoties.

Hoe kan ik de nieuwste Life & Garden folder bekijken?

U kunt de laatste Life & Garden folder bekijken door regelmatig deze pagina te bezoeken. Hier vindt u de meest recente folder, waar u doorheen kunt bladeren om alle actuele aanbiedingen en promoties te ontdekken.

Kan ik de Life & Garden folder online bekijken?

Ja, u kunt de Life & Garden folder gemakkelijk online bekijken op onze website AanbiedingenFolders.nl. Hier kunt u snel en eenvoudig de nieuwste Life & Garden folder vinden en doorbladeren om op de hoogte te blijven van alle lopende aanbiedingen en promoties.

Hoe lang zijn de aanbiedingen in de Life & Garden folder geldig?

De aanbiedingen in de Life & Garden folder zijn doorgaans één week geldig. De begin- en einddatum van de aanbiedingen worden vermeld in de folder. De huidige folder is geldig van 01-06-2023 tot en met 13-06-2023. Let op dat sommige aanbiedingen slechts enkele dagen geldig zijn of gelden zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de folder om er zeker van te zijn dat u geen aanbieding misloopt.

Hoe vaak verschijnen er nieuwe Life & Garden folders en aanbiedingen?

Nieuwe Life & Garden folders en aanbiedingen verschijnen meestal wekelijks, met een nieuwe folder die ingaat op 01-06-2023 en loopt tot 13-06-2023. Houd er rekening mee dat sommige speciale evenementen of feestdagen mogelijk aanvullende folders en aanbiedingen hebben. Zorg ervoor dat u regelmatig onze website bezoekt om op de hoogte te blijven van de laatste folders en aanbiedingen.

Hoe kan ik mij abonneren op de Life & Garden folder?

Om u te abonneren op de Life & Garden folder, gaat u naar de pagina van Life & Garden op aanbiedingenfolders.nl en klikt u op de knop 'Abonneren' of 'Meld je aan voor onze nieuwsbrief'. Vul uw e-mailadres in en volg de instructies in de bevestigingsmail om uw abonnement te voltooien. U ontvangt dan wekelijks de nieuwste Life & Garden folder en aanbiedingen direct in uw inbox.

Hoe kan ik mijn dichtstbijzijnde Life & Garden-filiaal vinden?

Om uw dichtstbijzijnde Life & Garden filiaal te vinden, gaat u naar de winkelzoeker op de Life & Garden pagina van aanbiedingenfolders.nl. Voer uw postcode of woonplaats in en klik op 'Zoeken'. De dichtstbijzijnde winkels en hun contactgegevens worden weergegeven op de kaart en in de lijst.

Waar vind ik de openingstijden van mijn lokale Life & Garden winkel?

De openingstijden van uw lokale Life & Garden winkel kunt u vinden op de Life & Garden pagina van aanbiedingenfolders.nl. Zoek uw dichtstbijzijnde filiaal met behulp van de winkelzoeker en klik op de naam van de winkel. De openingstijden, contactgegevens en andere relevante informatie worden op de detailpagina van de winkel weergegeven.

Kan ik de Life & Garden folder ook in de winkel vinden?

Ja, u kunt de Life & Garden folder meestal ook in de winkel vinden. Bij de ingang van de winkel of bij de klantenservicebalie liggen vaak papieren exemplaren van de nieuwste folder. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid van de papieren folder kan variëren per winkel. Voor het meest actuele en uitgebreide overzicht van aanbiedingen en folders, bezoekt u onze website aanbiedingenfolders.nl.

Kan ik de Life & Garden aanbiedingen online bestellen?

Ja, u kunt de Life & Garden aanbiedingen online bestellen. Ga naar de officiële Life & Garden website en selecteer de producten die u wilt kopen uit de aanbiedingenfolders. Plaats ze in uw winkelwagentje en voltooi het afrekenproces om van de kortingen te profiteren.

Zijn de aanbiedingen en folders in alle Life & Garden filialen geldig?

De aanbiedingen en folders zijn over het algemeen geldig in alle Life & Garden filialen. Echter, sommige aanbiedingen kunnen beperkt zijn tot specifieke locaties of online winkelen. Controleer de folder of de Life & Garden website voor de geldigheid en eventuele beperkingen van de aanbiedingen.

Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige Life & Garden aanbiedingen en acties?

U kunt zich inschrijven voor de Life & Garden nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige aanbiedingen en acties. Bezoek de Life & Garden website en meld u aan met uw e-mailadres. U ontvangt regelmatig updates met de nieuwste aanbiedingen, folders en andere promoties.

Hoe kan ik contact opnemen met de Life & Garden klantenservice voor vragen over aanbiedingen en folders?

Als u vragen heeft over aanbiedingen en folders, kunt u contact opnemen met de Life & Garden klantenservice. Ga naar de Life & Garden website en zoek naar de contactpagina, waar u de contactgegevens en openingstijden van de klantenservice kunt vinden. U kunt ook gebruik maken van de live chat-functie, indien beschikbaar.

Zijn er beperkingen op de hoeveelheid producten die ik kan kopen tijdens een aanbieding?

Sommige aanbiedingen kunnen beperkingen hebben op de hoeveelheid producten die u kunt kopen. Deze beperkingen worden meestal vermeld in de folder of op de Life & Garden website. Het is belangrijk om de voorwaarden van elke aanbieding te controleren om te weten of er beperkingen gelden.

Hoe kan ik aanbiedingen uit de Life & Garden folder gebruiken bij het online winkelen?

Om aanbiedingen uit de Life & Garden folder te gebruiken bij het online winkelen, bezoekt u de Life & Garden website en zoekt u de producten uit de folder die u wilt kopen. Voeg de producten toe aan uw winkelwagentje en de kortingen worden automatisch toegepast tijdens het afrekenproces. Zorg ervoor dat de aanbiedingen geldig zijn voor online winkelen en controleer de geldigheidsduur van de aanbieding.

Tips voor Life & Garden korting

Life & Garden folder

Life & Garden is een organisatie waar meerdere tuincentra als franchise ondernemers bij aan zijn gesloten. Het bedrijf geeft persoonlijk en professioneel advies bij het inrichten van huis en tuin. Je kunt er alles halen voor de tuin, maar ook cadeaus en sfeerartikelen behoren tot het assortiment. Ook voor de inrichting en het onderhoud voor de tuin, ben je bij Life & Garden aan het juiste adres. Tevens hebben de tuincentra ook een groot aanbod aan dieren artikelen. Je moet hierbij denken aan voer, manden en speeltjes. De inkoop van het assortiment is per tuincentrum individueel geregeld. Zo kan het zijn dat je dus in elke winkel een ander aanbod zult hebben.

Missie

De missie van Life & Garden is de laatste trends en leuke ideëen voor iedereen beschikbaar maken. De organisatie wil inspireren en klanten heerlijk laten tuinieren, op een sfeervolle manier laten leven en vooral lekker laten relaxen in een mooi ingerichte tuin. Dit probeert het tuincentrum door je telkens de nieuwste artikelen en meest actuele trends aan te bieden voor een voordelige prijs. Stap de winkel binnen en zie alles wat het bedrijf voor je in het assortiment heeft. De trendwatchers van het bedrijf houden alles goed in de gaten en weten zo precies wat ze in moeten kopen om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Ze proberen zoveel mogelijk verschillende trends in hun tuincentra te hebben staan. Zo is er voor ieder wat wils.

5 kernwaarden

De organisatie hanteert 5 kernwaarden. De eerste is Natuurlijk, een groot gedeelte in de winkel heeft met groen en dus planten en bloemen te maken. Bijzonder, omdat het bedrijf zich probeert te onderscheiden van andere tuincentra en probeert klanten te inspireren. Vrouwelijk, om ook te verwennen en plezier te brengen. Betrokken, want ze zijn verbonden met de klanten en werken samen naar een mooie tuin. Als laatste Praktisch, omdat de winkels probleemoplossend werken en flexibel zijn in het aanbod. Deze 5 pijlers zorgen ervoor dat Life & Garden zich weet te onderscheiden van de concurrenten en klanten blijven terugkomen voor de goede service en producten die de centra bieden.

Vraag om hulp

Zodra je de centra van Life & Garden binnenstapt voel je je gelijk welkom en stap je binnen in de wereld van natuur. De medewerkers van de tuincentra staan voor je klaar en twijfel dus niet om ze om hulp te vragen. Ze weten als geen ander wat er in de winkel ligt en staat en kunnen je dus snel op weg helpen. Daarnaast zijn ze ook op de hoogte van de laatste trends en kunnen ze je dus ook adviseren over de verschillende stijlen en wat goed bij elkaar past. Ook van het onderhoud en verzorging van planten, bloemen en gereedschap weten ze alles. Ze kunnen je precies uitleggen hoe je welke plant moet verzorgen en wat deze nodig heeft.

Gegevens

Om te weten welke Life & Garden het dichtst bij je in de buurt gevestigd is, kun je even op de website kijken. Daar staan alle gegevens van de aangesloten tuincentra beschreven. Je vindt hier de contactgegevens en adresgegevens. Wanneer je op informatie en openingstijden klikt van een bepaalde winkel, krijg je de reguliere openingstijden van het centrum te zien evenals de speciale openingsdagen zoals bijvoorbeeld met de Pasen of Pinksteren. Ook staat er informatie over de vestiging bij.

Webshop

Als je voorkeur uitgaat naar thuis shoppen, dan kun je terecht in de webwinkel van Life & Garden. Zo kun je hier alle producten zien die ook in de winkels liggen en deze simpelweg toevoegen aan je winkelmandje. Alle artikelen zijn onderverdeeld in tuin & balkon, woonaccessoires, potten, dier, planten, tuinmeubelen en barbecues. Zodra je een categorie gekozen hebt, komen alle artikelen van dat onderwerp tevoorschijn. Om sneller te vinden wat je zoekt, kun je de resultaten filteren. Je selecteert welk type product je wilt en wat je hiervoor uit wilt geven. Zo komen enkel de artikelen naar voren die aansluiten bij jouw wensen. De prijs staat er ook direct bij aangegeven.

Inspiratiemail en folder

Zodra je je bestelling geplaatst hebt, kun je ervoor kiezen om het bij je thuis te laten bezorgen en vanaf €35 euro is dit gratis. Het is ook mogelijk om je bestelling gratis af te halen in een centrum. Life & Garden biedt je de mogelijkheid om via iDeal af te rekenen. Dit is veilig en gaat via je eigen bank. Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat met Life & Garden te maken heeft? Schrijf je dan in voor de inspiratiemail. Ook brengt het bedrijf een folder uit, welke zowel op hun website als op Aanbiedingenfolders.nl staat.

Over Life & Garden

Leuke trends en originele ideeën bij elkaar brengen; dat is het doel van Life & Garden. Men levert uiteenlopende producten voor in huis en tuin. In de webshop vind je dan ook de volgende categorieën terug: Genieten van de tuin, Onderhoud van de tuin, Gezelligheid in huis en Dieren in en om het huis.

Ben je op zoek naar de mooiste aanbiedingen? Kies dan voor het menu kopje ‘aanbiedingen’ en krijg direct alle huidige kortingen op een rijtje. Ook kan je je inschrijven voor de inspiratiemail. Je ontvangt hierbij wekelijks een mail met daarin de nieuwste producten & inspiratie voor zowel huis als tuin.

“Steeds weer inspireren, motiveren en helpen wij mensen bij het inrichten van hun woon- en leefomgeving”. Met deze slogan omschrijft Life & Garden duidelijk hun missie. Overigens is het assortiment van Life & Garden met name op de vrouw gericht.

Vragen, opmerkingen of klachten? Neem contact met de klantenservice op via de website, via de telefoon of via de e-mail. Je kunt hiervoor ook bij één van de vestigingen van Life & Garden terecht. Deze vestigingen zitten in Zuid-Scharwoude, Amstelveen, Renesse, Oostburg, Hulst en Etten-Leur.

Bij het plaatsen van een order boven de € 25,00 betaal je geen verzendkosten. Bestel je voor minder dan € 25,00? Dan betaal je € 3,95 aan verzendkosten. Indien je een product wilt retourneren, dien je dat binnen 14 dagen na aankoop te laten weten. Vervolgens kan je gebruik maken van het online modelformulier voor herroeping.